lauantai 18. kesäkuuta 2011

Mätsärissä Kauhajoella!

Oltiin Kertun kanssa match show:ssa Kauhajoella Nummijärvi Campingilla. Matka sujui tytöltä hyvin, muutaman kerran haukahti häkissä ja lopetti kyllä käskystä! Muutamia tuttuja tuli nähtyäkin paikanpäällä ;) Väkeä oli yllättävän paljon, vaikka nyt viikonloppuna onkin provinssi ja muita erilaisia tapahtumia! Sääkin suosi meitä, vaikka luvattiinkin toisin!

Kotoa lähdettiin aamupäivästä, kehät alkoi (lapsi ja koira + junior handler) klo 13.30 ja muut kehät (nartut, urokset,pennut) noitten jälkeen! Tyttö odotteli omaa vuoroansa nätisti, vaikka olisikin kaikki koiria halunnutkin mennä moikkaamaan! :-)

Tapahtuma oli oikein hyvin järjestetty ja paikka oikein loistava! Palkinnot oli hyviä ja tarpeellisia, leluista puruluihin. Lisäksi oli paikanpäällä Yap-merkkinen vaaleanpunainen maastotakki, jota sai käydä sovittamassa ja jolle sopi, sai sen! :) Meidän Hertalle ois ollut just sopiva, harmi vain että tyttö oli kotona.

Kerttu oli innokkaana matkalla mukana ja kehässä meni yllättävän hyvin! Tuomari (Martti Kotala) otti ensin kaikki pennut (n.15kpl) kehään ja seisotutti ja tarkisti hampaat! Sen jälkeen tuomari otti kaksi kerrallaan kehään, juoksutti ja katsoi uudelleen hampaat! Tuomari jakoi punaisen ja sinisen nauhan ja meille rapsahti sininen. Parina meillä oli westie.
Tämän jälkeen tuomari otti ensin siniset kehään ja jätti kaksi parasta kehään odottamaan! Sen jälkeen punaiset ja taas sama kaksi kappaletta kehään odottamaan! Nämä neljä tuomari sijoitti sen jälkeen! :-)

Kertun osuus meni tosi hyvin, vaikka tuommoinen villinpuoleinen meinaakin olla! Tosin kun toisen kerran astuttiin kehään, joku vinkutti vinkuleluansa omalle koirallensa kehän laidalla ja Kerttuhan siitä innostui! Piteleppä siinä sitten täyshullua koiraa kehässä! ;-) Lisäksi kun tuomari katsoi hampaat, niin tuppas neiti ruveta leikkimään! Toki Kerttu oli kehästä nuorin, toiseksi nuorin oli reilu 7kk, että antakaamme anteeksi Kertulle! Me ollaan supertyytyväisiä tyttööön! <3

Tuomari kehui Kertun liikkeitä ja iloa ihmisiä kohtaan! Vielä pitäisi saada kokemusta ja treeniä kehässä oloon! :) Me saatiin ensin parikilpailusta kaksi Well Donen-pötköjä ja sitten loppukehästä yksi! Lisäksi osallistumisella mätsäriin sai arvan ja mehän tietty voitettiin autoon laitettava suoja etupenkkien ja takapenkin väliin! :-) Yksi parhaimmista palkinnoista eläinlääkärin lahjakorttien lisäksi oli! :)

Lisäksi jokainen sai Terrieri.nettiin -20% alennuskupongin ja Mustiin&Mirriin 5e lahjakortin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)