torstai 2. kesäkuuta 2011

Löytöjä Seinäjoelta

Oltiin eilen Seinäjoella kaupoilla. Koirat jäivät kotiin nukkumaan! Ilta sujui oikein ja tuli löydettyä itsellekin jotain! Kyllä virkisti ihanasti omaakin mieltä! :)

Kyllä koirilla olikin virtaa kun palattiin kotiin..vaikkei olleetkaan kuin 2h yksin, kun veli kävi heitä katsomassa + lenkittämässä.

Hertalle on ollut jo kauan mietteissä ostaa uusi shampoo, kun vanha lähes loppu.

Meiltä löytyykin Mustin&Mirrin -kortti, jolla saa -3% pois ruuista ja -10% tarvikkeista. Ilmeisesti kuitenkin tämä on muuttumassa pois kokonaan..aika tyhmää! :(

1.Biogroomin Super White 355ml -shampoo, Mustista & Mirristä 13,90e=12,50e
2. Luonnon Oma Naudankeuhko 200g, 2,90e=2,80e

Ja varsinaiseen löytöön, eli löysin kirpparilta erittäin kätsyn Royal Caninin kankaisen vesi- tai ruokakupin! Kupin saa taitettua pieneksi pussukaksi! Tälläistä en oo mistään löytynyt ja nyt vihdoin löydettiin. Tämä on kuin uusi! Hintaa tällä oli huimat 1,50e! :)

+ lisäksi Mustista&Mirristä saatiin kaupanpäälle Royal Caninin-näytepussi!

2 kommenttia:

 1. Joo olin itekki hankkimassa musti&mirriin sen kortin mut sinne tulee joku porrastettu juttu et kun ostaa tietyl määräl ni saa jotai pisteitä tai prosentteja :/ eikä ikinä tuu ostettuu nii paljoo kerralla et ees sais jotai bonuksii.

  VastaaPoista
 2. Just näin! Tuo muutaman prosentin alennus teki vuodessa aika paljonkin alennusta, kun tulee aika paljonkin hankittua tarvikkeita Mustista & Mirristä!

  Ja kuitenkin, osa ihmisistä on hankkinut kortin ihan ostamalla! Itse kortin aikoinani hommasin netistä lapulla, jonka sai vaihtaa myymälässä korttiin!

  Tuo uusi systeemi, joka tulee voimaan nyt kesällä (?) on aika huono, itse ei ainakaan tuu ostettua noin paljoa Mustista& Mirristä vuodessa, että pääsisi bonuksille, ellei jotain suurta ostosta tule ostettua!

  -Heljä

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)