torstai 7. heinäkuuta 2011

Hertta uimassa.

Käytiin eilen & tänään virkistäytymässä läheiselle uimarannalla Hertan kanssa. Löydettiin sopiva paikka uida ja oli oikein mukavaa. :-)

Kastuttiin kummatkin läpimäräksi ja voitte kuvitella villakoiran kohtuupitkän turkin, millainen se on, kun on hiekkaisessa vedessä uinut! Ainoa huono puoli taitaa tää uintijuttu olla villakoirassa. Jos turkki ois lyhempi, niin vois onnistua ja ei takkuuntuisi niin hirveästi kuin Hertalla, niin vois onnistuakin!

Hertta nautiskeli ja tänä kesänä ei olla hirveästi uitukaan! Ihmeen hyvin se sujuikin. Alussa piti toki hieman avustaa, mutta alkoi sujua pienen harjottelun jälkeen.

Saatiin muutama kuvakin napsaistua Hertan uintihetkestä.Kuvissa Hertta näyttää kauhean ruipelolta ja että olisi uimista vastaan, mutta tulee perässä uimaan mielellään!

Tämän päivän uintireissun jälkeen Hertta pääsikin pesulle. Kyllä tulikin valkoiseksi Bio Groomin Super White-shampoolla! Enää Kerttu odottaa vain pesua.


2 kommenttia:

  1. Voi miten ihanaa:) Meidän Emmakin pääsi uimista opettelemaan ja oli sen jälkeen varsinainen ruipelo kun turkki ihan märkänä :D

    VastaaPoista
  2. Jep! Kerttu varsinkin muuttuu märkänä tosi ruipeloksi. "Hoikentuu" huomattavati :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)