keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Koirille ostoksia Seinäjoelta.

Saatiin Kauhajoen Nummijärven mätsäristä Mustiin&Mirriin 5euron lahjakortti, kun ostaa väh. 40 eurolla. Käytiin sitten 2 vko sitten kieppaamassa Seinäjoen M&M:n kautta.

Alunperin lähdettiin sinne katsomaa Hertalle näyttelytalutinta, mutta mukaan tarttui myös muutakin!

Ensiksikin, siellä oli tarjouksena 10eurolla 3 pussia koiran makupaloja treenailuun ja lisäksi Racinelin herkkuluut tytöille ostettiin euron kappalehintaan.
Ostettiin Hertalle ns.summamutikassa turvavaljaat. Tiesin suurinpiirtein koon ja tiesin oikein, sillä ne olivat juuri passelit Hertalle. Merkki siis Hi-Craft ja hintaa 34,90e. Koko S! :-) Näitä pystyy säätää paljon ja etuosassa pehmuste.

Lisäksi löydettiin myös "varsinainen" ostos, eli uusi näyttelyhihna. Tällä hintaa 9,90e. Toi oli lähimpänä Hertan väriä ja oikein mukava kädessä!
"mamma, älä viitti kokoajan kuvailla!"
Lisäksi käytiin viimeviikon lauantaina taas kerran Mustissa&Mirrissä, kera koirien. Mukana oli taas kerran samanmoinen lahjakortti, kuin ylläoleva ja pitihän sekin saada käyttää :) Voitte kuvitella, että kun Kerttu astui kaupasta sisään, niin kuinka riemastui ystävällisistä myyjistä, hyppi ja pomppi ja riehui....Ja Hertta tietenkin perässä! Ihana mennä kauppaan kun koiria katsotaan hyvällä siellä, ja saa samalla testailla eri vermeitä! :)


Kertulle mentiin hakemaan myös turvavaljaita, sillä noi valjaat todettiin Hertalla varsin hyväksi. Ja kun Kerttu pääsee riehunnassa vauhtiin, ei loppua näy millään. Voitte siis kuvitella että valjaiden sovitus oli täyttä "tuskaa" :D

Valjaille tuli hintaa 28,90e! Koko näissä siis XS, mutta näistä puuttuu siis etuosasta pehmuste, mutta ommellaan sitten itse siihen semmoinen. Näitä pystyy säätää aika paljon, eli pystyy käyttämään koiralla esim. pentuna ja vielä aikuisenakin :-)


Lisäksi mukaan lähti matkajuomakuppi häkkiin (4,90e), tosin isäni joutui hieman vääntämään rautaosaa, jotta saatiin meidän kevytmetallihäkkiin tukevasti kiinni. Ja makuualusta (8,90e) tuli myös mukaan, mulla on pieni visio alustaa varten, mutta ei siitä vielä sen enempää. Ja tietty purkillinen nameja (2,90e), joissa ei pitäisi olla mitään ylimääräisiä aineita :-) Koirat tykkää näistä meillä varsin lujaa :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)