lauantai 3. maaliskuuta 2012

Ensimmäinen maaliskuun postaus!

Ihana keväinen aurinko paistaa juuri ikkunasta sisään tätä postausta kirjotellessani! :)

Teitä lukijoitahan on kertynyt jo huikeat 66! En olisi koskaan uskonut tätä blogia luodessani, että joku rupeaisi tekemisiämme seuraamaan. Perustin blogin, sillä halusin "treenipäiväkirjan" sekä halusin seurata Hertan kehittymistä pennusta aikuiseksi. Matkan varrella mukaan blogiin tuli myös Kerttu.

Tilastoja seuraillessani olen huomannut myös, että kävijämäärä on kasvanut huikeasti. Kävijälaskuri näyttää pian 10000kävijää! Mikäli tilastoihin on luottamista, löytyy katsojia mm.Ruotsista,Venäjältä, Britanniasta,Ukrainasta ja Ranskasta.

Blogitekstejäkin on kertynyt jo 117! :)

Tässä vaiheessa täytyykin sanoa, että kaunis kiitos kaikille! :)


----

Nyt viimeviikon tapahtumiin:

Oltiin torstaina taas koiramiitissä tyttöjen kanssa. Koirat saivat juoksennella vapaana lähes koko lenkin ajan. Tytöt peuhasivat ja leikkivät oikein kunnolla. Kyllä illalla uni maittoi kummallekin! :)


Koiria mukana oli 3x villakoira,saksanpaimenkoira,cockerspanieli,setteri sekä mäyräkoira. Oikein mukava lenkki oli! :)
+setteri ja mäyräkoira

Ollaan lenkkeilty nyt muutenkin tosi ahkerasti, sillä sää on ollut oikeasti mitä mahtavin. Kameraakin ollaan ulkoilutettu ihan kiitettävästi. Meillä on ollut nyt pari viimeistä päivää plussakelit, ja lumet on sulaneet aika paljon. Toivottavasti nyt alkaisi pakastaa, niin saataisiin kunnon hanget! :)

Aurinkoista viikonloppua kaikille! :-)

4 kommenttia:

 1. Hih, paras tapa löytää itsellekin uusia kiinnostavia blogeja lukulistaan on selaamalla toisten lukijakuntaa, teidänkin lukijoista löytnyt monta kivaa seurattavaa blogia ;)

  Ihanat Hertta ja Kerttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, itsekin olen löytänyt monenmonta ihanaa blogia ihan vain omasta lukijakunnastani! Ja just selaamalla toisten lukijakuntaa/seuraamia blogeja löytyy uusia kiinnostavia blogeja! :)

   Hertta ja Kerttu kiittää! :)

   Poista
  2. Blogiasi on kyllä ollut kiva seurata, itse tykkään että postauksissa on paljon kuvia, ja niitä täältä onneksi löytyy ja vielä hienoja sellaisia :) Jatkakaa vaan samaan malliin :)

   Poista
  3. Sitä samaa,teidänkin blogia on ollut aivan mahtava seurata! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)