tiistai 10. syyskuuta 2013

Pari sangollista puolukkaa..

Ihan mahtava viikonloppu takanapäin! Tulin siis taas kerran Kurikkaan vanhemmilleni viikonlopuksi ja melkein koko viikonloppu menikin sitten koirien parissa, ihanaa :-) Voi että, kun sitä osaakin arvostaa taas ihan uudella lailla koirien kanssa touhuamista, kun joutuu (!!) viikot olemaan ilman koiria.

Nyt arjen hieman tasaannuttua ja syksyn tullessa myös postaustahti palautuu suunnilleen ennalleen. Tosin postaukset painottuvat viikonlopulle, jolloin lähes poikkeuksetta olen koirien kanssa tekemisissä.

Mutta nyt meidän kuulumisiin:
Perjantaina pesin ja trimmasin Kertun ja sunnuntai-aamupäivällä olikin sitten Hertan vuoro. Nyt viimeisen kuukauden ajan on ollut ihan järjetön kiire muuton sekä opiskelun kanssa ja siksi trimmaus venähti näin pitkälle..Eipä ole vielä koskaan näin huonoon kuntoon koirien turkit joutuneetkaan..hups! Mutta siistejä ja ihananpuhtaita koiria tuli, ei voi muuta sanoa!

Lähdettiin sitten sunnuntai-iltapäivällä koirien sekä isäni kanssa metsään. Oltiin metsässä noin 1,5h-2h ja saatiin saaliiksi 2 ihan täyttä sangollista puolukkaa. Nyt pääseekin sitten tekemään puolukkahilloa pakastimeen talveksi :-)
"Ei täällä kyllä mitään puolukkaa näy!" tuumaa Kerttu
Ja kun puolukat sitten löytyivät, niin voitte vain arvata ketkä valloittivat parhaimmat apajat...

Reissu oli kaikenkaikkiaan oikein kiva ja koirat saivatkin peuhata ympäri metsää oman mielensä mukaan! Ensi viikonloppuna olisi tarkoitus mennä uudestaan, jos vaan halla ei yllättä ja vie kaikkia puolukoita :)

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)