maanantai 16. syyskuuta 2013

15\09\2013

Ensiksi, ennen mitään kuulumisen kertomisia, en voi kuin kiittää teitä kaikkia ihania lukijoita! Wautsi, teitä on jo 177! Kiitos <3 Olemme otettuja siitä, että näin moni jaksaa ja haluaa seurata meidän tekemisiä!

Mutta nyt itse asiaan;
Ihan mahtava lenkki (ja ylipäätään viikonloppu) taas kerran takanapäin! Otimme sunnuntaina Tiian, Lobon ja Elli-Nooran kanssa suunnaksi hiekkamontut tarkoituksenamme juoksuttaa ja valokuvata koiria - ja onnistuimme! Tai ainakin meidän koirat olivat koko illan ihan rättiväsyneitä :-)

Oli myös mukava jutella pitkästä aikaa Tiian ja Elli-Nooran kanssa. Pitäis kyllä nyt syksyn (ja samalla myöskin ihanien ilmojen) tultua nähdä useammikin!

Tajuttiin tuolla reissulla, kuinka paljon koirien (etenkin Lobon) käytös on parantunut siitä mitä se oli, kun ensimmäisen kerran näimme. En voi kuin nostaa hattua Tiialle siitä, kuinka Tiia on jaksanut panostaa ja kouluttaa Lobosta oivan ja oikein ihana kaverin itselleen. Wau!

Lisää kuvia meidän reissusta voit katsoa täältä


Palailen taas piakkoin tänne kirjoittelemaan ja jossakin vaiheessa syksyä olisi luvassa jonkinlaista videotakin.. 
Nyt kysynkin, että mitä mieltä te lukijat olette syksystä? Paras vai kenties, pahin vuodenaika? Saako syksyn hienot ilmat teidät liikenteeseen yhdessä koiran/koirien kanssa? :-)

6 kommenttia:

 1. Syksy on ihan mukavaa koirien kannalta kun säät viilenee, eikä koko aikaa aurinkokaan paahda niin kuumottavasti. Värit on syksyssä parhautta! Toisaalta taas inhoan sitä, kun metsissä alkaa hirvikärpäset pörräämään sankoin joukoin syksyisin, hyi, ihan kylmät väreet menee kun ajatteleekin.. Sänkipellot on myös aika huippua syksyssä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, olen samaa mieltä! :)

   Syksyn eri värit ovat ihan mahtavia! On tää syksy vaan ihanaa aikaa :-)

   Poista
 2. Kiitos Heljä kehuista! Paljon Lobon käytökseen on vaikuttanut myös sosiaalistaminen ja teidänhän kanssa paljon ollaan kuljettu, kiitos siitä! :) Minä rakastan syksyä! Pimeitä öitä, raikkaita sadepäiviä. Miran kanssa olen samaa mieltä hirvikärpäsistä, toivotaan että pian tulisi hieman pakkasta niin hirvikärpäskannat laskisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :-) Syksy on kyllä parasta aikaa, kun ei ole liian kuuma eikä kylmä ja syksyn eri värit ovat ihania!

   Hirvikärpäset ovat ilkeitä, mutta olisiko syksyinen metsäreissu enää mitään ilman muutamaa hirvikärpästä? :-D Ne kuuluvat syksyyn, sanon minä!

   Poista
 3. Haastan sinut!! --> http://tahma-tassut.blogspot.fi/2013/09/haaste.html

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)