sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Koirakamuilua part.134595

Kuten viime postauksessa puhuin, niin tähän viikkoon on mahtunut paljon. Perjantaina olimme Juulian ja Hiron sekä Tiian ja Lobon kanssa koiria juoksuttamassa. Lobo käytti aikansa uimiseen, kun muut taas pällistelivät paikan päällä elämää. Itse saavuin tuolta reissulta polttiaisten puremana ja kyllä, ne kutittavat vieläkin.

Sunnuntaina suuntasimme taas kerran Elli-Nooran, Tiian ja Lobon kanssa metsään. On ollut hirmu mukava nähdä usein näin mukavia ihmisiä ja tietysti myös, koiria! Tosi piristävää, etten sanoisi :-) Ja eipä näille sunnuntaille yleensä parempaakaan tekemistä ole kuin koirailu.
En viitsi aina tunkea postauksia täyteen kuvia, vaan lisäilen joitain muutamia otoksia tekstin kaveriksi. En tiedä tykkäättekö katsella kuinka kuvia (eli onko kuvat.fi-sivustoni linkkailu "turhaa" :-D) Eli olisi mukavaa kuulla mielipiteenne asiasta. Ja jos tykkäätte, niin täältä löytyy enemmän kuvia Lobosta!

Lobosta on kehkeytynyt meidän tytöille hyvä koirakaveri. Kyllä ohiajavat autoilijat jaksavat katsoa ja tutut ihmetellä kuinka koirat tulevat toimeen kokoeronsa takia. No, hyvinhän ne ja Lobo taitaakin olla yksi meidän koirien lempikoirakamuista :)

Tälläviikolla olisi luvassa koirien pesu ja pieni siistiminen. Tälläkertaa en aio päästää koiria niin "huonoon" kuntoon kuin viimeksi vaan aion pitää ne suht siistinä kaikenaikaa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)