perjantai 20. maaliskuuta 2015

Epäonnen lenkki..

No johan oli lenkki! Lähdimme viime sunnuntaina koko kolmikon kanssa yhdessä lenkille - tarkoituksenani oli saada hyvää treeniä kolmikolle yhdessä ulkoiluun. Ja tietysti myös ottaa parit kivat kuvat koirista samalla sekä saada minusta ja tästä kolmikosta eka yhteiskuva.

No, alkulenkki meni kuten pitikin - etenimme sutjakkaasti, vaikka koirat olivatkin virtaa täynnä. Kaikki kyllä tiesivät, että pian päästään juoksemaan ja riehumaan yhdessä, mutta silti malttoivat kulkea nätisti.
Kaikki meni siihen asti hyvin, kunnes koirat pääsivät vapaaksi. Päästiin kulkemaan hetkenmatkaa, kunnes huomasin, että "hetkonen, keneltä tulee verta tassuista näin rutkasti" ja eikun tutkimaan kaikkien koirien tassuja. No, se oli sitten Hertta, joka oli saanut telottua kyntensä johonkin. Samalla huomasin myös Hertan kyljessä vekin, josta myös tuli verta. Tulin sitten siinä kironneeksi, että miksi aina pitää kaikki risukot mennä läpi, sillä taas oltais säästytty yhdeltä vekiltä, jos nuo ei olis päättänyt tutkia lenkkipolun viereistä risukkoa. Parasta kuitenkin oli, että mistajan takataskussa ei tietenkään ollut ainuttakaan nenäliinaa tai paperinpalaa varalla. Perus meidän tuuria - hitsivie!
Eipä siinä vielä kaikki, hetkenpäästä Martan tassu luiskahtaa pienellä jää-osuudella ja arvaattekin varmaan mitä siinä sitten kävi? Martta satutti tassunsa ja taas oli yksi riesa enemmän. Ei siinä sitten auttanut muu kuin soittaa joku hakemaan meidät autolla kotiin, sillä oltiin aikalailla keskellä ei mitään. Ainut, joka siinä tilanteessa olis halunnut mennä vielä vaikka kuinka oli kukas muukaan kuin Kerttu. Raukka ei oikein ymmärtänyt, miksi yhtäkkiä pitää mennä autoilemaan, vaikka just vasta päästiin kunnolla menemään..

Sain kuitenkin napattua ennen yhtäkään riesaa Martasta kivan seisotus-ja kroppakuvat. Painoa neidillä on tällähetkellä 14,4kg (15.3), eli ei oo enää mikään pikkusylikoira :-D Martta on toki yhä sitä mieltä, että hän on edelleen se pikkuinen 5,3kiloinen sylikoira...
Kaikesta ongelmista huolimatta kameran muistikortille tallentui pari kivaa yhteiskuvaa - toinen tässä alla ja toinen tulee julki myöhemmin yhteistyö-postauksessa. Joskus sitä aivan yllättyy - tää on meinaan meidän eka onnistunut yhteiskuva. Jeij♥ Tää on alku meidän yhteiskuville!

Me lähdetään ihan just tästä kämpältä liikkeelle, sillä meillä on luvassa tunnin ajomatka kaupunkiin, johon mennään taas Martan kanssa harjoittelemaan kaupunkikävelyä, ohituksia ja häiriössä tekemistä. Tuo häiriö on ollut meidän viimesimpien viikkojen suurin koulutusaihe - tavoitteena on saada Martasta koira, joka toimii ja tekee vaikka ympärillä tapahtuis mitä. Ollaan päästy oikein hyvään alkuun sekä häiriössä että ohituksissa - ohituksissa meillä on enää "ongelmana" toiset koirat. Niitä kun olisi niiiin superjeejeekivaa mennä moikkaamaan - ei oo väliä onko kyseessä sitten haukkuva pikkukoira tai Marttaa varmaan 3x isompi hauva. Kaikki on yhtä rakastettavia, tuumaa Martta. Mutta nyt kuitenkin teen vielä pari asiaa loppuun tässä koneella ja sit lähdetään, joten heippa! Viettäkää kiva viikonloppu

10 kommenttia:

 1. Auts, mikä epäonnen lenkki. Onneksi ei kuitenkaan mitään pahempaa, mulla vilisi jo kauhukuvat silmissä , kun meillä kävi just tuon pennelin kanssa liukkaalla kelillä, että meni jalka pariksi kuukaudeksi lepoon. Ei ollut kiva pennun liikkumista rajoittaa, kun olis niin halunnut puuhailla.

  Ja meillä sama tavoite kuin teillä eli Rompusta kanssa olisi tarkoitus kuoria koira, joka tekee vaikka pommi räjähtäisi vieressä. Jätkää ei vois kumminkaan vähempää kiinnostaa joku tylsä nakki, kun kavereita on näköpiirissä, joten tässä on kyllä hurjasti parannettavaa...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Ei vitsi, kuinka teillä on käynyt huonosti :( Tuo on ehkä pahinta just pennun kanssa, kun virtaa löytyy vaikka kuinka, mutta mitään ei saa tehdä..

   Kivaa, että löytyy muitakin saman "haasteen" ottaneita! :) Meillä sujuu just kaikki muut jutut hyvin häiriössä, mutta toiset koirat näköpiirissä ovat.. noh, enemmän kuin kiinnostavia :-D Ehkä vielä joskus sekin opitaan kunnolliseksi..

   Poista
 2. Auts! Todella ikävä juttu! D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sanos muuta :/ Onneksi Hertan tassu ja Martta ovat nyt täysin ennallaan :)

   Poista
 3. Voi vitsi miten inhottavaa. Toivottavasti koirilla on nyt kaikki kunnossa! :)
  Ja Martasta on kyllä kasvamassa niiiin hieno että <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä :/ Koiralaumassa sitten aina sattuu ja tapahtuu kaikenlaista..Onneksi nyt ovatjo kummatkin kunnossa :)

   Hihii, Martta kiittää <3

   Poista
 4. Onneksi teillä ollaan jo kunnossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet kyllä oikeassa, vaikka helppo viikko ei tämäkään ollut, sillä Martalla oli vatsa sekaisin. Ehkä ensi viikko on sitten vähän parempi..:-)

   Poista
 5. No huh, johan teillä riitti vastoinkäymisiä! Kiva, että nyt siellä voidaan jo paremmin :) Martta on ihan älyttömän suloinen, ihana pentu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpäniin..typerää :/ Kuten sanoit, niin onneksi voidaan jo paremmin - ainoastaan Martalla on vatsa vielä vähän pipi :-)

   Martalta pusut sulle <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)