tiistai 31. maaliskuuta 2015

Kurikan Kamu on...

Tättädätäääää!!! Eilen päivällä saatiin lukea Facebookista iloinen uutinen, sillä Hertta oli valittu Kurikan Kamuksi. Kisa oli loppuun asti todella tiukka - ääniä seuraavan kisailijaan oli ainoastaan yhdeksän eli tuo meidän voitto oli aika tuuripeliä. Kisan jälkimainingeissa voin vakuuttaa, että olen täysin vakuuttunut, että jokainen viidestä finalistista olisi tullut kyllä oikein mainio edustushahmo Kurikalle. 

Tässä vaiheessa en voi olla kuin onnellinen ja iloinen tästä asiasta - tää on ihan supermahtavaa, jeiiij!! Kiitos voitosta kuuluu teille kaikille ihanille äänestäjille, jotka tsemppasitte meitäIlman teitä tämä ei luultavasti olisi ollut edes mahdollista. Ja ainiin, koska meillä ei oo tapana tehdä turhia lupauksia, niin olemme kyllä lunastamassa lupauksemme ylellisestä arvonnasta ensi kuun puolella.Voin luvata, että luvassa on oikeasti superhienoja juttuja teille lukijoille ;-)

Mitä tämä Kurikan Kamu-titteli sitten käytännössä tarkoittaa? Hertta sai voiton myötä tittelin "edustushahmo", eli tuomme kaupunkiamme tunnetuksi eläinystävällisenä paikkana. Sitähän tämä kyllä onkin - täällä on mukava asua, elää ja kulkea ympäriinsä eläimien kanssa. Täällä on koiraystävällisiä lenkkipolkuja, koiramaista toimintaa, hieno koirapuisto, mutta ainoastaan harrastusmahdollisuudet eri lajeissa ovat suhteellisen pienet, mutta onneksi tästä kulkee äkkiä autolla lähikuntiin.  
Kurikan Kamu-tittelin myötä meille on luvassa ihkaoikeat työvaatteet sekä edustustilaisuuksia eri tilaisuuksissa (mm. Kurikassa olevat markkinat ja Asu&Elä-messut).

Huomenna onkin meidän eka lehdistö-ja edustustilaisuus, sillä paikallislehtemme tulevat tekemään meistä juttua lehteen sekä käymme vastaanottamassa palkintomme. Tässähän alkaa melkein omistajaa jänskättämään ;-)

                                   (kuva otettu Syntynyt Kurikassa-sivulta Facebookista)

PS. Hertan elämää Kurikan Kamuna voi seurailla jatkossa myös hästägillä #kurikankamu!

10 kommenttia:

 1. Onnee hurjasti, Hertta! Kyä nätisti edustatkin Kurikkaa. Kurikka ja Hertta ne yhteensoppii. Muiskuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toverit <3 Ihanaa kuulla, että teidänkin mielestä musta ois Kurikan edustajaksi - ainakin mää parhaani yritän, jos en muuta. Pohojalaasella koiransisulla eteenpäin kohti suuria haasteita ;-)

   Muiskut sinnekin <3 hihi!

   Terkuin, Hertta "the Kurikan Kamu"

   Poista
 2. Onnee onnee!!! Hieno homma! Kyllä ollaan ilosija teejjän kaekkiin puolesta :)
  Ee parempata evustushahmoo voes olla. Ja söpömpätä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi! Kiitti Iivari ja lämmin pusu sinne <3

   Parhaani mää tuun yrittämähän - jos en muuta voi, niin oonpas ainakin kiva rapsuttelutoveri! Häntääni mää vaan heiluttelen ja sillä sulostutan ihmisiä. Kuulemma osaan myös muutaman tempunkin ;-) Saas nähärä mitä tästä tulloo..

   Kuraiset tassunjäljet, Hertta

   Poista
 3. Onnea hurjasti Hertalle ja tietenkin Hertan omistajalle! <3

  http://vuonna2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea voitosta Hertalle ja omistajalle! :) Ja asiasta kukkaruukkuun, olisi mahtavaa lukea postaus siitä miten elämäsi on muuttunut kolmannen koiran myötä. Rahanmeno, aika, miten kaikki saavat huomiota, lenkitys tms. Olisi kiva kuulla myös odotuksiltasi Martan suhteen, tähtäättekö kisakentille tai kenties uuden harrastuksen pariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia onnitteluista ja kivasta postausehdotuksesta:-) Tuo voitto oli kyllä todella mukava yllätys. Laitan ideasi ehdottomasti korvan taakse - voisin itseasiassa kirjoitella tuosta jopa ihan piakkoin, sillä postausta voisi tulevaisuudessa tsekkailla kuinka odotukset sekä toiveet toteutuivat vai toteutuvatko ollenkaan..

   Paljon heräs jo hyviä ideoita ja ajatuksia tuohon postaukseen ;-) Jeij!

   Poista
 5. Onnea todella paljon!! Hertta kyllä sopii mainiosti tuohon rooliin, niin lämpimän näköinen koira! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset onnitteluista! Parhaamme ainakin yritetään Kurikkaa edustettaessa ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)