tiistai 5. heinäkuuta 2016

Puhelinkuvia osa 4

Whii, pakko tulla vetämään parit puhelimella otetut kuvat tähän väliin. Joko kyllästytte pentukuviin? Hyvä, en mäkään! Kyllä huomaa, että on tullut kesä, sillä koirien kanssa tulee touhailtua paljon. Mennään uimaan, mennään kavereiden kanssa, mennään jätskille, mennään sosiaalistumaan, mennään bussilla, mennään eläinkauppaan...mennäänmennäänmennään! Kivaakivaakivaa!

Kokosin taas kuukauden kuvia yhteen, tässä meidän heinäkuu pikakelauksella. Jännä kuukausi myös siinä mielessä, että meidän lauma kasvoi yhdellä. Neiti onkin aiheuttanut hirmuisesti tekemistä, sillä on rohkea termiitti, jolta ei virta samantien lopu. Lisäksi mun työnkuva hieman vaihtui, joten siinäkin on riittänyt opettelemista. Toisaalta mulle sopii enemmän kuin mainiosti tälläinen jatkuva tekeminen, niin eipä ainakaan tuu tylsäksi aika :-) Mutta pidemmittä puheitta, nyt itse kuviin..

Edelliset puhelinkuvat pääset katsomaan tästä!
1. Martta sai tuliaiseksi frisbeen ja neidistä onkin tullut frisbeehullu! Hauskaa hupia kesäpäiville! 2. Rommi-sekarotuinen ja Mimmi-collie tulivat uintiseuraksi meille 3. Ja seuraavana päivänä saatiin uintiseuraksi Peppi-parsoni 4. Kesäkissat
5. Järvenpäässä kouluttamassa koiraleirillä ja Martta pääsi loppuillasta uimaan palkkioksi hyvin menneestä odottelusta 6. Neiti odotteli nätisti R-kioskin edessä pari minuuttia kun hain bussikortin.. 7. Suomen kesä on parasta! 8. Uimassa sarjakortin viimeisiä vuoroja Lucan kanssa..
9. Kirjastoautossa pitkästäaikaa koko porukalla Pohjanmaalla 10. Parhaat kamut jo nyt♥ 11. Vesisadekeli ei meitä haittaa laisinkaan! 12. 
13. Teen töitä ja tällänen tunkee syliin..:-D 14. Koirakirjat on parhautta, niin rentoa ja kivaa luettavaa! 15. Kertun uus mökki :P 16. #pentukuume 
17. Vihdoin sain otettua itseäni niskasta kiinni ja ostettua dobo-tarvikkeet, hyvä mä! 18. #hakutreenit 19. Martta illalla juoksemassa pahimmat energiansa pois 20. Uusi aktivointipeli-idea - toimii!
21. Uintireissulla koko poppoon kanssa 22. Kerttu eläinlääkärissä tarkkaavaisena odottelee vuoroaan.. 23. ja 24. Pirkko, Pirkko, Pirkko...
25. Näin paljon neiti stressaa bussista... 26. Pirkon kanssa tulossa kotiin illalla hoitoreissulta.. 27. Tyttöset on niin hyviä tovereita, et en voisi olla iloisempi.. 28. Ratinan ilta
29. Kerttu tarkkana liikenteessä 30. Topcanis sponsoroi meidän juoksuharrastusta, ihanaa♥ 31. Kesällä on niin ihana olla vaan ulkona ja hengailla.. 32. Pirkko sanoo, et kynsienleikkuu on ihan iisiä vieläkin! 


33. #selfie 34. ja 35. Unikeko itse..pennut on niin suloisia kun ne nukahtaa ihan mihin vaan ja ihan koska vaan.. 36. Martta sai uuden kaverin sekarotuisesta koirapuistossa..tytöillä oli kivaa!

37. Pirkko oli löytänyt itselleen uuden nukkumapaikan.. 38. Pirkko mukana tutustumassa Tampereen koirauinnilla - tänne neiti sit pääsee polskuttelemaan mukaan, kunhan vaan kasvaa! 39. Käytettiin Martan ja Lucan kanssa viimeinen sarjakortin uinti vielä just ennen juhannusta! 40. Pirkko Mustissa&Mirrissä herkkuostoksilla - neiti hurmasti ekat ihmiset jo eteisessä! Heh! Niin rohkea ja avoin pentu :) 
41. Pikkuneiti tapasi ekan lauman ulkopuolisen koirakaverin, Ruka-lagoton. Vauhtia riitti, vaikka vielä ei aivan Pirkolla riittänyt ketteryys.. 42. Vesipeto 43. Siivouspäivänä Pirkko löysi hyvän pedin käännetystä pedistä.. 44. Neiti märkänä, kun kävi ekan kerran vedessä kahlaamassa. Tuitui
45. ja 46. Martta sovittamassa uusia Julius K9-valjaitaan, on muuten päheet ja istuvat kuin nahkahansikkaat! 47. Pirkko 9viikkoa kävi ihan itse uimassa.. 48. Tätä neitiä ei paljon tarvii veteen ees houkutella..:-D
49. Martta on vihdoin ja viimein hoksannut magneettimaton tehon ja nukkuu usein sen päällä.. 50. Kaupunki alkasi heräämään eloon juhannuksen jäljiltä.. 51. ja 52. Meniköhän Kongit nyt väärinpäin?!!? Kaverin Kongi on aina parempi! 
53. Mun oli pakko ottaa kuva siitä kuinka Martta aina tunkee syliin väkisin.. 54. Metsäilemässä koko porukalla 55. Väsynyttä porukkaa jokaikinen 56. Pirkko matkustaa..tai ainakin kuvittelee tulevansa mukaan matkalle! 
57. Näin "stressaantunut" bussissa matkustaja mulla on.. tän kaa on muuten ihan mahdoton matkustaa ihmisten ilmoille, kun kaikki tulee moikkaamaan ja pallottelemaan pientä..:-D 58. "Äitii, voitsää rapsuttaa ees tänkerran??" 59. Pirkko löysi uuden lelun lelukopasta 60. Tyttöjen aamupainit alkamassa..

61. Siellä se menee.. 62. Mähän sanoin, että Pirkosta on tullut matkustaja - tälläkertaa neiti on reppureissaaja!   Aamuisin meillä köllötetään tällälailla. 64. Tytöt kaksistaan metsässä - Martta yhtä onnellinen niinkuin aina ja noh...Pirkko vähän vähemmän onnellinen :-D
Just kotiuduttiin tässä Martan kanssa näyttelytreeneistä ja aamupäivällä oltiin koirapuistoilemassa Ahvenisjärvellä kivan uuden koiralauman kanssa. Pirkko pääsi muuten vain tutustumaan ihmisiin, kun käytiin siinä Hervannassa kaupungin laidalla käpsyttelemässä. Kiva vapaapäivä siis ollut koiramaisissa merkeissä! Nyt vain peiton alle ja nukkumaan - koirat onkin tosi väsyneitä kaikesta!

PS. Ollaan varaamassa ystäväni kanssa kirppispöytää Radiokirppikseltä ja ajattelin, että olisiko teillä Tamperelaisilla kiinnostusta esimerkiksi koiratarvikkeisiin siellä? Löytyy paljon uutta ja kivaa tavaraa mitä ei olla edes blogikirpparin puolella nähty :-)

12 kommenttia:

  1. Eienkestä! Oon jo pitemmän aikaa suunnitellu, että meille tulee cockeri opiskelujen jälkeen. Pirkko <3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja ihana pieni Pirkko! <3

    En oo ennen kuullut mistään magneettimatosta, mikä sen idea oikein on? :O Siitä olis kiva saada joku esittelypostaus, koska tuo on kyllä ainaki mulle ihan uusi juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pirkko on kyllä hauska kaveri <3

      Esittelypostaus-idea vastaanotettu, täytyy kehitellä jotain kivaa :)

      Poista
  3. Ompas taas kivoja kuvia <3 mistä tuo 6. kollaasin uintikuva on otettu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiittää <3 Se on täältä Pohjanmaalta, Kurikasta otettu kuva :)

      Poista
  4. Onko nuo juliukset kuinka tukevat? Riisuuntukohan koiran päältä jos koira päättääkin lähteä pakittamaan? Meillä tähän mennessä riisuttu kaikki valjaat kun koira on päättänyt lähteä toiseen suuntaan.. minkä ikäisiä hertta, kerttu ja martta ovat? Onko arkeen tullut uusia haasteita 4 koiran jälkeen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan noi on tukevimmat valjaat mitä oon koskaan nähnyt! Suosittelen ihan täydestä sydämestä :) Tietysti jos otat vielä tuon y-valjaskappaleen valjaisiin, niin niistä tulee supertukevat. Noissa on hyvin säätövaraa eli säätämällä sopivaksi niin ne istuu kuin nenä päähän. Suosittelen kuitenkin mennä sovittamaan valjaita eläinkauppaan, että tulee varmasti oikea koko niin istuvat hyvin päälle :)

      Hertta on 7vuotias, Kerttu 5vuotias ja Martta tulee marraskuussa 2vuotta :) Tietysti on tullut jonkinlaisia haasteita, kun neljäs koira tuli. Kulkeminen ei ehkä ole niin helppoa lenkillä, autossa on vähemmän tilaa ja arjen opettelu on Pirkolla vielä hivenen kesken eli neiti vaatii enemmän huomiota :) Ei mitenkään radikaalisti ole muuttunut arki, mutta pikkuisen :)

      Poista
  5. Näissä puhelinkuvapostauksissa on aina kivan monipuolisesti paloja teidän arjesta. Voi Pirkko! Nelikon nimet sopii niin ihanasti yhteen :'D On kyllä reippaan oloinen tapaus ja huippua, kun Martasta ja Pirkosta tuli heti kamuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhelimella tulee kyllä aina tosi paljon napsittua kuvia - vähän ehkä liikaakin...:D

      Tää on kyllä aika hauska poppoo! Tulee vähän mieleen lenkillä noita huudellessa, että aivan kuin huutelisin "Tupu, Hupu ja Lupu"...:D Pirkko ja Martta on kyllä ihan bestikset!

      Poista
  6. Kerro lisää magneettimatosta!?

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)