maanantai 5. syyskuuta 2016

Kesäkuvaskaba - ready, steady and go!

Nyt se on vihdoin laitettava tulille, sillä syyskuu on virallisesti täällä! Nimittäin eikös nyt eletä niitä viimeisiä kesäpäiviä vai lasketaankos tämä aika jo syksyksi - lienee tulkintakysymys ;-) Oon jo pitkään halunnut ja luvannut palkita teidät jollain ahkerasta meidän seuraamisesta ja nyt on tullut sen aika. Pistetääs kunnon kesäkuvakisaskaba pystyyn! Teillä kun on varmasti kameran muistikortit täyttynyt kesän aikana mitä ihanimmista kesämuistoista♥ Niihin kuviin on sitten talven pimeinä tunteina kiva palata ja muistella miltä se lämpö tuntuikaan iholla. Ja miltä se aurinko näytti ja miten ulos ei tarvinnut pukea päälleen..ja mitä kaikkea kivaa tuli tehtyäkään! Olisipa vielä kesä!

Säännöt on simppelit:
1. Nappaa kesäinen kuva koirastasi - se voi olla vaikkapa hauska uintikuva tai leppoisa auringonottokuva. Kuva voi olla vanha, mutta sinulla tulee olla kuvaajan lupa kuvan käyttämiseen. Kuvaa saa muokata, mutta sopivissa määrin.
2. Lähetä kuva meille osoitteeseen (herttavaatteet@gmail.com). Saat paluupostilla viestin kuvan saapumisesta muutaman päivän kuluessa! Liitä kuvan yhteyteen kuvan nimi, yhteystietosi ja mahdollinen blogisi osoite. Olen lähdössä koiraleirille 8-11.9 eli maltathan sen ajan vastaukseni kanssa!
3. Yksi kuva/osallistuja!
4. Kuvia voi lähettää 2.10 asti ja ne julkaistaan 3.10 koirien Facebookissa. Siitä lähtien ne ovat siellä äänestettävissä eli jaa omaa kuvaasi, kutsu kaverisi tykkäämään tai tee ihan mitä vain ollaksesi tykätyin kuva! Skabasta tulee varmasti tiukka, joten jokainen ääni on tärkeä.

Tykätyimmälle kuvalle on luvassa koiramainen arvontasetti, jossa on joko lahjakortti tai sitten suoraan koiramaisia tavaroita. Saas nähdä mitä kivaa kehittelen eli palkinto on teille yllätys :-) Palkinnon arvo tulee olemaan kuitenkin ihan mukava summa - sen voin jo luvata!

Onnea skabailuun! Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee messiin mukaan!! :-)

//Huom!! Osallistumisaikaa lisätty tiistaihin 11.10 klo 23:59 asti ja kuvat tulevat julki keskiviikkona 12.10 aamupäivällä//

1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)