tiistai 27. syyskuuta 2016

Ulkoasun uudet tuulet

Nojoo...puna poskilla myönnän häpeillen, että oon vähän myöhässä tän asian kanssa. Tainno myöhässä ja myöhässä, sillä olihan sen edellisen vaihdosta varmaan jo se 1,5vuotta. Olin suorastaan siis jälkeenjäänyt. Mistäpä sitten tiedän ulkoasun olleen niin vanha? No siitä, että Martta oli kuvassa vielä ihan juniori ja neiti täyttää nyt marraskuussa 2vuotta. Aika on mennyt nopeasti. Tulin siis vain kertomaan, että nyt blogin ulkoasu on kokenut ihan uuden uskon. Pieniä viilauksia vielä niin sitten alkaa olla kokonaisuus valmis taas hetkeksi aikaa.

Onhan tuosta vanhasta ulkoasusta jo ihan oikeutetusti teiltä lukijoiltakin sillointällöin kuulla, mutta silti en ole vain saanut aikaiseksi tehdä asian eteen mitään...Kaikkein oudointa tästä tekee sen, että mut tuntevat tietävät, että mä kyllästyn yleensä kaikkeen nopeasti. En oikein itsekään ymmärrä miksen kyllästynyt tähän. Tykkäsin harmaasta ja se sopi meidän blogiin. Se teki asiallisen ja fiksun näköisen kokonaisuuden, vaikka teksti välillä hörsyilikin epävakaasti sinne ja tänne. Täytyy kyllä myöntää, että vähän mä jo kaipaan tuttua ja turvallista harmaata, vaikka syksyn kunniaksi tälläinen raikas ja keveä beige sopii kuvioon mainiosti. Ehkä tää harmaan ikävä helpottaa vielä, sillä onhan blogilla nyt arvoisensa ulkoasu. Ulkoasun taikoi meille kukas muukaan kuin ihana Maija! Kiitoskiitoskiitos
Mitäs tykkäilette? Koko lauma tulee ainakin omasta mielestä hyvin esiin! :-)

9 kommenttia:

 1. Tosi nätti ulkka!! Tuo banneri on aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Super kiva!😍

  -Linda

  VastaaPoista
 3. "jälkeenjäänyt" on aika ruma ilmaisu

  VastaaPoista
 4. Uusi banneri on oikein hieno! Ihanat värit ja kiva kun kaikki koirat on nyt mukana. Ainut mitä itse vaihtaisin, on että ottaisin tuon tekstin takana olevan koiran kasvot pois. Näyttää jotenkin hassulta mun silmään. Mutta nää on näitä makuasioita, niistä on paha mennä kiistelemän :)

  VastaaPoista
 5. Ihana banneri!! :)

  -Vilna

  VastaaPoista
 6. Tosi upea. Niin kuin blogi muutenkin. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana banneri ja uusi värimaailma :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)