torstai 1. joulukuuta 2016

Luukku 1: Aika heittää hyvästit järjelle..

...ja aloittaa joulukalenteri! Nähdessäni työvuorolistani joulukuulle tiesin jo, että jätän tämän blogin joulukalenterin toteuttamisen tänä vuonna väliin, mutta miettiessäni tarkemmin asiaa, niin päätin edes yrittää. Pohojalaanen mentaliteetti ei vaan voi antaa periksi ja jättää tämän toteuttamista muille, itse on yritettävä, vaikka sitten pienellä riskillä! Olen ollut koko syksyn todella surkea bloggaaja tai voisi sanoa, että jopa ihminen. Olen ollut niin paljon työasioissa kiinni, että aivan hävettää. Mulla on ollut vaan isoja rautoja koko ajan tulessa, joten moni asia on vähintääkin viivästynyt tai pahimmassa tapauksessa unohtunut. Oon vetänyt oman palkkatyöni lisäksi niin montaa isoa projektia käsissäni ja siinä välissä yrittänyt hoitaa näitä normaaleitakin asioita. Odotan siis ensi vuotta innoissani, jos tilanne vaikka vähän rauhoittuisi. Lieneekö toiveajattelua, sitä en taas tiedä.

Tiedän, että aiempiin vuosiin verrattuna tää joulukalenteri ei tule luultavasti olemaan niin monipuolinen kuin olette ehkä tottuneet. Lupaan kuitenkin olla yllätyksellinen! Annan teille kuitenkin mahdollisuuden ehdottaa näin aluksi niinkuin tapana on ollut. Aiempina on ainakin tullut niin hyviä postausehdotuksia esiin, että luotan teihin tänäkin vuonna. Kaikki käy, ihan oikeesti!

Nyt toiveita, ehdotuksia tai ihan mitä vaan kehiin! Olen avoinna ajatuksille :-)

4 kommenttia:

 1. Koda ainaki toivois et tytöt kiireiltää ehtis leikkimään joulukuussa! 😄 Itteä kiinnostais joku my day -tyyppinen video, että näkis millasta teijän arki on! 😊

  VastaaPoista
 2. my day videona/kuvina, ruoka- ja varustepostaus, joka kuukaudelta kivoimmat muistot tän vuoden ajalta 😊

  VastaaPoista
 3. Koulutustaktiikoita ja tapoja millä itse oot saanut jokaisesta neljästä koirasta arkielämään sulautuvia ja hyväkäytöksisiä :-) My day -tyyppinen video kans kiva idea!

  VastaaPoista
 4. Pirkosta postaus, samanlainen siis kuin kaikista muistakin 😊

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)