perjantai 16. joulukuuta 2016

Luukku 15 : Silloin, kun Pirkko oli pieni ja söpö...

....Ja enää se ei ole kumpaakaan! Haha :-D Neidistä on kasvanut kunnon möttiäinen, taitaa painaa nyt sen 14kg suunnilleen ja on kyllä aikasta vankka tapaus. Hyvä niin, sillä mun mielestä vielä pieni pentupyöreys on ihan sallittua! Pirkon olemuksesta tekee vielä puolet isomman neidin pentuturkki, joka onneksi alkaa pikkuhiljaa valmistua. Pitäisi varatakin muuten trimmaus ens vuoden puolelle, että päästään laittamaan neiti vähän aikuisemman näköiseksi kaveriksi.

Tässä muutamia ennen julkaisemattomia kuvia Pirkosta pentuna vielä kasvattaja Ninan työnä. Oli onni, että oli kesä ja paljon lämpöisiä päiviä, sillä meidän sisäsiisteys opettelu helpottui huomattavasti sen myötä. Pennut saivat paljon olla ulkona ja nauttia lämmöstä. Oih, olisipa vielä kesä! Voi noita aikoja - tuntuu, että noistakin on ikuisuus, vaikka oikeasti ei olekaan.


Aiheuttaako teissä nämä pienet ja ihanat cockerilapset pentukuumetta? Mussa nimittäin ei itseasiassa juuri ollenkaan, Pirkko on hoitanut tehtävänsä näköjään huolella..:-D

6 kommenttia:

 1. Minulla ei ihmekyllä pentukuume noussut noita cockerinpentuja katsellessa, vaikka ihania ovat :O
  Mutta älä vaan laita Martasta samanlaisia pentukuvia, sitten minullakin nousee pentukuume maksimiin :D

  -Vilna

  VastaaPoista
 2. Täälläkään enää aiheuta pentukuumetta kummoisesti ko tais meänki pystykorvan pentu tehä tehtävänsä:D

  VastaaPoista
 3. Onpa se kookas! Mun likka on nyt 1.5v ja paino jämähtänyt ihan pikkusen yli kymmeneen kiloon. :D Mutta joo, se onkin vähän kevyempi kuin useimmat nartut mitä oon nähnyt. Ei se säkäkorkeudeltaan kuitenkaan mikään kääpiö ole (vajaa 40cm kotimittauksella) mutta honkkeli mikä honkkeli.

  Ja tottakai aiheuttaa, tai itseasiassa pahentaa vaan! Mä toivon kovasti, että olen viimeistään 2018 kahden cockerin omistaja. :)

  VastaaPoista
 4. Mun cockeri"pentu" täyttää keväällä 4v. Nyt ehkä alkaa pientä pentukuumetta ilmaantumaan, vaikka tuntuu välillä että tuo on vieläkin pentu. Cockeripennut on kyllä ihan vallattomia :D

  VastaaPoista
 5. Eikä ihania kuvia <3! Pentukuumetta näkyvissä..:D

  VastaaPoista
 6. Söpö ja ihana se on vieläkin ❤

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)