maanantai 19. tammikuuta 2015

Myöhäinen joulupostaus

Niin vain meni meidän joulukin, eikä keretty tänne paljon siitä postailemaan. Tää postaus on kyllä pahasti myöhässä, mutta eikö se niin oo, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;-)

Minusta oli mukava hiljentyä täältä blogin puolelta hetkeksi ehkä hivenen rankankin joulukalenterin jälkeen, vaikka kuvasinkin ja kirjoittelin muutamia postauksia luonnoksiin julkaistavaksi jossainvaiheessa nyt keväällä. Eli luvassa on vähän laajempiakin postauksia, kunhan saan ne viimeisteltyä jossainvaiheessa - jotenkin vain tuntuu, että parista jutusta puuttuu vielä se "the juttu", joka tekisi jutusta huomattavasti kokonaisemman.

Jouluaatto meni meidän osalta hyvin - tytöt nauttivat ihmismäärästä itse aattona, sillä jokainen meistä sisaruksista sekä veljieni tyttöystävät matkasivat kotiimme vanhemmillemme.
Mulla oli ennen joulua kamala kriisi mitä ostaisin tyttöjen joululahja-paketteihin. Lopulta päädyin lopputulokseen, että meillä on jo kaikkea, joten päätin ostaa vaan kuluvia ns. "käyttötavaroita" - toisinsanoen siis luita, herkkuja ja uusi trimmausterä.
Tytöt saivat muutaman sellaisen paketin, jotka saivat samantien illalla repiä auki ja syödä sisällön. Loput paketeista oli sellaisia, jotka menivät säästöön tulevaisuuden varalle.Tyttöjen hännät heiluivat ja kamala tuhina kuului, kun kanniskelivat sekä repivät paketteja auki. Välillä piti tyttöjen tietysti käydä kurkkimassa saiko se kaveri paremman joululahjan kuin itse..:-D

Lahjapaketeista paljastui aimo läjä luita ja herkkuja sekä trimmauskoneeseen uusi terä. Uutta terää oon jo pidemmän aikaa kattellut, mutta olen yrittänyt sitkutella tuolla vanhalla mahdollisimman pitkälle. Nyt pari kertaa tuolla uudella trimmiterällä trimmanneena voin sanoa, että eron kyllä huomaa.
Tuli myös ostettua vuoden kananugetit joululahjaksi.. heh! Tunnustan olevani välillä aika "alennushaukka", eli kyttään tarjouksia ja hintoja. Oikeesti mikä onkaan parempaa kuin selailla koiratarvikekauppoja netissä ja vertailla hintoja, varsinkin jos palkkapäivä on lähettyvillä!? :-D Löysin siis Petenkoiratarvikkeelta näitä tyttöjen lempiherkkuja aikamoiseen alennettuun hintaan. Ei siis ollenkaan hassumpi ostos!

Kaikenkaikkiaan joulu meni siis hyvin - tuli syötyä tosi paljon, lenkkeiltyä, tytöt pelas aktivointipeleillä useasti, opeteltiin temppuja ja hieroin mä noita koiriakin pari kertaa :-)

Seuraavassa postauksessa luvassa vihdoin ja viimein kysymyspostauksen vastauksia - stay tuned!

2 kommenttia:

  1. Miten se arvonta joka oli joulukalenterin aikoihin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvonta tosiaan ratkesi vuoden alussa ja voittajaksi selviytyi nimimerkki Liisa :-)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)