lauantai 3. tammikuuta 2015

Vuoden ensimmäinen...

...lenkki takana yhdessä Tiian ja Lobo-sakemannin kanssa Oli ihana tallustella tuolla valtavassa lumimäärässä koirien ja hyvän seuran kanssa!

...lumimyräkkä riehuu tuolla ulkona. Oi kuinka rakastankaan luntavoisimme lenkkeillä tuolla vaikka kuinka pitkään!
...uuden tempun opettaminen oli häkin avaus. Ollaan treenattu nyt muutaman päivän ajan häkin avaamista häkissä kiinni olevan lelun avulla ja tytöt edistyy hyvää vauhtia - Hertta oppii tasaisen varmasti ja Kerttu omalla tyylillään testaa kaikkea saadakseen naksautuksen ja herkkuja.

...lihaisat luut syöty. Voi sitä narskutusta ja syömisen iloa keittiössä!

...tuotetestaus saatu kotiin! Blogiin tulossa juttua siitä myöhemmin :-)

...2015-albumi luotu kuvagalleriaan. Sinne pääset tästä! Tässä meneekin sitten aikansa totutella uuteen vuosilukuun..
...yllätys alkaa lähennellä loppuaan. Enää viikko. Apua. Kääks. Mua enemmän kuin jännittää!!!!

...kuvat lisätty tyttöjen instagramiin. Tuolla on nähtävillä paljon eri juttuja, mitä ei täällä blogissa nähdä.
Kaikenkaikkiaan meidän vuodenvaihde meni hyvin - tytöt köllöttelivät sohvalla ja välillä jäystivät luitansa rauhallisesti. Kumpikaan ei tuumannut raketeista mitään, vaikka tässä aika lähellä räjähtelikin. Kävimme illansuussa tuossa pissalla ennen varsinaista rakettien räjäyttämisaikaa ja silloinkin tytöt vain hengailivat.

Muutenkin tytöt voivat aivan normaalisti - olemme lenkkeilleet, touhanneet ja hengailleet paljon yhdessä. Joulu meni rauhallisesti kotosalla ja tytöt sai mukavia lahjoja - niistä esittelyä ehkä myöhemmin. Kerttu aivan repi oman pakettinsa kiireellä auki ja söi muka hirveällä kiireellä omaa luutansa. Hassu tyttö!

Ainoastaan tällähetkellä omistajan mieltä painaa Kertun laihuus. Painoa ei meinaa kertyä millään vaikka antaisi mitä syötävää. Ollaan kokeiltu nyt ruokamerkin vaihtoa, mikä sekään ei kuitenkaan tunnu auttavan. Kyse ei kuitenkaan ole ruokahaluttomuudesta (vaan päinvastoin, ruokaa menisi niin paljon kuin vain napa vetää!!) eikä esimerkiksi madoista. Eläinlääkärikin oli vähän ymmällään siitä, että ruoka ei tunnu tarttuvan Kerttuun, mutta ei pidä tilannetta millääntapaa hälyyttävänä. Onneksi Kerttu ei kuitenkaan ole niin laihassa kunnossa kuin keväällä, mutta oon sitä mieltä, että Kertun ympärille saisi kertyä kyllä vähän lisää :-) Toivotaan siis, että nyt kevään myöden asia korjaantuisi!

Nyt suuntaamme iltapissalle tuonne lumisateeseen. Oi ihana talvi, oi ihana talvi!

11 kommenttia:

 1. Kumpa täälläkin sataisi lunta eikä vettä, voisitte lähettää sitä lunta vähän tännekin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuota lunta (ihme kyllä!) on vaikka kuinka ja koko ajan tulee vain lisää! Tiet ihan tukossa..:-D

   Riittäisi täältä siis hyvin sinnekin ;)

   Poista
 2. Ootko kokeillu penturuokaa Kertulle? Jos sillä sais lihotettua. Meillä ainakim toimi (Y)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kokeiltu - syötetty on noin puolisen vuotta nyt penturuokaa ja rasvaista lihaa, mutta ei millään meinaa tulla painoa. Hertalle penturuuan vaihto toimi ja tytölle tuli kivasti painoa lisää :-)

   Poista
 3. No eepä mäne tasaseen onnellahjat! Yhelle ee tule paenoo vaekka pitäs ja toeselta ee lähe vaekka pitäs...
  Mahtavat lumiset maesemat on teelläe. Niinku meellä.
  Riittäs lunta muillehhii lahjotettavaks :)
  Hyvvee vuuen alakuva neetosille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä mene, ei..no, toivottavasti alkaisi kuitenkin helppaamaan :-)

   Meillä on kyllä ihan mahrottomasti lunta - viime yönä tuli vielä lisää! Lisäilen jossainvaiheessa tänne blogiinkin kuvia. Eli täältä riittäis kyllä muillekin ;-)

   Mutta oikein hyvää uutta vuotta sinullekin Iivari <3 nautihan näistä keleistä oikein urakalla!

   Poista
 4. Onko arvonnan voittaja j selvinnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vielä selvinnyt, lisäilen ensi postaukseen voittajan ja ilmoitan hänelle myös henkilökohtaisesti :-)

   Poista
  2. Arvonnan voittajaksi selviytyi tälläkertaa Liisa - oikein paljon onnea voittajalle :-) Laitoin voittajalle sähköpostia tulemaan.

   Poista
 5. Meillä on Mimmin kanssa päinvastainen ongelma, painoa on noin kilo liikaa. Vanhetessaan vaan tuntuu, että paino lisääntyy vaikka herkkujen määrää ollaan hieman vähennetty ja joka päivä pääsee noin tunnin lenkille. Kesällä eläinlääkärissä painoi 6kg, mutta tuntuu, että on lihonut hieman lisää. Toisaalta Mimmi on tukevampi rakenteinen kuin villikset yleensä ja massaakin on, mutta saisi se silti painaa vähemmän.

  Tänne eteläänkin satoi eilen lunta ja tänään lisää <3 Täällä oli jo paljon lunta, mutta pari päivää satoi kunnolla vettä niin melkein kaikki lumet suli. Hyvää uuttavuotta teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, teillä sitten ihan päinvastainen tilanne kuin meillä. Meilläkin Hertta on tukevampi rakenteisempi kuin villat yleensä (painaa just tuon reilu 6kg), mutta on enemmän liian laiha kuin liian tukeva. Toivottavasti saatte Mimmin haluaamasi painoon - meiltä lähtee teille tsempit :)

   Oi kuinka ihana kuulla - meilläkin tuota lunta on ihan valtavasti. Harmi vain, että keskiviikoksi on luvattu kovaa vesisadetta, saas nähdä lähteekö pois..
   Samoin teille <3 viettäkäähän kivoja hetkiä tuolla lumimaisemissa!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)