perjantai 4. toukokuuta 2012

3vuotta ja 1kk!

Käytiin eilen kuvailemassa Hertasta parit kuvat. Tässä ainut kohtuullisesti onnistunut seisotuskuva :) Halusin hieman havannollistaa teille Hertan tänhetkistä turkinpituutta, sillä viikonloppuna olisi luvassa pesu ja trimmaus. Alkaa olla turkki jo sen verran likainen ja pitkä!

Olisi kiva saada myös rakentavaa kommenttia seisotuksesta :-)
(muutakuin, että hieman nätimmin voisi päätä pidellä)

3 kommenttia:

 1. Mielestäni hyvin ja ryhdikkäästi seisoo, ehkä takajalat vois olla hieman taaempana jotta kulmaukset näkyisi paremmin..? Tai en mä tiedä, mutta hyvin kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 2. Kevät se tulla jolkottaa vauhdilla, mutta onneksi menossa on pysyneet kaikkien neljän koirun korvat, mitä nyt Tellervon kuulolaite joskus unohtuu off-asentoon ihan noin muutenkin vaan ;) Elvi "the äijä" on taas lumien sulamisen ansiosta alkanut pörhentelemään kaikille hajuille ja olen entistä vakuuttuneempi siitä, että tarvis keksiä ja vähän äkkiä steriloiduille nartuille kastraatio. Käytös on suoraan kuin joltain urokselta poimittua :D

  Teillähän on mahtis lammasturkki kuvassa, samoja kommentteja kuin jo todettu, kuristusote pois ja takajalkoja inasen taaemmas, hieno on ;)

  VastaaPoista
 3. Marde: Kiitos palautteesta :)

  Tessa: Heh :) Meilläkin onneksi korvat ovat hyvin pysyneet tallella. Elvistähän on tullut oikein "äijä" sitten ;)

  Ja kiitoksia palautteesta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)