keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Jos metsään haluat mennä nyt..

Oltiin viime perjantaina koirien kanssa reilut 3h metsässä riehumassa ja Hertan turkki näyttikin lenkiltä tulon jälkeen juuri siltä, koko turkki oli täynnä risuja ym.moskaa.

Onneksi satuin ottamaan mukaan myös kameran. Ilta-aurinko sattui juuri paistamaan nimittäin nätisti metsän lävitse ja sain otettuja tytöistä uusia kuvia teille nähtäväksi ja itselle muistoksi.

Lenkiltä päästyämme selvitin hetken aikaa Hertan turkista risuja yms. Ja kyllä tyttöjä sitten illalla väsytti, kummatkin makasi reporankana vierekkäin sängyllä.

Odotan innolla syksyä ja marjojen poimintaa, sillä silloin tulee lähdettyä metsään hyvän syyn kera. Toki eihän se metsässä kulkeminen mitään erityistä syytä edes tarvitse :-)

ai miten niin Herttaa ei kiinnosta..
Kerttukin on hieman oppinut poseeraamaan..

---------
Tervetuloa uusille lukijoille! Meille onkin kivasti tullut uusia lukijoita viimeviikkojen aikana! Teitähän on jo 74! Mukavaa että joku jaksaa lueskella meidän löpinöitä :) 
---------
Päivittelen tuonne "Näille heiluttelemme häntää"-kohtaan mielelläni uusia blogeja, joten sinne pääsyä kannattaa ehdottaa :)

4 kommenttia:

 1. onpas Hertta "pulskemmassa" kunnossa kuin Kerttu, oletko tarkoituksella jättänyt toisen tukan pitkäksi ja toisen lyhyeksi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Hertalla on paljon parempi turkki jota voi pitää pitkänä, mutta Kerttu kun nyt keväällä ajeltiin melkein kaljuksi, niin turkki ei ole vielä hirveästi ehtinyt kasvaa..mutta luultavasti Kerttu tulee pysymään tuollaisena "sporttimallina", kun tuo turkki ei ole vielä ainakaan kovin tuuhea ym, että sen voisi pitää hieman pitempänä :)

   Ja toki Kerttu onkin huomattavasti Herttaa pienempi kooltaan :)

   Poista
  2. molemmat ainakin nättejä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)