lauantai 19. toukokuuta 2012

Hyppy-putki-hyppy!

Tänään suunnattiin auton nokka kohti agilitykenttää kummankin tytön kanssa. Tarkoituksena oli Hertalla hieman muistutella mitä tämä nyt olikaan ja Kertulle vaan hyvää harjoittelua.

Laiskana ihmisenä en jaksanut tehdä kummoistakaan esterataa, vaan ihan helpon hyppy-putki-hyppy-radan. Se osottautuikin enemmän kuin hyväksi, sillä Hertalta ei löytynyt pätkääkään treenaus-intoa. Jostainsyystä Herttaa ei kiinnostanut sitten yhtään (vaikka yleensä on intopiukeena harjoittelemassa ja tekemässä) ja muutenkin Hertta oli tosi laiskanpuoleinen. Mutta eipä kaikilla olekaan joka päivä hyvä päivä, joten mitäs sitä turhaan murehtimaan :) Ärsytti vain pikkuisen, kun lähdettiin lähinnä Herttaa varten harjoittelemaan ja Kerttua vain tutustuttamaan esteisiin. Mutta eipä sille mitään mahda!:) Ens kerralla paremmalla onnella!

Kertun kanssa saatiin kuitenkin ihan kivasti harjoiteltua, ja tyttö innostuikin harjoittelusta ihan täysin! Muutaman toiston jälkeen Kerttu osasikin mennä putkeen, vaikka ei aiemmin ei ole koskaan sitä harjoiteltukaan.Toki pitää vielä treenata paljon, mutta pääasia että uskaltaa mennä sinne.

Kertulla aloitin harjoittelun ihan pienimmillänsä olevalla suoralla putkella ja muutaman hyvin menneen toiston jälkeen pidensin putkea hieman. Ja homma onnistui edelleen!

Kerttu kun on vielä niin nuori, niin en tohtinut kuin ihan muutaman kerran matalimmalla rimalla hypyttää ja nekin vain kuvanottoa varten. Mentiin sitten maassa olevalla rimalla koko muu aika.

Lopuksi otin vielä todisteeksi agilitykentällä olosta parit kuvat :) Pitäisikin ottaa itseänsä niskasta kiinni ja lähteä useammin harjoittelemaan, oli se sen verran kivaa!
aurinko häikäisee ;)

6 kommenttia:

 1. Missä tuollainen agilitykenttä on? Saako sinne mennä ihan kuka vain vai pitääkö olla jonkin yhdistyksen jäsen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikka löytyy tosiaan Ilmajoelta, Riistavallista.

   Saa mennä harjoittelemaan kuka vaan, kunhan on maksanut 10euron jäsenmaksun! :)

   Lisätietoa löytyy: http://www.ikkj.info/index.php

   Poista
  2. Aa, tämä on sieltä. Juu tuota jäseneksi liittymistä oon tosiaan tässä jo muutamaan otteeseen miettiny, mut vielä en oo vain sit saanu aikaaseksi :D (...kova vaiva oliski liittyä.. :D)

   Poista
  3. Ei ole ei, eikä jäsenmaksu ole mikään kalliskaan :)

   Poista
 2. Pieni vinkki, ettei kannata pitää rimaa maassa. Koiran tassu saattaa osua siihen ja voi käydä ikävästi kun rima pyörähtää. Mielummin pelkät siivekkeet vaan :) Kertusta tulee hyvä liitäjä!

  Onko nää muuten riistavallin esteet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, tuota en olekaan aiemmin hoksannut! Tosin enpä ole aiemmin tälläistä junnukoiraa opettanutkaan matalilla hyppyesteillä/ilman rimaa, Hertan kanssa kun aloitettiin ihan alimmalta tasolta, eikä käytetty ollenkaan rimaa maassa-tyyliä :)

   Toivotaan että saadaan Kertusta hyvä liitäjä, ainakin nyt näytti lupaavalle :)

   Joo, on nämä Riistavallin esteet!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)