maanantai 28. toukokuuta 2012

Vihdoin täällä!

Kauanhaaveilema turkinkuivaaja lähti tilaukseen Petnetstorelta torstaina. Tilasin siis Metro Air Force Commander-kuivaajan. Tänään puhelimeeni tuli viesti, että paketin voi hakea. Lähdin sitten siltä istumalta pakettia noutamaan ja nyt se on kotona, kauanodotettu kuivaaja <3

Ei voi muuta sanoa, kuin että tehokas on! Toivon samalla, että elämä helpottuu pikkuisen.Varsinkin Hertan turkki on vaatinut hirmupitkän kuivaamisen ja meillä onkin ollut lainassa viimeisimpien pesujen ajan tutulta turkinkuivaaja.

Kerron sitten, minkälainen tämä kone on käytössä, kun päästään tuota kunnolla testaamaan!

Yks hyvä kaveri tuossa jo naureskelikin, että sulla taitaa mennä enemmän rahaa koiriin kuin itseesi..niinhän se taitaa joskus ollakin, mutta toisaalta tämä helpottaa paljon mun (ja tietty koirien, kun ei tarvitse olla niin pitkään kuivattavana)elämää ja toivon todella, että laite on pitkäikäinen!

Samalla tilauksella tilasin myös koirille muutamia uusia herkkuja sekä kyynel- ja sylkijälkien puhdistusaineen. Saatiin me tilauksen loppusumman vuoksi vielä kaupanpäälliseksi ankkasuikaleita ja aktivointipallo jyrsijöille/kaneille.

Myönnettäköön, että viime kuukausien aikana on koiriin mennyt rahaa ihan "kivasti" (toisaalta ostokset ovat olleet pitkällä tähtäimellä varsin hyödyllisiä),mutta nyt on tulossa aika pitkä tauko ostoksiin. Mitä nyt välttämättömimmät (esim.ruoka) ostetaan, mutta esim.herkut jätetään vähemmälle ja meillä onkin herkkuja ihan kiitettävästi nyt jäljellä.
Tosin ollaan saatu Hau-Hau-klubi-bloggaamisesta palkkioksi tilailla sitten tavaraa Petnetstorelta aina kerran kuukaudessa :)
uusi turkinkuivaaja kera parin suuttimen!
Tämä nyt oli tälläinen ostoshehkutus-postaus, mutta koittakaa kestää :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)