maanantai 21. tammikuuta 2013

Ilmoitusasioita!

On aivan ihana lukea ja katsella täältä netistä kuvia, kuinka kaikki ovat viettäneet viikonlopun aurinkoisessa säässä ulkona! Noh, mä vietin viikonloppuni kipeänä sängyssä. Nyt kuitenkin alkaa vointi olla hieman parempi ja arki pääsee pikkuhiljaa käyntiin :)

Perjantaina lenkillä rupesin katsomaan, että Kertun askellus ei oo aivan puhdasta. Noh, kotiinpäästyämme ja levättyämme otin ja rupesin hieromaan Kerttua. Ei ihme, että askelet oli epäpuhtaita, sillä Kertulta löytyi monta kireää kohtaa. Sain avattua niitä kohtalaisesti, ja nyt toisella kerralla kun hieroin Kerttua, aukesi kohdat vähän paremmin. Oon ajatellut nyt lähteväni koirien kanssa koirauimalaan tässä kevään puolella, että saatais liikuntaa monipuolisestettua ja jos se hieman auttaisi tuohon kireyteen :)

Laitoin tuohon sivuun kyselyn, johon saa käydä vastailemassa. Ajattelin nyt tehdä 1-2 toivepostausta/per kuukausi, joten nyt teillä lukijoilla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan tämän blogin sisältöön!

Yksi juttu vielä; rupesin selaamaan tällä mun läppärillä aikaisempia postauksia ja kuvat ovat hirveän kontrastisia (vai miten se pitää sanoa?! :D) Onkohan tässä mun koneessa vikaa, vai näkyykö teilläkin kuvat oudonnäköisinä? :/ Ja jostainsyystä tää ei anna kuvien suurentua alla olevaa suuremmaksi!
PS. Nyt tee-se-itse-valjaat-postaus on vihdoin valmis! Pääset ohjeeseen tästä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)