sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Tämän vuoden tavoitteet

Mietiskelin eilen mielessäni että mitä tavoitteita keksin meille tälle vuodelle ja tajusin että meille taitaa tulla tähän aika samat jutut kuin viime vuodelle. Mutta katsotaan nyt keksinkö tähän jotain uutta tavoitetta juuri tälle vuodelle! :)

Ensinnäkin haluan omistaa tänäkin vuonna kaksi tervettä ja hyväkuntoista koiraa. Panostetaan siis mm. monipuoliseen liikuntaan sekä ruokaan, lepoa unohtamatta!

Kertulla jatkuu edelleen operaatio turkki. Nyt turkki alkaa olla jo aika hyvässä mallissa, mutta silti kaipaisin vielä hieman tuuheutta tuohon :) Lisäksi nähdään ahkerasti muita koiria ja sitä kautta saada se vähäinenkin mustasukkaisuus (mikä vielä jäljellä on) muita koiria kohtaan pois. Lisäksi Kertun kanssa autoillaan tänä vuonna erityisen paljon, koska parilla viimeisellä autoilukerralla on ollut lievää hermostuneisuutta, johtuen siitä, ettei olla autoiltu niin hirveän paljon sitten menneen kesän.

Hertalla haluaisin jatkaa agilityä ja mahdollisesti myös mennä kokeilemaan epiksiin, mutta saa nähdä kuinka oma aikataulu antaa periksi. Toki aina sitä aikaa varmasti löytyy, jos vain haluaa, mutta löytyykö tarpeeksi, se on eri asia :) Hertan kanssa mätsäillään ja toivottavasti menee yhtä hyvin kuin viime vuosina!

Lisäksi tänä vuonna olisi tarkoitus panostaa aktivointiin! Uusia temppuja, uusia aktivointileluja, namin piilotusta... eli siis kaikkea mahdollista aivo-työskentelyä!
ai korvako muka huonosti?! pyh!
Haluan itse kehittyä kuvaamisessa sekä kuvankäsittelyssä! Nyt viimeisen vuoden aikana on tapahtunut aika suuri muutos kuvissa (siis siitä mitä ne on joskus ollut), mutta silti kaipaisin kuviin ensinnäkin persoonallisuutta sekä myös lisää laatua. Aion osallistua (kuten tähänkin asti) suht aktiivisesti eri tapahtumiin ja olla itse mukana järjestämässä tapahtumia. Haluan kehittyä trimmauksessa ja kuten viime vuonnakin, trimmata myös muiden koiria. Haluan myös hieroa muiden koiria ja kehittyminen koirahieronnassakin ei varmasti olisi pahitteeksi :-) Koirahaaveet siirtyy luultavasti ainakin ensi vuoteen, koska oma tulevaisuus on vielä hieman avoinna ja oma aika eikä jaksaminen yksinkertaisesti edes riitä.
Menestystä kaikille tähän vuoteen ja pitäkäähän kiinni lupauksistanne! :-)

2 kommenttia:

  1. Loistavia tavoitteita teillä, ja taas kerran upeita koiria (: Siistit tassut tosiaan näyttää olevan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)