torstai 31. tammikuuta 2013

Uusia koirakavereita!

Käytiin sunnuntaina Wilman sekä hänen koiriensa Irenen ja Runon kanssa lenkillä. Suunnitelmana meillä oli lähteä metsään, mutta yöllisen myrskyn jälkeen epäiltiin hieman, että onkohan tiet tukossa..noh, onneksi ei ollut :)
Tuo oli Hertalle tosi hyvää harjoittelua ja tyttö uskalsikin olla tutustumisen jälkeen koirien kanssa suht rennosti. Oon niin tyytyväinen, että isojen koirien pelko alkaa olla jo aika hyvällä mallilla! Mutta paljon on vielä tehtävää!
©Wilma Virta

©Wilma Virta
Olin alkuviikon kipeänä ja sitä myötä koirat saikin entistä enemmän tekemistä sisälle. Piilotin nameja, laitoin aktivointipelejä ja -leluja ja opetin uusia temppuja, sillä en jaksanut mennä ulkona kovin pitkiä lenkkejä. Koirat nautti täysin siemauksin, kun joku oli koko päivän kotona!Tälle viikolle mulla ei ole muita suunnitelmia koirien suhteen kuin se että lenkkeillään ja ollaan yhdessä ahkerasti! Mälsää vaan, ku nyt jokapaikka on täynnä lossakkoa, eli lenkiltä tullaan takaisin ihan litimärkinä. Tulis nyt jo uudestaan pakkanen tai sulais vaikka koko lumi pois :)

3 kommenttia:

  1. kivoja kuvia :) ja mekin haastetaan teidät :DD

    http://melukat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Haaste! http://empsukanblogi.blogspot.fi/2013/02/haaste.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)