sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Luukku 15

Sain tänä syksynä ostettua vihdoin ja viimein tytöille uudet hihnat. Meillä kun suurinosa hihnoista on omatekemiä, niin oli kiva ostaa jonkun muun valmistamat hihnat, ihan jo pelkän vaihtelun vuoksi.
Hakusessa oli pirteät ja kevyet hihnat - ja ne myöskin löytyivät. Monien mutkien kautta meille siis saapui TopCaniksen RATIA-hihnat.

Nyt muutaman kuukauden aktiivisessa käytössä olleet hihnat ovat vieläkin kuin uudet, vaikka ovatkin pyörineet ties missä kurassa ja ravassa. Ainut asia, mikä noissa oli huonoa oli se, että noista lähti parin ensimmäisen päivän aikana Ratian punaiset tuotemerkit. Ja nyt pimeillä ilmoilla tajusin, että heijastimet olisivat olleet näissä hihnoissa enemmän kuin tarpeelliset.

Muuten hihnat ovat olleet ihan unelmat - tosi kevyet sekä yksinkertaiset. Kaikkein kivointa on, että nää sopii meillä moniin erilaisiin pantoihin yhdistettäväksi. Löytyykö teiltä lukijoilta Ratian tuotteita? Oletteko olleet tyytyväisiä? :)

6 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy Ratian monitoimi hihna. Ihan hyvä hihna on ollut, mutta meilläkin lähti nopeaa irti tuo punainen lappunen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :-) Nuo laput ei ole ilmeisesti tarkoitettu kuin koristeeksi...

   Poista
 2. Ui! Pitää kattoa jos viereisessä elkaupassa näit olisi ^_^ valjaat ja panta löytyy meiltä :P

  VastaaPoista
 3. Meiltä löytyy y-valjaat. On kyllä olleet hintansa arvoiset ja paljon käytössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, hieno juttu :-) Nää Ratian tuotteet ovat kyllä hintansa väärti.

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)