lauantai 7. joulukuuta 2013

Luukku 7

Perjantaina puhelimeeni piippasi viesti merkiksi siitä, että tilaamani paketti Petnetstorelta oli saapunut. Ei siinä auttanut muutakuin hypätä autoon ja lähteä ajamaan kohti postia!

Hain paketin onnistuneesti, ja kotiinpäästyäni vastassa oli tapansa mukaan kaksi ilosta hyppivää villakoiraa. Eikä asiaa yhtään "helpottanut" se, että koirat huomasivat, että mukanani on paketti. Siitä se riemu vasta repesi!

Kengät pois jalasta ja takki pois päältä ja eikun avaamaan pakettia. Paketista paljastui Kongin Bounzer-lelu sekä herkkuja. Unohtamatta tietenkään muutamia joululahjoja tytöille sekä koirakavereille, mutta ne esittelen vasta joulun jälkeen :-)
Hertta ei lähtenyt (ainakaan vielä) oikein leikkimään tuon Bounzerin kanssa, mutta Kerttu innostui siitä sitäkin enemmän. Vaikka tuo on aivan liian iso Kertulle (hommasin tuon hoitokoirien iloksi ja ajanvietteeksi), niin kyllä Kerttu sai aikaansa tuon kanssa tuhottua ihan mukavasti.

Kaikkein hauskinta tuossa Kertun mielestä oli se, että siitä ei saanut kunnolla kiinni ja se, että se pomppi sinne sun tänne, kun sitä nakkeli ilmaan. Eli kyllä nämä Kongin tuotteet sitten jaksavatkin joka kerta yllättää positiivisesti, on nää sen verran kestäviä ja kivoja :-)

6 kommenttia:

 1. Kongin lelut on kyllä toosi kestäviä :)

  VastaaPoista
 2. Te sit hommasitte tuommosen kongin :)
  Mä oon metsästänyt joka kaupasta tuota mut aina liian isoja! Pitää ettiä vielä lisää, olisi kiva lelu pennulle :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hommattiin :) Meille kelpaisi myös pienempi koko tuosta, joten jos satut löytämään jostain pikkukoon tuosta, niin voisitko linkata meillekin? :-)

   Poista
 3. Kongit on kyllä ihan parhaita! Ja eikä niitä koskaan voi olla liikaa, varsinkaan niitä mihin voi laittaa namia sisälle, aina ne kaikki on likaisena odottamassa pesua kun on ahkerassa käytössä.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kyllä niin samaa mieltä! Meilläkin on pari peruskongia, ja saisi olla vielä pari lisää, sillä nuo ovat aina joko a) hukassa tai b) pesussa :-D

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)