keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Luukku 4

Ajattelin kertoa tähän 4. luukkuun meidän kuulumisia sekä tekemisiä. Meille ei kuulu mitään suurempia, samaa normaalia arkielämää me elellään, tapamme mukaan.

Kummatkin koirista ovat menettäneet painoaan jonkinverran, mikä huolestuttaa minua tietenkin koiranomistajana. Ruoka ja elämäntavat ovat pysyneet samana kummallakin koiralla, eikä mitään suurempia stressin aiheuttajia ole ollut muutakuin tuo oma muutto. En keksi laihtumiseen muuta syytä kuin juuri tuo muutto..en tiedä sitten, toivottavasti painoa ei vaan lähde liikaa.

Hertan kanssa ollaan treenattu sukan ottamista pois jalasta. Tai lähinnä vain olen ehdollistanut Herttaa ottamaan sukasta kiinni. Vielä on siis töitä edessä tämän tempun kanssa, mutta on se sen arvoista! :-) Kertun kanssa ollaan hiottu vain vanhoja temppuja.

Ei olla koiramaisen viikonlopun jälkeen nähty kuin yhtä koirakaveria. Toisaalta, joskus on kiva olla vain omassa rauhassa eikä mennä ja tulla koko aikaa..Oma muutto uuteen asuntoon on vaikuttanut osaltaan siihen, että en ole ollut koirarintamalla niin mukana :)
Pesin ja trimmasin koirat tässä yhtenä päivänä ja kyllä tuli taas siistejä ja fiksunnäköisiä tyttöjä! 

Tänä viikonloppuna (tainno oikeastaan pe-su) ollaan varmaankin aika paljolti kotosalla koirien kanssa, sillä viime viikonloppu meni reissun päällä. En malta odottaa sitä tunnetta, kun saamme käpertyä kaikki kolme lämpöisen peiton alle nukkumaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)