torstai 1. syyskuuta 2016

Ompeluiloa

Pitkästäaikaa pääsin väsäilemään omillekin koirille jotain - Pirkko sai nimittäin ihkaekat omat valjaansa! Ennen neidillä on ollut lainassa Kertun Ratian valjaat, mutta ne kävivät mahasta liian pieneksi aikasta äkkiä. Kertulla kun on painoa 4kg ja Pirkolla tällähetkellä jo yli 8kg, niin voitte kuvitella kauanko Kertun valjaat mahtui Pirkolle! Hertan valjaatkaan eivät enää mene tällä pikkuiselle, joten omat oli ehdottomasti saatava! :-) Mä vähän kävin kurkkimassa laiskuuttani eläinkaupassa, mutta totesin surkean valikoiman olevan voimassa edelleen. Oli siis itse ryhdyttävä tuumasta toimeen!

Ihastuin tähän majava-kankaaseen jokin aika sitten ja nyt se löysi vihdoin oikean paikkansa. Se sopii kivasti Pirkon punaiseen turkkiin. Kuosi itsessään ei tule hirveästi valjaista irti muutakuin tihrustamalla lähellä, mutta se ei oikeastaan edes hirveästi haittaa, sillä pääosassa ovat lähinnä värit. Maanläheiset sävyt sopivat mainiosti tuolle neidille - haluaisinkin tuolle isona ruskean nahkahihnan ja metsänvihreät nahkavaljaat♥ Tai ei punainenkaan huono vaihtoehto olisi punaiselle cockeritytölle!
Halusin tehdä pienelle kankaiset valjaat, vaikka aito nahka onkin mun juttuni koiratarvikkeissa. Nämä nimittäin saa nakata tarpeentullen pesukoneeseen. Neidillä on tapana möyriä kuraojissa lenkillä sen minkä kerkeää, joten valjaiden pesumahdollisuus on ihan välttämätön juttu! Muutenkin valjaat ovat ihanan pehmeät tuollaiselle pullealle pennulle. Valjaat ovat vielä pienelle hieman löysät ja kun ovat sopivat muuten, niin mahan säätövaran ansiosta pystyy vielä hivenen sitä säätämään.
Näillä kelpaa nyt tallustaa pitkän aikaa! Syksy ja kurakelitkin ovat sopivasti tulossa, niin saa sitten nämä valjaat heittää pesuun koneeseen lenkin jälkeen. Taidan samalla kyytiä nakata aina Pirkonkin, se kun on jokaikinen kerta on kurainen lenkiltä tullessa..luojankiitos muut koirat osaa edes vähän väistää kuraojia :-D

Lisää kuvia tekemistäni tuotteista täällä!

7 kommenttia:

  1. Aivan ihanat! Kuten on itse koirakin :)

    VastaaPoista
  2. Tässähän iskee ihan pentukuume näitä kuvia katsellessa! ja onpas hurjan söpöt valjaat, sopii kyllä tosi kivasti Pirkon väriin.

    VastaaPoista
  3. Kivat valjaat! :) Mulla on sama projekti menossa tolle mun collieneidille, tosin sille tulee ihan tylsästi mustaa heijastinraidallista nauhaa ja oranssit pehmusteet :D Mä en ole vielä kunnostautunut koristenauhojen käyttämisessä.

    VastaaPoista
  4. Ihanat valjaat ja ihana pikku-Pirkko (ei kyllä enää kovin pikkunen mutta pikkunen silti:D) <3

    VastaaPoista
  5. Voi kun nätit ja ihana tuo kuosi! Jospa sitä sais itsekin väsättyä vaikka pannan, kun nää uniikit varusteet on niin ihania :)

    VastaaPoista
  6. Ihan Super Ihanat valjaat!:)

    Meillä kun vähän aikaa sitte oli uusien valjaitten osto edessä niin käytiin koiran kanssa mustissa ja mirrissä kokekeilemassa valjaita niin tuntui että pitäiskö opetella ite tekemään kun mitkään ei oikein ollu oikee malliset (seisojalle on näköjään Super vaikee lyötää valjaita) päädyttiin lopulta Ristomatti Ratian harmaisiin valjaisiin ja on ollu kyllä Super hyvät:)

    -Linda

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)