maanantai 12. tammikuuta 2015

Saanko esitellä...

Jippii, vihdoinkin pääsen esittelemään teille virallisesti meille perjantaina kotiutuneen uuden perheenjäsenen, ystävän, karvatassun ja naskalihampaan - Kultahelmen Blue Velvet 'Martta'.
Matka Loimaalta tänne kotipuoleen sujui hyvin - pentu vain nukkui koko reilun 4h matkan. Matkalla pysähdyimme kerran pissalle, mutta silloinkin neiti oli ihan unenpöpperössä, mutta pieni tauko oli kuitenkin paikallaan.


Olisittepa nähneet tyttöjen ilmeen, kun tälläinen korvissa roikkuja ja hampailla pureva termiitti astui kotiovesta ekan kerran sisään! Ja tyttö haisikin vielä ihan pennulle...sellainen ei voinut tyttöjen mielestä tietää hyvää.
Nyt kummatkin tytöt alkaa pikkuhiljaa sopeutua neitiin ja Herttaa ainakin kiehtoo ajatus uudesta leikkikaverista. Kerttu aluksi oli mahdottoman kiinnostunut neidistä, mutta nyt kun tajusi, että neiti on tullut jäädäkseen, niin on alkanut hivenen karttamaan neitiä. No, eikö se tästä pikkuhiljaa...

Martta vaikuttaa oikeastaan juuri sellaiselta koiralta kuin mitä toivoin. Reipas, tasapainoinen ja ennenkaikkea aktiivinen ja leikkisä. Koira, jota olen miettinyt, kaavaillut, suunnitellut ja etsinyt nyt monen vuoden ajan.

Jotkut tätä pentua arvuuttelivatkin Instagramin puolella ja no, en hihkunut tietoa hirveästi ympäriinsä, ennenkuin pentu olisi varmasti minulla. Mun tuurilla kun olisi voinut sattua ihan mitä tahansa, mutta nyt se on kuitenkin varmaa, sillä jaloissani makaa juuri tuo maailman suloisin otus. Se on nyt varmasti minun.

Eka yökin uudessa kodissa meni hyvin, mitä nyt pari kertaa yöllä heräsi ja vikisi, mutta onhan se varmasti outoa kun joutuu yhtäkkiä eroon 5 muusta sisaruksestaan ja emästään. Elämä on muutenkin alkanut rullailla - pentu on sopeutunut hyvin taloon ja minäkin olen alkanut saamaan pikkuhiljaa kiinni tästä pentuarjesta.

Voin sanoa, että tänne blogin puolelle on lähiaikoina luvassa paljon pentumaisia juttuja, mutta voin luvata, että villakoirat pysyvät edelleen suurena osana tätä blogia. Katsotaan mitä tuleman pitää, mutta nyt en voi muuta sanoa, kuin että tervetuloa laumaamme Martta 

Kuvia pentujen kehityksestä ja vanhemmista voit kurkkia kasvattajan blogista täältä!

40 kommenttia:

  1. Voi että kun toinen on niin suloinen! :')

    VastaaPoista
  2. Ompas suloinen kaveri! <3 Innolla odotan enemmänkin juttua pennusta. Ennen kaikkea onnea uudesta perheenjäsenestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme ja kumartamme♥ yritän mahdollisimman pian kirjoitella kuulumisia kuvien kera nyt kun pentu on jo vähän kotiutunut meille :-)

      Poista
  3. Onpa vaikea arvata rotua :D mikä mahtaisi olla? Rottweiler? Joku terrieri?? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :-D neitiä on veikattukin ulkonäön perusteella jo rottweileriksi ja dobermanniksi, vaikka myönnettäköön, että hieman samaa näköä roduissa onkin :-D Neiti on rodultaan beauceron.

      Poista
    2. Ohho :D uusi rotu minulle, vielä... :) sait minutkin kiinnostumaan :D

      Poista
  4. Oliks tää nyt beauceron? :) Mielenkiinnolla kuulisin syitä rotuvalinnalle, kuitenkin kun sun villikset ei oo kovin samankokoisia, mitä beauceronit tulee olemaan aikuisena?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain :-) Voisinkin tehdä tästä ihan oman postauksen, mutta mä oon jo muutaman vuoden tälläistä kattellut, tutustunut ja etsinyt, kun menin aikoinaan kaverin beussiin ihastumaan. No, reilu vuosi takaperin kasvattajalta jolta pentua odotin tulikin vain yksi uros ja jäin tuolloin ilman pentua. Kasvattaja ja tuleva yhdistelmä kuitenkin miellytti, niin jäin odottelemaan tätä pentuetta :-) beussi on rotuna minusta juuri sellainen mistä tykkään ja mikä sopisi elämääni. Hakusessa kun on ollut pidemmän aikaa aktiivinen ja monipuolinen koira. Empä mä kai tota paremmin osaa perustella :-D

      Hyvin on Armi sopeutunut villakoira-kaksikkomme sekaan ja uskon, että kolmikkomme toimii Armin kasvaessa hyvin :-)

      Poista
  5. Siirryit astetta tykimpään rotuun :D Kiva rotu, jota itsekin on tullut katsottua "sillä silmällä" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin tykkään rodusta hirmuisesti :-)

      Nyt oli aika "kääntää sivua" ja siirtyä astetta haastavampaan ja "tykimpään" rotuun :-D

      Poista
  6. Minkä rotuinen tämä ihanuus on? :)

    VastaaPoista
  7. Ihana! Miksi hankit kolmanen koiran? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neiti kiittää :-) Olenkin ajatellut kirjoittavani tästä vähän tarkemman postauksen, katsotaan koska saisin sellaisen aikaiseksi kirjoitella.

      Olen jo monen vuoden ajan miettinyt, suunnitellut ja etsinyt itselleni kolmatta koiraa, sillä sydämessäni on ollut kolmannen koiran mentävä aukko. Lisäksi etsinnässä on ollut itselle uusi harrastuskaveri, perheenjäsen ja tietenkin koirille uusi toveri :-)

      Poista
  8. Näyttää ihan rotikalta :D mutta onnea pennelistä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! :) Heh, kyllähän pentu vähän rotikalta näyttää :-D

      Poista
  9. Paljon onnea uudesta perheenjäsenestä! <3

    VastaaPoista
  10. Oho vau! Katsoin itsekkin ensiksi rotkulaksi. :-D Onnea!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onhan tuossa kyllä rotikkamaisia piirteitä, kun katsoo yhtäkkiä :-D kiitos paljon!! :-)

      Poista
  11. Voi että tuo on luvattoman äklö söpö! <3 onnittelut pennusta! Olen seuraillut blogia jo jonkin aikaa aina ohi mennen, en siis lukijana ja mennyt kyllä kokonaan ohi et sulle tulee kolmas koira :D beauceron yksi lempiroduistani ja taaas pentukuume vaan kasvaa kasvamistaan... (Ärrin murrin..) taidankin liittyä ihan lukijaksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, paljon kiitoksia <3 on tuo aikamoisen suloinen! En ole tästä kolmannesta koirasta vielä täällä kertonutkaan aiemmin, joten ei ihme, että et ole tiennyt :P

      Beussi on kyllä mainio rotu! Ja tervetuloa lukijaksi! Luvassa on paljon pentumaisia juttuja ;-)

      Poista
  12. Rotuloikkari :P Onnea uudesta suloisesta perheenjäsenestä!! <3

    VastaaPoista
  13. Voi mikä söpöliini! Ja onnittelut uudesta perheenjäsenestä! :)

    VastaaPoista
  14. Ihana penneli :) Eksyin ihan sattumalta tänne blogiin!! Toivottavasti tulee toimeen koko lauma jatkossakin! :) Pidät vaan kunnon kuria yllä,niin hyvä tulee :) en nimittäin halua lukea myöhemmin täältä blogista kuinka hurja teini beussi otti hengiltä villakoirat...Joten Tsempit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oikein paljon tervetuloa! :-)
      Joo kyllä neiti tulee elämään sopivissa määrin "kurissa ja nuhteessa", mutta samalla tulee saamaan paljon rakkautta :)

      Poista
  15. Eikä, onnea uudesta perheenjäsenestä! :) Aika hyvältä paikkakunnalta pennun haitte, Loimaa on nimittäin kotipaikkani heh ;) Tsemppiä uuden pennun kanssa, toivottavasti tytöt ottavat pennun hyvin vastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :-) Hyvin on ainakin kolmikko toisiinsa sopeutunut ja eilen vaihdettiin jo ekoja leikkimisiä Hertan ja pennun välillä - jee! Heh, onpas Suomi pieni maa! :-)

      Poista
  16. Onnea uudesta pentusesta, niin söpö :)!

    VastaaPoista
  17. Eiköhän Heljä ole tietoinen mihin on ryhtynyt. Kasvattajakin on luottanut pennun tälläiseen perheeseen joten en itse näe mitään ristiriitaa.
    Etukäteen kauhukuvien luominen on naurettavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, puhut asiaa :-) Eipä ikinä tiedä mitä vastaan tulee, mutta parhaamme yritetään pennun kanssa.

      Poista
    2. Samaa mieltä Tiian kanssa :)

      Poista
  18. Aivan mahtava rotuvalinta! Irene ja Patron tahtovat pian tavata pienen rotukaverinsa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä samaa mieltä :-) Pitää kyllä ehdottomasti nähdä, kun pentu hieman kasvaa - ollaan yhteyksissä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)