sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Onkos täällä kilttejä lapsia?

...on täällä! Kaksi pientä villakoiraneitiä odottelee malttamattomana jouluaattoa! Mitä ihanaa paketeista ilmestyykään..herkkuja, luita? :)

Tänä vuonna oli joululahjojen osto harvinaisen vaikeaa, siksi päädyimme lähinnä vain leluihin ja herkkuihin. Muutamia uusia juttuja tarvitsisimme (katso tämä! ), mutta toiveet siirtyvät ensi vuoteen. Ei noista minkään saamisella ole kuitenkaan mikään hirmuinen kiire.

Jouluna ei kuitenkaan tärkeintä ole joululahjojen saaminen, mutta ei myöskään antaminen, vaan yhdessäolo.Jouluaatto meillä meni oikein mainiosti yhdessä perheen kanssa ja koirat tietysti siinä mukana häärimässä. Lisäksi meidän muut eläimet häärivät ympärillä kiinnostuneena joululahjapaperien rapinasta:-)

Tässä tyttöjen joululahjoja:
 -itse virkkaamani kori (ohje löytyy täältä!). Tästä tytöt saavat uuden lelukorin.Tämän kanssa meinasi hermo palaa, kun ei millään meinannut tulla oikeanlaista,eikä meinannut kori pysyä koossa. Korista tuli kuitenkin oikeanlainen ja itse ainakin oon tyytyväinen!

 Kori pääsi heti käyttöön:
 Kori oli täynnä herkkuja, näistä riittää nyt taas hetkeksi purtavaa meidän tytöille, ja aina kun koirakavereita tulee kylään, saavat hekin tietty osansa:

-Lisäksi koirat saivat muutaman uuden lelun vanhojen joukkoon, saa heittää vihdoin kuluneempia pois:
(Keskellä oleva pikkupossu menee kärkeen Kertun top3-lelulistalla, Kerttu otti heti possun suuhunsa ja lähti toiseen huoneeseen yksikseen leikkimään possulla ja koko illan röhnötytti ja leikki possun kanssa, ja aamulla herätessä oli heti possu etsittävä ja ruvettava leikkimään!)

-Lisäksi Petnetstorelta ostin tytöille yhteiseksi joulukorin, jossa herkkuja, luita, ruokakippo yms.

-Lisäksi pari vähän hyödyllisempääkin juttua, eli lisää kakkapusseja, uusi namipussi, jota oon kauemman aikaa kattellut (saa nähdä millainen tuo on käytössä) sekä kakkapusseille Ebba&Albuksen kakkapussikotelo (tämän löysin vähän käytettynä netistä ja nyt sai meillä jo ennestään samanlainen kakkapussikotelo kaverin!)

Ja ettei pääsisi unohtumaan, Kerttu täytti eilen tasan 11kk! Vajaan kuukauden kuluttua Kerttu täyttää jo vuoden! Apua, kuinka nopeaa aika kuluu! Vastahan tyttö tuli kotiin semmoisena pikkuisena <3

Tästä puheenollen, mistä te lukijat (tai vaikka anonyyminäkin lukevat) haluaisitte 1-vuotispäivän kunniaksi meidän tekevän/kertovan tmv? Ehdotuksia? :-) Jotain mukavaa pitää olisi kiva teille kehitellä :)

5 kommenttia:

 1. Kiitos blogissa vierailustanne!

  Onpa Kerttu ja Hertta kauniita ja ihania villiksiä. Tätä blogia jäämme taatusti seuraamaan.

  Hyvää alkavaa uutta suotta 2012.

  VastaaPoista
 2. Johan teillä on oltu kilttejä, kun pukki on muistanut noin suurella lahjamäärällä :D Hertalle ja Kertulle iloa niistä pitkäksi aikaa!

  Löysin tänne tosiaan vierailusi kautta, jäämme mekin lukemaan blogia jatkossakin. Mukavaa vuodenvaihteen odottelua! :)

  VastaaPoista
 3. Ohhoh olettepas saaneet paljon lahjoja! :) Me ei olla vielä saatu kuvattua tyttöjen lahjoja, osa jäi vanhempien luo vahingossa kun siellä vietettiin joulu :)

  VastaaPoista
 4. Wau, mikä lahjasaalis! :o Ootte te tytöt ollu kilttejä!

  Oikein Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta koko laumalle! <3

  VastaaPoista
 5. Tassunviemää: Hertta ja Kerttu kiittävät:) Sitä samaa!

  Jonna: Kiitos samoin:)

  Eeva: Kivoja lahjoja oli teillekin päin tullut! :)

  Annamari: Pukki oli anteliaalla tuulella! Sitä samaa teillekin:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)