torstai 8. joulukuuta 2011

Ruoka-asiaa osa 1!

Törmäsin sattumalta Kurikan uudessa eläinkaupassa aivan uuteen koiranruokamerkkiin. Laadultansa ruoka on kuulemma hyvää, täytyypi tutkia täältä netistä mitä mieltä muut ovat tästä ruuasta. Belcando on kuulemma aika uusi ruokamerkki markkinoilla!

Meillä oli testipussi ruuasta ja kummatkin koirista tykkäsivät! Normaalistihan meillä syötetään Virbacin kuivaruokaa, joka on todettu meidän koirilla hyväksi :) +sekaan yleensä esim. Kennelrehun jauhelihaa,lihamakarooniseosta..ja vaihtelevasti aina jotain muutakin :-)
kilon pussi avajaistarjouksessa 4€ (norm.7,50€)

Lisäksi puhuin täällä blogissa joskus, että ollaan aloitettu Nutrolin antaminen ruuan seassa. Pullo on erittäin riittoisa ja ei ainakaan mitään negatiivistä olla todettu! Turkki on muuttunut vähemmän takuttuvaksi ainakin Hertalla, kukatietää onko tämä muutos Nutrolin ansiota.. :-)

Me ollaan kokeiltu mm. Royal Caninia ja Eukanubaa, mutta eivät ole oikein sopineet meidän koirille. Turkki on mennyt semmoiseksi "tahmaiseksi" ja rasvoittunut nopeasti. Muutenkin kun noita pakkausselosteita selailee, niin ei ole välttämättä kaikkein parasta. Toki riippuuhan se paljon koirasta, osa ruuista sopii jollekin koiralle, osalle koirista taas ei. Mielipideasiahan tämä tietysti myös on :-)

3 kommenttia:

 1. Ihan uusi merkki minullekin tuo... Meillä syödään Roayl Caninia, vaihdoin Sofinin ruuan siihen kun Mila tuli. Ennen Sofi söi Hill´s:sin Science plania, se oli myös hyvä merkki, mutta Sofi tykkää enemmän tuosta Royalista :)

  VastaaPoista
 2. Hassua että mä olen ainakin pari vuotta takaperin omien muistikuvieni mukaan belcandoa nähnyt kaupassa :D Viitaten siis tuohon että olisi uudehko ruoka markkinoilla.
  Toki voi olla että olen nähnyt ihan omiani.

  Mihin päin Kurikkaa toi eläinkauppa tuli? :D Pitää joululomalla koittaa päästä käymään kun sinnepäin tullaan!

  VastaaPoista
 3. Belcando on jo jonkin aikaa ollut, mutta on kuitenkin kohtuu uusi merkki markkinoilla :)

  Eläinkauppa sijaitsee Kurikan eläinaseman (eläinlääkärin) tiloissa, kulku sisälle kauppaan eläinlääkärin viereisestä ovesta. Osoite on Kärrytie 5! :) Kannattaa käydä kyllä ihmeessa katsomassa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)