lauantai 17. joulukuuta 2011

Talvisempaa ulkoasua kehiin!

Nyt vaihtui ulkoasu astetta talvisempaan! :) Vielä hieman keskeneräinen,mutta pikkuhiljaa tehdään valmiiksi. Nyt alkaa näyttää ulkonakin hieman talvisemmalta, lunta on maassa pari senttiä ja koko ajan sataa lisää..ehkä me saadaan valkea joulu! :) Jouluunhan ei ole kuin vajaa viikko..

Pitäähän tietysti meidän ihmisten muistaa pikku ystäviämme jouluna, (miksei myöskin syntymä- ja nimipäivinä) muistetaanhan mekin aina ystäviämme lahjalla tmv. jouluna/syntymäpäivänä joten miksi emme ostaisi myös rakkaille karvatassuillemme lahjaa? Mutta pulma onkin siinä, että mitä ostaa.. Eli:
Mitä ostaa koiralle/koirille, jolla/joilla on jo kaikkea? :-)

3 kommenttia:

 1. Nameja, nameja ja nameja :) ja uudet lelut on aina kivoja! Ja uudet aktivointipelit. Meidän koirien paketeista löytyy näitä kaikkia ;)

  Niin ja oikein kivalta näyttää tämä uusi talvi-look :)

  VastaaPoista
 2. Hellouta!

  Tulin vastavierailulle ja täältähän löytyi tosi söpösiä koiruuksia! <3 Tulen varmasti toistekkin!

  Meillä on aina annettu koirillekin joululahjoja ihan koko lähipiirin toimesta. Itse hommattiin tänä vuonna omille koirille muutama uusi aktivointilelu + niihin nameja sekä Myrskyn blogin innoittama sellainen kissoille tarkoitettu, vedettävä hiiri. Saas nähdä miten tytöt siihen reagoi. ;D

  Leppoisaa joulunalus viikkoa teidän laumalle!

  VastaaPoista
 3. Kivoja lahjoja tytöt saikin:)

  Aktivointilelut ja -pelit ovat olleet koirien piireissä hyvässä suosiossa, on sen verran mukavia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)