torstai 5. heinäkuuta 2012

Huh hellettä!

Kesä on vihdoin tullut; on lämmin, aurinko paistaa ja saa ihan luvan kanssa löhöillä! Mikä voisi ollakaan sen parempaa :) Mutta toisaalta, ei saa olla liian kuuma! Silloin ei jaksa tehdä mitään ja on muutenkin tukala olla. Jos nämä helteet jatkuvat vielä viikonloppuna, lähdetään me koirien kanssa uimaan (sillä uhalla, että Hertan turkki on hirveässä kunnossa uinnin jälkeen)

Ollaan nyt käyty muutamaan otteeseen koirapuistossa Kertun kanssa, ja tyttö onkin saanut leikkiä koirakavereiden kanssa oikein kunnolla! Hertta juoksuilee edelleen, joten joutuu jäämään kotiin odottamaan.

Toissailtana lähdin iltapissattamaan Herttaa ja huomasin, että on täysikuu. Niimpä pyörsin takaisin ja hain kameran. Sain otettua Hertasta muutamia uusia kuvia! :-)

 Käytiin viime viikolla ostamassa Seinäjoelta uutta ruokaa koirille. Ollaan koitettu nyt viimeisen vuoden aikana monia ruokia, eikä mikään tunnu sopivan. Yleensä reilun parin viikon jälkeen tulee aina samat oireet; korvat kutisee,turkki menee huonoon kuntoon eikä koira voi hyvin.

Muutaman villakoiraihmisen suosittelemana ostin vihdoin ANF:in ruokaa. Vaihtoehtoina meillä oli ANF:in ruuista joko kalkkuna-ohra tai adult Holistic.Valitsin tälläkertaa tuon kalkkuna-ohran. Noissa ruuissahan ei ole ollenkaan vehnää eikä halpaa maissia. Mä toivon niin hartaasti, että tuo ruoka sopii! On tosi kurjaa aina vaihdella ruokaa, kun ei mikään tunnu sopivan. Oon kyllä viimeaikoina vahvasti miettinyt vaihtavani takaisin barffiin. Ja luultavasti vaihdankin nyt ennen syksyä, jos ei tää ruoka ota sopiakseen..

4 kommenttia:

 1. Täälläkin on hellettä ja kyllä on ollut koirilla kuuma! Ollaankin oltu pariin kertaan jo uimassa, ja kyllä on koiratkin viihtyneet vedessä :) Itsekkin len miettinyt noita koiraruoka-asioita lähiaikoina.. Olen ajatellut myös vaihtaa merkkiä, mutta vaihtoehtoja on niin etten tiedä mistä kokeilla :) Myös tuota barffia olen harkinnut, mutta jokin siinä täysbarffauksessa toppuuttelee, tällä hetkellä barffataan osittain. ps. hienoja täysikuukuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Meillä koirat ovat käyneet suihkussa viilentymässä, vaikka yksi uimapaikka onkin melkein tuossa vieressä, mutta on sen verran likaista vettä :/

   Ruoka-vaihtoehtoja on aivan hirveästi. Mitään markettiruokaa en itse ainakaan viitsi ostaa, mutta siltikin vaihtoehtoja löytyy hirveästi. Toki vertailemalla sisällysluettoloita saa jo muutaman ruuan pois laskuista.

   Meilläkin koirat syö mm.lihaa ruuan seassa, mutta olen kyllä vahvasti ajatellut siirtyväni barffiin, jos tämä ruoka ei sovi. Mutta itseänikin hieman toppuuttelee barffauksessa jokin..saa nyt nähdä miten käy, siirrytäänkö vai ei :)

   Kiitos, kiitos :-)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja varsinkin tuo blogin yläpalkki on tosi hieno! :)
  Lisäilen sut mun lukulistalle niin on helpompi käydä lukemassa täällä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :)

   Hih, mekin liityttiin teille vihdoin ja viimein lukijoiksi, niin päästään seuraamaan helposti teidän tekemisiä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)