perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kerttuko muka osaa temppuja?

Kyllä vain! Kerttu osaa jo aika huiman määrän temppuja peruskäskyjen lisäksi. Kerttu on aivan erilainen oppimaan kuin Hertta; Hertta tekee rauhallisen varmasti, mutta innokkaasti ja Kerttu on intopiukeena heti kokeilemassa kaikkea, mistä vain saisi naksauksen ja namin. Silti Kertun päähän jää yllättävän hyvin opetetut asiat :)

Suurimmalla osalla tempuista ei tee periaatteessa mitään, mutta temppujen opettelu on oikein hyvää ajanvietettä sekä koiralle että omistajalle ja luo koira-omistaja-suhdetta parempaan suuntaan. Monet ystävät jaksavatkin aina ihmetellä että miksi ja miten jaksan opettaa tytöille näin monia temppuja.
Itse olen kokenut temppujen opettamisen vain ja ainoastaan positiivisena asiana; meidän on mm.helppo lähteä reissuun, sillä tiedän että tytöt tottelevat ja osaavat yleensä käyttäytyä.

 Etsin reilu kuukausi sitten otetut Kertun temppuilu-videot esiin ja päätin vihdoin julkaista! Alunperin tarkoitus oli kerätä kaikki Kertun (ja Hertan) osaamat temput videolle ja julkaista kaikki yhtä aikaa, mutta en ole vain saanut aikaiseksi ja nyt omien lomaviikkojeni aikana ulkona on vain satanut vettä. Niimpä saattekin tälläkertaa vain kaksi videota!:)

2 kommenttia:

  1. Hei, kiitos treeniliivi vinkeistä!:) Kävin kurkkaamassa ja varsinkin juuri tuolla Ilo-Villassa oli niin hyvän näköisiä ja varmasti laadukkaita liivejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mitään:) Meidän Ilo-Villan liivi on tullut tosi hyvä ja kestävä, suosittelen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)