lauantai 21. heinäkuuta 2012

Materialismionnellisuus

Kuten toukokuussa kirjoittelin, olen ostoslakossa koirien tarvikkeista ( ihme kyllä, "lakko" on pitänyt yllättävän hyvin!!). Tällähetkellä meillä ei kyllä ole edes mitään tarviketta mitä nyt hirveästi tarvittaisiin..

Käytiin kuitenkin jokin aika sitten kyläkauppa Veljekset Keskisellä ja mukaan tarttui koirille hieman purtavaa ja shampoo-pullo. Kyläkaupan hinnat eivät kyllä päätä huimaa, shampoosta maksoin 9,5€, kun muualla sama pullo maksaa sen n.15€. Vasikan korvaruusukkeet olivat noin pari euroa.

Viime viikolla postimies tuli kolkuttelemaan meidän ovelle seittämän aikoihin, juuri minun ainoana vapaapäivänäni (jona olisin saanut nukkua pitkään) sillä viikolla. Noh, ei siinä muu auttanut kuin nousta avaamaan postimiehelle ovi. Meidän Petnetstoren tilaus saapui!

Tilasin siis tukkupakkauksen kanakierteitä ja täyslihatikkuja, koirapyyhkeen, uuden aktivointipelin, luita ja treeninameja. Nyt riittää tytöillä taas syömistä! :)
Kerttu tutkii löytyykö paketista mitään kivaa..
Kerttu ylpeänä uusista kamppeista!
Uusi aktivointilelu pääsi heti käyttöön ja voi että, sitä iloa, kun tytöt saivat uutta pähkäiltävää! :-) Myin pari vanhaa aktivointilelua, koska tytöt osasivat ne jo ulkoa, joten nyt oli aika saada uusi tilalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)