tiistai 11. joulukuuta 2012

Luukku 11

Blogin katsojaluku huitelee jo reilussa 25000, blogitekstejä on tämän julkaistuani kirjoitettu 190kappaletta ja lukijoitakin on kertynyt ihanat 96kappaletta! En olisi vajaa 2 vuotta sitten uskonut että blogi saavuttaa oikeasti näinkin suuren suosion! Mitä nöyrin kiitos kaikille<3

Sen kunniaksi haluan palkita juuri teitä lukijoita. Yhdessä Tassu&Tarvike-nettikaupan kanssa järjestän arvonnan, jossa palkintona on joulupakkaus (joko M tai L) sekä 10euron lahjakortti TassuTarvikkeen nettikauppaan.

Tassu&Tarvikkeen valikoimasta löydät kaikenlaiset koiratarvikkeet menoon kuin menoon sekä kissa- ja jyrsijä/kanitarvikkeita. Valikoimassa on kaikkea koiran pannoista kissan vessoihin.
pääset Tassu&Tarvikkeen sivuille esim. klikkaamalla ylläolevaa kuvaa!

Arvontaohjeet tulevat tässä:

1. Haluaisin juuri palkita teitä lukijoita, jotka oikeasti lukee blogiamme, joten olethan lukija! 

2. Kerro kommentissasi miksi luet juuri meidän blogia! Mikä tästä tekee hyvän, onko parantamisen varaa (ja jos on, niin missä?), haluaisitko tietää jotain vielä lisää jne. Sana on vapaa!

3. Muistathan laittaa kommenttiin mukaan sähköpostiosoitteesi!

Voit linkata arvonnasta myös blogiisi!

Aikaa osallistua on 16.12.2012 asti.

Onnea arvontaan! :)

16 kommenttia:

 1. Aloin lukemaan blogianne lähinnä siksi, että siinä esiintyy villakoiria. Toivoisin vain useammin blogi julkaisuja.

  eliisa.takalo@hotmail.fi

  VastaaPoista
 2. Eksyin blogiin etsiessä pannan teko ohjeita ja päätin vilkaista muitakin tekstejä kun ulkoasu oli innoittava. Tykkään lukea tätä blogia koska kirjotat monipuolisesti eri asioista, välillä tekstejä voisi tulla vähän useammin.

  Nelli.h@dnainternet.net

  VastaaPoista
 3. Heinäkuun lopussa eksyin Sofin ja Milan tassunjäljillä blogista tänne ja jäin heti koukkuun. Blogin parhaita puolia ovat ehdottomasti monipuolisuus ja kivat kuvat. :)

  neitiveenmukana@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Taisin 'eksyä' blogiin Petsien kautta. Selkeä ulkoasu ja mielenkiintoiset tekstit herätti mielenkiinnon ja liityin lukijaksi :) Postauksia tulee sopivaan tahtiin ja ne on mukavan pituisia. Kuvat hyvälaatuisia! (:
  miraliisa90@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Eksyin blogiisi jonkun linkin kautta petsiessä. Ja sitten jäin lukemaan tätä blogia, koska pidin kirjotustyylistäsi ja kivoista kuvista. Myös tykkään villakoiristasi, jotenkin ne vaan on niin söpöjä(yleensä en hirveämmin villakoirista pidä) :D
  kiiax_96@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Mäkin taisin sun blogiis törmätä petsien kautta ensiksi. Tykkään hirveesti sun monipuolisista postauksista, niitä kun on ihan laidasta laitaan. Myös päivitys tahtisi on ollut sopiva. Liityin lukijaksi tosiaan monipuolisten postausten & kiinnostavuuden takia :)

  milla_maaria95[AT]hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Oon tainnu petsien kautta tavoittaa tämän blogin. Pidän siitä, että blogissa on villakoiria ja postaukset monipuolisia (tykkäsin erityisesti luukku 9 -postauksesta!).

  sussu.sorvoja@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Liityin vasta lukijaksi ja Petsiestä bongasin tämän. Kiva yksinkertainen ulkoasu ja kivoja kuvia. + Asiallista tekstiä.

  http://suippokuono.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 9. Petsiestä taisin joskus aikoinaan tämän blogin löytää ja tykästyin tähän todella, koska villakoirasi ovat valtavan suloisia, kuvasi kauniita ja antavat ideoita minulle, tehksteistäsi tykkään myös todella paljon, monipuolisia asioita tulee. Ainoana huonona puolena mainitsisin juuri tuon, että välillä tekstejä voisi tulla useammin (toisaalta mikä minä olen sanomaan kun olen samanlainen tuossa asiassa :D)

  Tavoitat minut varmimmin blogin kautta, mutta sähköpostinkin pistän tähän.
  http://tassunjalkia-ja-kameran-naksetta.blogspot.fi/
  meri.fadjukoff@netti.fi

  VastaaPoista
 10. Muistaakseni ensimmäistä kertaa tänne löysin, kun olit kommentoinut Taavin blogiin ja jäin koukkuun siltä istumalta :D Musta on hyvä, että kirjotat niin monipuolisesti kaikesta. Et keskity pelkästään esim. aksa/toko/jne treeneistä kertomiseen, jolloin lajia harrastamattomankin on helppo jäädä blogia seurailemaan. Musta tuntuu, että lukemistani koirablogeista juuri tästä löytyy eniten sitä yritystä pitää blogi mielenkiintoisena ja monipuolisena, ja sitä se onkin. Minusta myös postauksia tulee tarpeeksi usein, mielestäni koirablogia on vähän hankalakin pitää pitkällä aikavälillä jännittävänä, jos postailee joka päivä.

  seropi [at] hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Petsien kautta löysin jo jonkin aikaa sitten tämän teidän blogin ja heti tuli sellainen tunne että tämän kolmikon(sinutkin siis laskettu) kuulumisia haluan jatkossakin lukea. Ja joka kerta kun avaan koneen katson juuri tämän blogin, olette jopa päässeet suosikkilistaani ;) Mielestäni ulkoasu on hyvä joten parantamisen varaa ei ole :)

  VastaaPoista
 12. Löysin blogisi monien muiden tavoin Petsien kautta, ja vähän aikaa sitä seurailtuani päätin liittyä lukijaksi (: Pidän kiinnostavista postauksistasi, aktiivisesta postaustahdista, hienosta ulkoasusta ja suloisista koiristasi (; Myös kuvat ovat hyvälaatuisia ja hienoja!

  heijastin.koira@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Aloin lukemaan blogia pantaohjeiden vuoksi, myöhemmin löysin paljon muitakin mielenkiintoisia ohjeita :) Tekstisi ovat monipuolisia ja kuvat kivoja. Toivoisin mukaan kuitenkin mielipidetekstejä, sekä ehkä panostetumpia ulkoasuja. Myös tiheämpi postausväli ois jees ;) Hieno blogi, luen jatkossakin.

  hurttateam@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Alun perin varmasti aloin lukemaan "vain" siksi, että luen melkein kaikkien vähänkin tuttujen ihmisten (koirien) blogeja, mutta musta on hirveen kiva kyllä muutenkin lukea teidän blogia :D Kivan mittasia tekstejä ja erilaisia aiheita, ei aina sitä samaa.

  hevimies_@hotmail.com

  VastaaPoista
 15. Arvonta on nyt suoritettu. Arpaonni suosi tälläkertaa Jonnaa! Paljon onnea :)

  Kiitokset kaikille osallistuneille!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)