sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Luukku 16

Olen itse ollut aina vahvasti sitä mieltä, että koirankin pitää matkustaa autossa turvallisesti kytkettynä. Olen nähnyt niin monta tapausta, kun koira on aiheuttanut kuljettajalle häiriötä ja näin ollen auton hallittavuus on heikentynyt. Siksi jokaisen olisi hyvä kytkeä koira kiinni, jolloin se ei pääsisi häirisemään kuljettajaa eikä myöskään kanssamatkustajia!

Koirat matkustavat mukanamme autossa vuodessa jopa monia satoja kilometrejä. Miksi siis emme turvaisi sekä itsemme että koiran ajomatkaa?!

Meillä koirat joko matkustavat häkissä (joka on kytkettynä auton takaosassa) tai turvavaljaissa takapenkillä. Yleensä meillä turvaudutaan kuitenkin noihin turvavaljaisiin, koska koirat ei hirmuisesti viihdy tuolla häkissä.
Koiran matkustamisesta löytyy netistä paljon hyviä artikkeleita, esim. tämä tai tämä! Kannattaa käydä lukemassa :)

Meillä on Hi-Craftin turvavaljaat. Nuo on helppo pukea päälle ja noissa on paljon säätövaraa! Nuo menee siis helposti esim. manttelin päälle säätövaran ansiosta. Noita valjaita voit ostaa esim.Mustista ja Mirristä.

Löysin viime keväisen kuvan Hertasta autossa. Tsekatkaa Hertan pitkät kynnet..missähän kynsienleikkaaja on piileskellyt tuolloin?!

Me toivotetaan jokaiselle turvallisia kilometrejä! :-)

PS.Muistakaa käydä osallistumassa arvontaan! Tänään on viimeinen päivä osallistua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)