maanantai 13. huhtikuuta 2015

Ennennäkemätöntä - temppuvideo!

Tää on oikeastaan aika ennennäkemätöntä - julkaisen blogissa videon!! Viimeisin video on lisätty tänne varmaan pari vuotta sitten (jos ei lasketa vanhoja pentuvideoita), joten nyt oli aika saada suht reaaliaikaista settiä tännekinvideon muodossa, sillä onhan tätä jo pitkään toivottu. Onneksi sain viikonlopulle kuvaajan järkättyä, videokameran lainaan ja videonmuokkausohjelman kuntoon :-) Aikaahan tämä vei, sillä en ole näitä hetkeen väsäillyt - pelkkä uuden ohjelmankin opettelu oli aika tuskaa :-D

Kaikesta huolimatta, tässä hieman esimakua Hertan temppuilusta. Isompaa temppuvideota on luvassa tässä joskus - tämä oli lähinnä vain tälläinen testivideo.

16 kommenttia:

 1. Vautsi! Tiälä yks mykistyny määräkoera :) Kyllä oot Hertta sittä taetava! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voehan Iivari <3 nyt sinnun täyttyy vinkata tuolle sun mammalles, et seki opettaa sulle pari jotain kivaa temppua ;-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Isot kiitokset kehuista <3 Temppuilu on kyllä sekä omistajalle että koiralle mukavaa tekemistä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oi mikä kommentti - Hertalta lämpöset kiitokset ja pusut <3

   Poista
 4. Eikä, Hertta on ihan käsittämättömän magee, hyvin koulutettu sulta! :) Ja hieno video <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lilli - tämä kommentti piristi mieltä huikeesti <3 Onhan noita temppuja tullut Hertalle kyllä läjä opetettua :)

   Poista
 5. Tätä blogia kun oon seuraillu eniten juttua on ollu Martasta ja Hertasta. Haluun kuulla jossain postauksessa Kertusta! Siitä en nimittäin mitään tiedä. Erillinen postaus kertusta!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt puhut kyllä täysin asiaa! Rupesinkin kommentin nähtyäsi selaamaan viimeisimpiä postauksiamme ja täytyy myöntää, että asia on kyllä ihan just näin :-D Neiti on jäänyt vähän taka-alalle (onneksi vain blogin puolella, kotona koiria pyritään tietysti huomioimaan tasapuolisesti!) Martan tultua taloon ja Hertan voitettua Kurikan Kamu-titteli.

   Kiitos siis huomautuksesta♥ Täytyykin ottaa nyt asiakseen ja väsäillä Kertustakin jotain omaa postausta :-)

   Poista
 6. Millä sait sit lopulta muokattua? Moviemakerillä? :) Isompaa temppuvideota odottaen, tää oli kiva makupala.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moviemakerillä hyvinkin - kyllä meinas lähteä järki, kun on niin paljon köppäisempi kuin tuo Adobe Premier, mitä on tullut ahkeraan käytettyä :-) Otan siis vastaan mielelläni kotikoneelle hyviä muokkausohjelmia!

   Suunnitelmissa on laaja temppuvideo - vaatii vain aikaa hurjasti saada temput kokoon videolle :-) Ehkä vielä joskus..

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)