lauantai 11. huhtikuuta 2015

Louhi leikkikaverina

Viime viikonloppuna olimme Louhi-hollanninpaimenkoiran kanssa läheisellä hiekkamontun reunalla tapaamassa. Pennut saivat hyvää leikkikaveria toisistaan - nyt kun neidit alkaa olla samankokoisia, niin ei tarvi pelätä, että toinen jää jalkoihin. Louhi on toki pienestäpitäen pitänyt itsestänsä huolen, sillä on purrut sekä roikkunut Martassa sen minkä on kerinnyt..eli taitaa olla niin, että useimmiten Martta on ollut sen pelastamisen kohde eikä Louhi :-DMulta unohtui kiireessä jääkaappiin Martalle pilkkomani nakit, joten meidän piti tyytyä pelkkiin kuiviin herkkuihin. Saatiin kuitenkin muutama kiva kontaktiharjoitus Martan kanssa, vaikka namit olikin tilanteeseen nähden hivenen liian kehnot..no eipä tuon näkemisen tarkoitus ollutkaan pelkkä treenaus, vaan lähinnä peuhaamis-ja leikkiseura!


Viikonloppuna on luvassa taas kivaa tekemistä - treenataan, nähdään koirakamuja, käydään kaupungilla harjoittelemassa ja oleillaan vaan kotona. Lisäks mulla on nyt viikonlopun aikana tekeillä blogiin video meidän päivän arkirutiineista, kunhan saan sen kuvattua loppuun ja ennenkaikkea muokattua valmiiksi. En toki vielä nuolaise ennenkuin tipahtaa, sillä voi olla, että video kaatuu muokkaukseen - oon meinaan takunnut niin monen ohjelman kanssa lähiaikoina, että meinaa jo pinna palaa. Koululla mulla on käytössä Adobe Premier, millä oon tottunut videoita tekemään, mutta kotikoneella ei tuota valitettavasti ole. Eli jos jollain on vinkata helppo ja mielellään hintaluokkaa ilmainen oleva videonmuokkaus-ohjelma, niin ilmianna vinkkisi meille :-D

PS. Tyttöjen tarvike-blogikirppis on nyt avoinna! Käykääs kurkkimassa tuotteita ja jos jokin tuote kiinnostaa, niin laitahan mulle viestiä :-) Kirppikselle on tulossa enemmänkin tavaraa myyntiin, kunhan kerkeän etsimään niitä ja kuvailemaan. Blogikirppikseen pääset tästä!

8 kommenttia:

 1. Suloisia kuvia<3
  Itse muokkaan you tuben ilmaisella videon muokksella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista ja vinkistä <3 Pitänee testata tuota pelkkää youtuben omaakin muokkausta.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoksia :-) Onhan nuo kyllä aika vekkuleita tapauksia.

   Poista
 3. Sinut on haastettu! http://tassut-parrasvaloissa.blogspot.fi/2015/04/vastauksia-haasteeseen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos ihanasta haasteesta <3 Pitänee toteuttaa tuo lähiaikoina :)

   Poista
 4. Martasta on tullut jättiläinen jo :3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)