keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Vuodenaikahaaste

Haaste vastaanotettu! Bongattiin Paikka ja hyppy-blogista vuodenaikahaaste. Kyseinen blogi on järjestänyt aiemmin myös mm. temppuhaasteen, mutta kuten yleensäkin, niin meiltä meni haasteen osallistumisaika ohi vahingossa ja näin jäätiin vain rannalle ruikuttamaan omaa huonoa muistia. Onneksi saimme kuitenkin katsella hienoja suorituksia tuosta haasteesta :-)

Säännöt tälle haasteelle ovat seuraavat: "Tämän kolmannen haasteen ideana on etsiä yhteensä neljä kuvaa koirastaan/koiristaan, jotka sopivat vuodenaikoihin. Yksi kuva siis jokaiseen; kevät, kesä, syksy ja talvi. Muuten tyyli onkin vapaa"
Haastekuvien valitseminen oli yllättävän hankalaa ja aikaavievää, mutta tässä tulevat meidän valinnat:

TALVI
 KEVÄT
KESÄ

SYKSY
Käykäähän toki muutkin osallistumassa kisaan - näihin kun on niin helppo ja kiva osallistua :-)

8 kommenttia:

 1. Hauska idea! Toi kuvien valitseminen on kyllä aikaa vievää ;) Suloiset kuvat teillä, syksy taitaa olla mun lemppari. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeij, kivaa <3 Kuvien katselu ja etenkin valitseminen on kyllä aikaavievää, mutta onhan se ihanaa muistella kaikkia tapahtumia ja tekemisiä niiden avulla.

   Kiitokset kehuista ja samoin teille :)

   Poista
 2. Ihania kuvia! Mun salainen (tai ei ees salainen) haave on saada kääpiö- tai toyvilla. Ehkä sitten joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! Heh, ei oo ainakaan enää salainen ;-) Pidän peukkuja, että haaveesi toteutuu - voin ainakin antaa enemmän kuin lämpimät suosittelut rodun puolesta <3

   Poista
 3. Ihania kuvia! Mää osallistuin ainakin! Oon lukenut yhesti sun blogin kokonaan läpi. Kerttu oli söpö ku se oli ihan pentu!
  Minun versio tosta vuodenaika haasteesta -> http://siiriremubrana.blogspot.fi/2015/04/vuodenaika-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk! Apua! Iiks! Ehkä ihanin kommentti hetkeen <3 Kiitoskiitoskiitos!! Mukavaa, että blogistamme on ollut iloa - olet ainakin tehnyt suuren urakan kahlatessasi blogimme läpi :-)

   Kivaa, että näin moni on osallistunut haasteeseen! Käyn kurkkimassa myös sun haastekuvat :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)