lauantai 18. huhtikuuta 2015

Koirablogit yhdellä sivustolla

Listasin tuossa tammikuun lopussa tänne blogiin yhteen postaukseen ison läjän Suomen koirablogeja ja nyt parin kuukauden aikana postaus on noussut yhdeksi blogin luetuimmista. Päivittelen tuota listaa edelleen aina sillointällöin, mutta pääosin olen siirtynyt auttamaan Karoliinaa hänen kehittämässään valtavassa urakassa - olen nimittäin alkanut ylläpitämään ja kehittämään koirablogit.net:tiä Karoliinan apuna. Aika rähmäkäpälä mä vielä tuossa hommassa olen, mutta ainakin ideoita ja oppimishalua löytyy huikeasti :-)

Tässä pieni esittely tuosta sivustosta:
"Tämä on koirablogien listaussivusto, josta voit löytää uutta luettavaa itsellesi. Täältä löydät yli 150 koirablogia kera pienen esittelytekstin, ja blogit ovat myös listattu blogeissa esiintyvien koirarotujen mukaan. Linkittämällä oman koirablogisi saat samanhenkisiä lukijoita blogillesi ja saat myös itsesi muiden bloggaajien tietoisuuteen. Sivusto kehitettiin tammikuussa 2015 palvelemaan koirabloggaajia, jotka kaipasivat omaa sivustoa blogeilleen.

Viikottain koirablogit.netissä ilmestyy myös viikon nosto, jossa yksi blogi pääsee viikon ajaksi esittelyyn. Viikon nostona on erilaisempia ja sisältörikkaita blogeja"
http://koirablogit.net/
Eli jos joku ei ole vielä hoksannut lisätä omaa koirablogiansa tuonne tai ole käynyt kaikkia blogeja tuolta selaamassa, niin klikatkaa itsenne sisään!

Tuonne sivustolle on kehitteillä kaikkea mukavaa - kannattaa siis pysyä kuulolla ;-) Lisäksi otamme mielellämme vastaan risuja ja ruusuja sivustosta. Lisäksi koirablogit.net löytyy myös Facebookista!

4 kommenttia:

 1. On kyllä kiva, että tällainen sivusto löytyy, vaikka harmittavan vähän se onkin ihmisten tietoisuudessa vielä. Pitäisikin vissiin meidän blogimme kuvausta päivitellä tuonne, on unohtunut. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Kiitos paljon - kivaa kuulla tälläistä palautetta :-) Parhaamme mukaan yritämme saad tätä sivustoa ihmisten tietoisuuteen.

   Ilmianna ihmeessä tuonne sivustolle omakin blogisi mukaan :-)

   Poista
 2. Tää on kyllä ihan uskomattoman hieno juttu että jaksatte panostaa tähän! Edelläkävijöitä olette tässä asiassa koirabloggauksen saralla. :) Yksi vaihtoehtohan on kehittää listaus portaaliksi asti, mikä sitten ymmärrettävästi vaatii vähän enemmän duunia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi kuinka tulinkin hyvälle mielelle kommentistasi! :-) Kiitos paljon!! Karoliina on tässä urakassa tehnyt suurimman työn, itse olen tullut ns. "valmiille pöydälle" auttamaan hommassa.

   Portaali on käynyt kyllä ainakin itsellä mielessä - ehkä vielä joskus, kun aikaa olisi päivässä muutama tunti enemmän ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)