tiistai 12. tammikuuta 2016

#dogpawtattoo

Oon ehkä joskus saattanut mainitakin täällä, että oon hulluna tatuointeihin. Ja no, se näkyy mun ihostakin, sillä onhan noita kertynyt ihan mukavasti jo ihoon. Mulle tatuoinnit on olleet aina henkilökohtaisia ja tosi merkityksellisiä - jokainen tatuointi pitää ison muiston sisällään. Ne on mulle tärkeitä elämän hetkiä, jotka on leimattu sydämeni lisäksi nyt myös ihoon. Ne on iso osa mua. Ja kuten arvata saatatte, koirat on ollut mulle pienestä lapsesta lähtien tärkeimpiä juttuja maailmassa. Siispä oon tiennyt jo pidemmän aikaa, että haluan tatuoida kaikkien koirieni tassunjäljet itseeni. Aitona versiona. Silloin koirat kulkevat mukanani aina ja ikuisesti.

Viimeisimpänä tatuointiaikana mulle leimattiin parin muun tatskan lisäksi Hertan tassunjälki nilkkaan. Tuli sitten taas istuttua tatskapenkillä tunteja leimattavana.. Tää tatuointi oli varmaan hankalin sijainniltaan, sillä pyöriteltiin ja pyöriteltiin tuota tassunjälkeä mun vakkaritatskaaja Pasin kanssa pitkään. Tiesin nimittäin haluavani vielä Kertun ja Martankin tassunjäljet tuohon sekä mahdollisesti ympärille vielä jotain muuta, niin paikka oli hieman hankala miettiä. Tällähetkellä tuo tassunjälki näyttää tuossa ehkä vähän orvolta (ja kuvassa vielä puoli parantumaton!) vielä, mutta siihen on tulossa lisäystä ajansaatossa ainakin Kertun ja Martan tassunjälkien verran. Halusin vain aloittaa Hertan tassunjäljellä siksi, että Hertta on ja tulee olemaan aina mulle se "The Koira". Ei ehkä saisi laittaa koiriaan tärkeysjärjestykseen, mutta mulla se vain on näin. Jotkut ehkä ymmärtääkin tämän - jos koira on täydellinen, niin niitä ei voi omistaa kuin vain yhden elämänsä aikana? Hertta on just se koira. Nyt neiti kulkee mun mukana aina oikean tassunjälkensä avulla nilkassa, sydämessä ja tietysti hihnanpäässä

Löytyykö muilta koiramaisia tatuointeja? Tassunjälkiä, kuonoja, koko koiraa tai koiran naamaa? :)

32 kommenttia:

 1. Minäkin haluan joskus tulevaisuudessa tatuoida koirieni tassut ja ehkä myös joku koiran pää tmv <3

  VastaaPoista
 2. Täällä sama myös :-D Ipanoiden tassun jäljet on tarkoitus ikuistaa iholle jahka keksin ensin, että millä tyylillä tahdon ne ja minne.. Tuo sun tatuointis on kyllä hieno! Hyvin onnistunut :-) Monilla näkee, kun on tatuoitu ihan mustia tassunjälkiä pitkin ihoa niin kyllähän ne yleensä kauempaa näyttävät vain mustalta täplältä, mutta tuo on kyllä kaunis, ei ollenkaan sellainen läntti! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne, että menee tuo aika siinä pohtiessa, että minne, millä tyylillä, miten päin ja niin edelleen...:-D

   Kiitos paljon! Itse tykkään kans kovasti <3 Ja olen äärimmäisen tyytyväinen tuohon, vaikkakin näyttää hieman yksinäiseltä vielä, kun ei ole Martan ja Kertun jälkiä vielä mukana tuossa :) Pasi on kyllä niin huippu tatuoija - tietää just mitä mä tahdon ilman, että selitänkään kunnolla asiaa!

   Poista
 3. Miulta ei vielä löydy koiramaisia tatuointeja mutta haaveissa kyllä olisi tatuoida jokaisesta koirasta jotakin, ei ehkä sitä perinteistä tassua, mutta jokun tunnismerkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mainiolta idealta! :) Itse mietin myös siluettina ja äärirajoja koirasta vaihtoehtoina, mutta totesin aitojen tassunjälkien olevan se paras vaihtoehto!

   Poista
 4. Itsellä olisi tulevaisuudessa tulossa käteen oman koiran kuva :) Heti kun siis löytyy hyvä tatuoija :DD + muita koira-aiheisia/susi tatuointeja on tulossa myöskin :)

  VastaaPoista
 5. Nyt se on siinä <3 Onpa kaunis!
  Itseltäni löytyy molemmista käsistä koiratatskat; vasemmassa Raketan tassu ja oikeassa Karpon tassu, tatuoitu vähän old schoolimaiseen tapaan. Joskus olisi ajatuksena ottaa niiden muotokuvat tuonne olkapään tietämille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ihanaa <3 Oon niin onnellinen, tästä tuli just sellanen kuin halusinkin. Ei liian raskas tai epäselkeä, vaan just kauniin kevyt :)

   Oii, tykkään noista sun tassuista kans! Haluisin kans itse mahdollisimman pian tälle yhdelle tassulle jatkoa, mutta saas nähdä koska sais aikaiseksi tilata ajan :P Muotokuvia mäkin oon miettinyt, mutta en oo saanut ajatusta työstettyä loppuun asti vielä koskaan..

   Poista
 6. Mä otin vajaa vuosi sitten Mistyn ja Nitan "aidot" musteläiskä tassunjäljet samaan tyyliin kuin sullakin. Herttakin pääsee jossain vaiheessa sinne sekaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, siistii! Enpäs tiennytkään, että sultakin löytyy tatskoja :) Mäkin haluisin itelle vielä kans Martan ja Kertun jäljet!

   Poista
  2. Harva tuntuu tietävän :D Monet hyvät kaveritkin on yllättyivät kesällä kun se näkyi kesävaatteiden kanssa paremmin..

   Poista
  3. Tämä juuri! Mullakin kaverit ihmetteli kesällä samaa, et onko mulla muka tatskoja :-D ei ole vaan tullut kaikkien kanssa asia näköjään puheeksi..

   Poista
 7. Hieno tatska :)

  Minultakin löytyy kaikkien koirien tassut selästä eli niitä on 3 kpl. Lisäksi siinä se on sellaista sykeröä ympärillä :D Se on tehty niin, että sitä voi jatkaakin, jos tassuja tulee lisää.

  Lisäksi on Keenan pään mukaan suunniteltu tatska olkavarressa, sen varmaan olet Instassa nähnytkin :) Halusin ehdottomasti jonkin basenjiin liittyvän tatskan ja pelkkä rotuprofiili tuntui tylsältä vaihtoehdolta.

  Voi olla, että tulevaisuudessa tulee muitakin koira-aiheisia tatskoja otettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Tykkään kans ite hurjasti!

   Mä kans mietin, että mitä haluan tähän ympärille vai haluanko mitään..seuraavaks ois tarkoitus tehdä vielä tuohon Martan ja Kertun jäljet :) Hertan jälki aseteltiin niin, että siihen on mahdollista jatkaa vielä muitakin tassunjälkiä - Pasi tuntee mut niin hyvin, että tiesi, että enhän mä nyt yhdessä tassunjäljessä vaan pysy...:-D

   Joo olen nähnyt ja se on niiiiiiin hieno! Vau! Tahtoo kans <3 Itse kanssa näiden tassunjälkien jälkeen varmaan suunnittelen vielä jotain koiramaista mukaan - minne, mitä ja koska, niin sitä en vielä tiedä :P

   Poista
 8. Tosi kiva tatuointi! Mä oon haaveillut, että saisin jonku Bellaan liittyvän tatuoinnin otettua, mut toistaiseksi heikkokipukynnys ja pelko kivusta on vienyt voiton..mut kyllä mä viel joku päivä rohkaistun ja sen tatuoinnin hankin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)

   Mä mietin sillon aikoinaan ekan tatskan kohdalla, että mä varmaan pyörryn siellä, mutta se ei tuntunut juuri missään :-D Oli muutamia heikompia paikkoja, missä kirosin, mutta muuten vain makoilin enkä tiennyt kuin koneen surinasta, että mua tatskataan! Nää mun loput tatskat on sit ollut kans tosi helppoi - ilmeisesti mulla on kipukynnys suuri tai jotain, kun ei tunnu juuri missään :D

   Kyllä säkin vielä tatskan saat, on se sen arvoista<3

   Poista
 9. Mulla on kans jo omista leimattuna paperille tassunjäljet ja tarkotus ois että nekin iholle pääsis. Aina matkassa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan <3 Nyt vain lompsit tatskaajalle ja hakkautat ne vielä ihoon :P

   Poista
 10. Multa löytyy muotokuva ensimmäisestä omasta koirasta, jonka piti muuttaa 6kk jälkeen uuteen kotiin erinäisistä syistä johtuen. En tiiä muistatko petsiestä mutta Perlasta oli kyse.

  Toivoisin postausta sun kaikista tatuoinneista :) Kun en oo blogin vakkari lukija, niin en yhtään tiennyt että sulta löytyy niitä enemmänkin. Aina välillä jotain postauksia käyn kurkkimassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus :( Nimenä ainakin Perla kuulostaa tutulta. Nyt onneksi Perla kulkee mukanasi sydämen lisäksi myös ihossasi <3

   Mä en tiedä viitsinkö tehdä postausta lopuista tatskoistani, kun ne ei ole koira-aiheisia ja tämä on kuitenkin koirieni blogi :) Niitä kuitenkin löytyy ihosta jo useita ja merkitykset ovat ehkä itelle ehkä liian henkilökohtaisia julkaistavaksi. Kiva, että käyt meidän juttuja aina lukemassa :)

   Poista
 11. Ihana tatuointi! Oon kans haaveillut Toten tassusta tatuointia mutta saa nyt nähdä. Olisi kyllä sellainen leima mitä ei varmasti kadu. :)

  www.tottethehavanese.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! :) Koiramaiset tatuoinnit on kyllä hienoja ja varmasti tärkeitä ottajalle!

   Poista
 12. Kiva tatuointi! Mulla olisi haaveena myös ottaa tatuointi, mutten ainakaan toistaiseksi ole vielä osannut päättää että millaisen haluaisin... paikan olen kyllä jo päättänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oi, nonni siitä se lähtee! Ajan kanssa kun kypsyttelet asiaa, niin varmasti tulee sitten sellainen tatska jota on ilo kantaa koko loppuelämän<3

   Poista
 13. Vau, onpas hieno! <3
  Sitten vaan joskus vielä Kertun ja Martan töppösten jäljet :)

  Itselläni on yläselässä vasemmalla puolella minun vanhan saksanpaimenkoiran Santun pääkuva :)
  Santtu oli oli isäni sotakoira ja kuolikin sodassa, vihollisen ampuesa sitä :(
  Nyt siitä on kuitenkin hyvä muisto jäljellä <3

  Pitäisi varaan kyllä jossain vaiheessa ottaa Eetun ja Enteenkin pääkuvat käsivarteen :)

  -Vilna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti Vilna <3 Tarkoitus olisi saada Kertun ja Martankin tassunjäljet tuohon ennen kesää jatkoksi :) Saas nähdä kuinka käy!

   Vautsivau, onpas hienoa kuulla! On varmasti kaunis tatuointi ja sitäkin kauniimpi muisto <3 Sitten kun vielä saat Eetun ja Enteenkin ihoon, niin sulla on mukanasi aina ne kaikista tärkeimmät :)

   Poista
 14. Vielä pitää täälläkin sanoa, että onpa upea tatuointi! Ei se normaali ihan "koko musta".
  Itse haaveilen Mantan ikuistamisesta lavan kohdalle joko pääkuvana (kunhan löytyy sen osaava tatuoija) tai sitten tassusarja eli kaikki neljä tassua ns. kulkemassa niskasta lapaluulle ja vielä vasemmalle puolelle (sydän on siellä♥) Ymmärrän mitä tarkoitat tuolla "The koira" asialla. Pystyn itse jo nimeämään Mantan omaksi The koiraksi. Manta tulee aina olemaan se ensimmäinen ja omien virheittensä kautta juuri se täydellinen kokonaisuus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihan superpaljon <3 Tykkään tosta ite kans ihan sikana ja siitä tuli juuri sellainen kuin halusinkin :)

   Kuulostaa ihan älyttömän kauniilta ajatukselta. Tulee varmasti olemaan hieno tassusarja ja pääkuva - siitä sun elämän The Koirasta. Ihanaa muuten, että muutkin ymmärtää tämän mun The Koira-asian :-D Kyllä se vain niin on, että vain se yksi pystyy viemään sydämen kokonaa <3

   Poista
 15. Tää on kyllä upee! Oon aina tyksiny tälläsistä tassu tatuoinneista ja nää sun tassut tulee kyl oleen hyvässä paikassakin :> Itellä on toisessa ranteessa kaks koiran tassua ja sydän jotka on yhdistetty sellasella kiemuralla ja toisessa ranteessa edesmenneiden hevosten silhouette kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihh, kiitti tuhannesti! :) Mä kans tykkään tosta paikasta, vaikka mietin pitkään silloin tuota paikkaa ja yläselkää - päädyin kuitenkin tuohon, sillä yläselkään tulee jossakin vaiheessa varmaan jotain ihan muuta :P

   Kuulostaapa sunkin tassut hienolta! Jotain tuollaista kiemuraa ois siisti kans ite saada tuohon ympärille :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)