perjantai 1. tammikuuta 2016

Tervetuloa vuosi 2016!

Kiitos ja anteeksi vuosi 2015, mutta nyt on aika toivottaa seuraava vuosi 2016 tervetulleeksi! Ihanaa astua taas uuteen vuoteen - tuntuu aivan siltä, että se on uusi mahdollisuus, joka on täynnä kaikkea elämyksellistä ja ihanaa! Hihihihi!

Toivon todella, että myös tämä vuosi tuo tullessaan uusia kujeita. Toivottavasti enemmän positiivisia sellaisia, sillä me saatiin joulukuussa ihan tarpeeksi negatiivisia juttuja niin niissä oli ihan tarpeeksi jo ainakin kahdeksi vuodeksi. Jäämme siis jännityksellä odottamaan mitä tuleman pitää! Arvelisin, että ehkä saamme kokea ainakin elämyksiä, tapahtumia, uusia ihmisiä ja koirakamuja, muuton sekä paljon iloa! Ja ollaan myös edelleen avoimia blogin suhteen - kommenttia, postausehdotuksia, lukijoita sekä risuja ja ruusuja otetaan vastaan enemmän kuin mielellämme. Viimekin vuonna saatiin olla tosi ylpeitä teistä ja otettuja kaikesta meihin kohdistuneesta huomiosta enkä usko, että tämä vuosikaan tekee poikkeusta. Kiitos siis jo nyt♥ 

6 kommenttia:

 1. Kiitos mukavista jutuista männeenä vuonna ja eeku uutta kohen!Ruusuja annetaan syljkaapalla <3 :)Ihanata vuotta 2016!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Iivari <3 Kiitos teille, että olitte mukana menossamme!

   Sinne kans <3 Toivottavasti tästä vuodesta tulee yhtä ihana!

   Poista
 2. Ihanaa vuotta teille sinne <3
  Nykyään katson teidän blogia joka päivä ja olen lukenut kaikki postaukset varmaan 10 kertaa :D
  Aina nykyään kun sanon koirille, että mennään katomaan Martan kuulumiset niin molemmat pomppaa heti ylös työhuoneeseen ja istuu koneeni luo <3

  erveiset meidän karvakamuilta täältä: kauniille Martalle ja villisneidoille sekä heidän palvelijalleen <3

  Terveisin: Eetu, Enne ja heidän palvelijansa Vilna :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin teille sinne <3 Ihanaa, että kuljette mukanamme ja jaksatte aina kommentoida niin superpitkiä ja mahtavia kommentteja! Niitä on niin kivaa lukea ja piristävät päivää kummasti:)

   Voi hupsut Eetu ja Enne <3 Niin ne koirat vain oppivat äkkiä :P Toivotaan tästä vuodesta yhtä huippua kuin viime vuosikin oli! Nautitaan kunnolla ja touhaillaan kaikkea kivaa:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)