torstai 14. tammikuuta 2016

Tyhmästä päästä kärsii koko kroppa..

Niimpäniin - en osaa olla järjestämättä itselleni tekemistä. Mä jo viimeksi sanoin niin varmana mukamas, että "tää on nyt viimeinen järjestämäni mätsäri aikoihin.." ja toisin kävi. Täällä mä oon taas aloittamassa tapahtuman järkkäämistä! Oon pyöritellyt ajatusta jo pidemmän aikaa ja eilen illalla sitten löin puoli päähänpistolla tapahtumasta eventin - ilmeisesti ihmiset halusivatkin vastaavaa tapahtumaa tännepäin, sillä osallistujien ja kiinnostuneiden määrä räjähti käsiin. Vau! Nyt siis kaiken sählingin, muuton, treenien, koulun, työharjoittelun, töiden ja koirien keskellä mulla on taas yksi urakka harteilla. Onneksi järjestämiseen on tullut jo paljon rutiiniakin, niin se sujuu huomattavasti helpommin kuin esimerkiksi ekalla kerralla. Ekat sponsoritkin tapahtumaan sain jo järkättyä tässä aamulla ja toivottavasti saadaan mukaan yrityksiä vielä huimasti lisää :-)

Toivottavasti teistäkin mahdollisimman moni eksyy taas paikalle ihmettelemään
Facebookin tapahtuma-eventtiin pääset tästä ja Koirat.comiin tästä!

22 kommenttia:

 1. Nostan kyllä hattua sun ahkeruudesta! :) itsellä tuntuu olevan kädet ja pää täynnä vaikkei ole kuin koiria, koulua ja töitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :-D Itselläkin on kädet täynnä, mutta silti mä aina laitan pääni kaikkeen - siitä johtuukin se, että en oo hetkeäkään paikallaan..:D Pitäisi nyt keväällä vielä valmistuakin, huh!

   Poista
 2. Paljon tuotosta menee hyväntekeväisyyteen ja paljon omaan taskuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johan joku on kiinnostunut :-D Osa tapahtuman tuotosta menee hyväntekeväisyyteen.

   Poista
  2. Kuinka suuri osa?

   Poista
  3. Kyllä pitäisi aina ilmoittaa, kuinka monta prosenttia lahjoitetaan :D kuinka paljon olette ennen lahjoittaneet?

   Poista
  4. Pitäisi? En ole vielä nähnyt kertaakaan mätsäri-ilmoitusta, jossa olisi tarkka prosenttimäärä ilmoitettu :)

   Olemme lahjoittaneet viime kerroilla mukavan summan rahaa kumpaakin kohteeseen ja he ovat olleet äärimmäisen tyytyväisiä siihen :)

   Poista
 3. Kuuluuko arvonlisävero osallistumismaksuun?

  VastaaPoista
 4. Oii. Kiinnostaisi kyllä todellakin tulla tuonne. Osaatko sanoa paljon Jyväskylästä on matkaa kurikkaa. Ja onko tuonne tulossa sekarotuisille omaa luokkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Google Maps tiesi kertoa: 204km ~ 2h 39min

   Poista
  2. Kiitos anonyymi - olit nopea! :)

   Olisi hienoa, jos tulisit! :) Sekarotuisille ei tällätietoa ole tulossa omaa luokkaansa, mutta valitsen tuomarit mätsäriin sitämukaan, että sekarotuiset voivat yhtälailla pärjätä kuin rodullisetkin - eli ei huolta :)

   Poista
 5. Pitäisköhän sitä lähtee mätsäröimään! Vähän pitkä matka yksin lähteä, mutta jos sitä sais jonkun kaverin mukaa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kyllä mukavaa, jos pääsisit! Ota ihmeessä joku kaverikin mukaan:) Ois hienoa nähdä teitä lukijoitakin!! :-) Jeijjj!

   Poista
 6. Oot kyllä ahkera, propsit siitä! :D

  www.tottethehavanese.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, voi kiitos :) Pitäähän sitä nyt olla jotain tekemistä :P

   Poista
 7. Mätsäreitä on kyllä mukava järjestää, varsinkin jos on kiva porukka kaverina. Itsekin järjesti niitä vielä jokunen vuosi sitten viiden, parhaimmillaan kymmenen, mätsärin vuositahtia paikalliselle yhdistykselle, mutta sitten tuli mitta täyteen ja muut yhdistysasiat alkoivat viedä enemmän aikaa. Onneksi löytyi muita tekijöitä hommaan ja pääsin taas nauttimaan mätsäreistä omien koirien kanssa. Nyt sitä taas kummasti sortui hommaan ja kesälle on muutama jo työn alla, tällä kertaa rotuyhdistykselle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooooo!! Hauskaa, että löytyy muitakin yhtä hulluja ;-) Tai voi sanoa kyllä, että tuolla tahdilla oot huomattavasti hullumpi :P Oot ollut superahkera!

   Hyvä tukiporukka on kyllä tärkein - itselläkin lähipiiri sellaisia, jotka tulevat mielellään mukaan mätsäripäivään auttamaan kahvioon ym :) Ilman heitä tapahtuma ei onnistuisi!

   Oot oikeassa, että muiden järjestämistä mätsäreistä nauttii huimasti enemmän tuollaisen urakan kanssa :) On niin kiva mennä viettämään ite kivaa koiramaista päivää rennosti - ilman stressiä tai työpaineita!

   Poista
 8. Ihanaa kun jaksat näitä järkkäillä!

  VastaaPoista
 9. Minkä rotuinen on kuvassa oleva koira?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)