maanantai 4. tammikuuta 2016

Kooste vuodesta 2015

Vitsi mikä vuosi takana! Kuluneet 365päivää on olleet meille ikimuistoisia niin hyvässä kuin pahassakin, mutta jos saan olla rehellinen niin en kyllä vaihtaisi ainuttakaan päivää poiskaan. On ollut ihan järjettömän tapahtumarikas ja ihana vuosi kaikenkaikkiaan. Ollaan koettu paljon uutta, mutta pidetty tiukasti kiinni kaikesta vanhastakin! Nyt on kuitenkin vihdoin aika kääntää sivua ja hypätä kohti uutta vuotta! Kiitos #vuosi2015, olit todella ikimuistoinen. Toivotan kuitenkin vuoden 2016 tervetulleeksi ihan mielelläni! Vuoden 2014 koosteen voit käydä kurkkimassa täältä!  

Aletaan siis kertailemaan menneen vuoden tapahtumia kuukausi kuukaudelta...onkin muuten mukava palata alkuvuoden tapahtumiin, kun tuntuu, että siitä on jo muka niiiiin pitkä aika! :-D

Tammikuu - Kerttu täytti huimat 4vuotta ja vietettiin neidin synttäreitä ihan vain kotosalla (klik). Mun suuri salaisuuteni paljastui tammikuun alussa, kun meille kotiutui kolmas laumanjäsen. Se olikin monelle ystävälleni sekä teille lukijoille suuri yllätys ;-) (klik) Totuteltiin elämään laumana. Opeteltiin Martan kanssa arjen asioita ja opin itse mitä olikaan taas pissakakkarallissa eläminen.. (klik ja klik) Vaihdoin kameraa parempaan ja nyt kätösissä on ollut melkein vuoden verran Nikon D7100 (klik) Lisäksi listattiin Suomen koirablogeja yhteen ja postauksesta nousikin yksi blogin luetuimpia postauksia (klik)

Helmikuu - Martta tapasi paljon uusia koirakavereita (klik , klik ja klik) Mätsäriasiat rupesivat järjestymään pikkuhiljaa.. Käytiin Martan kanssa studiolla studiokuvauksissa ja neiti hurmasti koko kuvausporukan! Siivosin kaappeja ja myin turhia koirakamppeita pois. Ryhdyin Biolin Pellavan jälleenmyyjäksi hetkeksiaikaa onnistuneesti :) (klik)

Maaliskuu - Nähtiin Wilmaa ja koiria useita kertoja kuukauden aikana (klik , klik ja klik)  ja koirista kehittyikin hyviä kavereita! Lisäksi nähtiin mm. Tikki-hoffia, joka tuli meille kylään! (klik) Koettiin ihan uusi aluevaltaus, sillä Hertta valittiin brändieläimeksi - Kurikan Kamuksi (klik) Martta sai ihkaekat omatekemäni valjaat itsellensä 4kk iän kunniaksi (klik) sekä neiti kävi totuttelemassa isoon kaupunkiin sekä juna-aseman melskeeseen pari kertaa (klik) Epäonnen lenkilläkin päästiin käymään, hui! (klik) sekä korkatiin meidän ekat mätsärit Martan kanssa! (klik)
Huhtikuu - Huhtikuu oli meidän yksi kiireisimmistä kuukausista (klik) Hertta täytti 6vuotta (klik) Martta 5,5kk mätsäili Ilmajoella mätsärissä ollen sinisten neljäs (klik) ja käytiin hallimätsärissä Seinäjoella (klik)
Rupesin toiseksi ylläpitäjäksi Koirablogit.netille (klik) Saatiin vihdoin kuvattua blogiinkin temppuvideo (klik) Ostettiin kaikkia kivoja uusia vermeitä (klik) Martta oli mukana vaihtariviikolla ja kulki mm. ekaa kertaa bussilla! Postauksista lauman oudot ja hassut tavat nousi yhdeksi kuukauden luetuimmista postauksista (klik) 

Toukokuu - Toukokuu oli toivoa täynnä ja koulu- sekä työkiireet oli mulla kuumimmillaan! Mätsäiltiin pari kertaa Martan kanssa ja naperon kehäkäytös alkoi mukavasti kehittyä (klik ja klik)
Tehtiin pitkästäaikaa blogin puolelle uusi video (klik) Koulu-ja työkiireiden keskellä kerittiin kuitenkin mökillekin käymään pariksi päivää ja mökkireissu antoikin meille virtaa lisää arjessa puurtamiseen (klik) Eikä siinä vielä kaikki, järjestin ekan oman mätsärini toukokuun alussa ja siinä riittikin sitten hommaa ihan hirveästi! (klik) 

Kesäkuu - Kuukausi,  joka oli mun mielestä mitäänsanomaton. Huonoja kelejä ja töitä - ei kovin hyvä yhdistelmä. Treenattiin, suunnistettiin, käytiin uimassa ja nähtiin koirakaverieta. Käytiinhän me toki Hertan ja Martan kanssa Seinäjoella mätsäilemässäkin (klik) Sain vihdoin ja viimein hommattua sen autokortinkin itelle...:-D Saatiin testaukseen Hauboxit, jotka osoittautuikin ihan superhauskoiksi! (klik)


Heinäkuu - Hertta sai vihdoin omat työvaatteet itsellensä ja käytiinkin pari työkeikkaa vetämässä neidin kanssa. Mätsäiltiin kesäsateessa Kauhajoella ja tutustuttiin veljeni sekä hänen avovaimonsa uuteen tupaan. Martta auttoikin hienosti remonttihommissa! Nähtiin mm. Jäynä-bokseria sekä meillä oli pari viikkoa hoidossa Peppi-parsoni. Martta saikin Pepistä ihan parhaan kaverin! Treenatitin hakua ja vaihdettiinkin hakuporukkaa. Lähdettiin Martan kanssa viikonlopun viettoon Turkuun ja käväistiinkin pentutapaamisessa kasvattajan luona (klik)
Elokuu - Kerttu sai elokuussa ihan oman postauksensa, sillä neiti on jäänyt täällä blogin puolella hivenen liian pienelle huomiolle (klik)
hdettiin taas koirien kanssa muutamaksi päiväksi mökille rentoutumaan ja nauttimaan elämästä. Meitä suosikin aivan ihanat säät ja koirat nautti uimisesta oikein kunnolla (klik) Listattiin blogin puolelle meidän kesän lempparitarvikkeita (klik) Martalla alkoi elämänsä ekat juoksut! Valmistelin jo uuden mätsärini etukäteistöitä valmiiksi - kerrankin ajoissa valmisteluiden suhteen! Mietin omaa koirabloggaamista erillisessä postauksessa (klik) sekä kävin mätsärissä Teuvalla. Mätsärireissu osoittautuikin ihan kamalaksi ja koimme järkytyksen hetkiä oikein kunnolla.. (klik)

Syyskuu - Ostin uuden auton vanhan tilalle. Auton mittariin kertyikin sitten ihan hirveä määrä kilometrejä! Oltiin eri yleisötapahtumissa häärämässä Martan kanssa. Martta tuhos ensimmäisen juttunsa - koiraportin alariman :-D Saarnattiin blogin puolella koiran turvallisuudesta pimeässä (klik)
ja sain vihdoin aikaiseksi tehdä Hertan duunista esittelypostauksen (klik) 
Napattiin Peppi mukaan pari kertaa Martan kaveriksi lenkille (klik) sekä käytiin kerran mätsärissä (klik) Nähtiin ahkerasti koirakavereita sekä sain vietyä toisen mätsärini kunnialla läpi. Mätsärissä oli ihan hirvee urakka, mutta oli se sen arvoistakin :-)

Lokakuu - Lokakuu lienee vuoden kuukausista kiireisin ja tapahtumarikkain. Nähtiin paljon erilaisia koirakavereita taas ahkerasti (klik) Kuvailtiin videoita (klik ja klik) Käytiin Seinäjoella äitin kanssa Liikettä Niveliin-luennolla (klik) Tutustuttiin koko porukan kanssa kerrostaloelämään, koirapuistoiltiin, lenkkeltiin metsässä ja nautittiin yhdessäolosta (klik) Mätsäiltiin sekä Seinäjoella, Lapualla ja myöskin Äänekoskella kera hyvän menestyksen Martan kanssa (klik) Käytiin mökillä viettämässä mukavat pari päivää koko porukan kanssa. Elämässämme oli jännitystä ja osallistuttiin kummallekin ekoihin virallisiin näyttelyihin Martan kanssa (klik) Käytiin tutustumassa Tampereen seudulla ja nähtiin mm. Ilo-aussie ekaa kertaa (klik)

Marraskuu - Kunnostauduttiin luiden kanssa oikein kunnolla (klik) Oltiin parin villiksen luona Martan kanssa yötä hoitamassa heitä (klik) Martta täytti huikean vuoden, vitsit miten nopeesti aika on mennyt! (klik) Lähdettiin koko porukan ja kaverini kanssa Lauhanvuoren kansallispuistoon ulkoilemaan. Tuollaiset maastot on mukavaa vaihtelua normilenkkipolkuihin! (klik) Käytiin Martan kanssa viettitestissä ja saatiin oikeastaan tosi beussimainen tulos! (klik) Koirat on rampannut koko vuoden ahkerasti koirahierojalla  ja marraskuussa käytiin jopa pari kertaa! Saatiin ystävältäni hevosenlihaa pakkanen täyteen ja koirat nauttii siitä kovasti vieläkin! Aloitettiin rally-tokon treenaaminen itsenäisesti :-) Oltiin Kurikan kaupunkin mainoskuvauksissa (klik)

Joulukuu - Joulukuu on mennyt tuota joulukalenteria väsätessä. Kannattaa muuten vielä kurkkia noita luukkuja, sieltä löytyy vaikka ja mitä kivaa juttua! (klik) Ollaan ulkoiltu koirien kanssa paljon eri maisemissa ja nähty jonkin verran myös koirakavereita. Martan kanssa ollaan yritetty saada hihnakäyttäytymistä paremmaksi toisen koiran hyökkäämisen jälkeen, mutta edelleen Martta on epävarma hihnassa sekä ohituksissa. Vitsit miten yksi hyökkäys voikin muuttaa koiraa :( Oltiin Martan kanssa Nose Work-kurssilla Seinäjoella ja innostuttiin lajista! Sain uuden puhelimen käyttöön ja päiviteltiinkin ahkerasti meidän instaa (klik)

Siinä oli meidän vuosi tiivistettynä kuviksi ja muutamaksi lauseeksi. Ei voi muuta sanoa, kuin että paljon mahtui tapahtumia, iloa, surua, kummastusta, tekemistä, laiskottelua ja rentoilua koko vuoteen. Toivottavasti tästä vuodesta tulee myös yhtä hyvä! Pidetään peukkuja ainakin sille :-) 

11 kommenttia:

 1. Oli teilla ihana vuosi kaiken kaikkiaan paitsi tuo joulukuun tapaturma. Hyvää ensi vuotta, toivottavasti sieltäkin saatte noin ihania muistojs kuin tältä vuodelta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri! Ihana, kun tulit tännekin kommentoimaan <3

   Samoin teille, viettäkää kiva vuosi ja nauttikaa kaikesta yhteisestä tekemisestä täysin rinnoin :)

   Poista
 2. Kiireinen vuosi ollut teillä takana! Kiva tällainen koostepostaus kun vasta aloin seuraamaan blogianne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Siinä oot kyllä oikeessa, mutta oli kyllä tosi ihana vuosi :P Ihanaa kuulla, että oot eksynyt seurailemaan meidän juttuja. Tervetuloa joukkoomme <3

   Poista
 3. Kiva tämmönen kooste kuluneesta vuodesta varsinkin kun itsekin aloin vasta maaliskuussa blogia seurailemaan! Ompas teillä ollut kiva vuosi, kaikkea ihanaa tekesmistä:)
  Meillä viime vuonna lyödettiin uusiksi lajeiksi canicross ja skijoring!

  -Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, onpas siitäkin jo aikaa kun liityit seuraamme <3 Nopeasti se aika vain vierähtää..

   Vuosi on ollut kyllä ihan huippu! Paljon on ollut kaikenlaista tekemistä ja menemistä :P

   Kuulostaava canicross ja skijoring hyvältä! Varmasti mukavaa ja antaa koiralle sekä sulle paljon <3

   Poista
 4. Voih, teidän vuosi kuulostaa ihan suoer kivalle! <3
  Harmi vain, että se koira hyökkäsi silloin Martan päälle :(

  Toivottavasti tästä vuodesta tulee hyvä!
  Lenkkeilkää ahkerasti, niin ainakin me aiotaan tehdä, varsinkin nyt kun on kunnon pakkaset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi oli kyllä mahtava <3 Toivottavasti tästäkin vuodesta tulee yhtä huippu! Ainakin oon nyt tosi innoissani :) Ollaan jo nimittäin katseltu tälle vuodelle vaikka ja mitä kivaa kurssia, treenejä ja tapahtumia!

   Sitä samaa teille :P Pakkaset on kyllä parasta, jos sitä ei ole ihan liikaa!

   Poista
 5. Kurjia noi päälle karkaajat :( Meilläkin oli se alle 1v:nä kun Kuuran päälle se rotweiler hyökkäsi. Onneksi ei jättänyt jälkiä, ehkä itseen enemmän.

  Kivanoloinen vuosi teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta :( Ne kyllä pilaa kyllä niin monia mahdollisuuksia ja vaatii yleensä suuren työn ennenkuin pelko saadaan kuriin. Onneksi aina ei kuitenkaan hyökkäys jätä jälkiäkään jos päästään vähällä :)

   Kiitti! Niin mustakin <3 Toivottavasti vuodesta 2016 tulee yhtä hyvä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)