keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kettukopla kokoontuu

Kävelin kangaskaupassa viime viikonloppuna ympäriinsä, kunnes yhtäkkiä silmäni hoksasivat jotain järjettömän ihanaa ja ihmeellistä hyllyjen välissä. Apua! Ei voi olla totta! Se oli kettunauhaa! Samaa kuosia kuin Martan kettupannassa oleva kettukangas. Miten voi olla mahdollista, sillä olin nähnyt pari viikkoa takaperin unta (kyllä vain, luitte oikein :-D) kettupannoista koko porukalla ja nyt uni oli käymässä toteen. Mä itseasiassa näen useinkin tuollaisia unia, että joku asia käy unesta toteen - se saattaa olla ihan näinkin pieni asia kuin kettupannat koko porukalle. Voisinkohan kenties nähdä ensi yönä unta suoritetusta BH-kokeesta tai hyvin menneestä näyttelystä? Heh!

Vihdoin ja viimein tyttöset ovat siis samaa sarjaa. Mamman maailman rakkaimpia kettutyttöjä
Jos tilaukset kiinnostaa, niin palvelen koneen äärellä tulevan sunnuntain 12.6 ajan eli kun siihen mennessä pökkää sähköpostia tai viestiä Facebookissa mulle, niin saa pantansa, valjaansa tai vaikka hihnansa valmiiksi! Varsinaista materiaaligalleriaa mulla ei ole, mutta täältä ja täältä löytyy kuvia :-) Hiiop!

10 kommenttia:

 1. Joko uusi ulkoasu ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi olla kyllä vihdoin ja viimein aika - eli tulossa jossakin välissä :-D

   Poista
 2. Oih, ihanat kettutytöt! <3

  Mäkin näin joskus aikoja sitten unta, että Eetu saa viimeisen ykköstuloksensa tokosta VOI-luokasta. Seuraavana päinä oli koe ja niinhän siinä kävi. TK3 ja ykköstulos oli taskussa! :D
  Minäkin olen siis taipuvainen tuohon, että jos nään unta niin se myös toteutuu (ainakin jossain vaiheessa) :D

  -Vilna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kettutytöt hyvinkin <3

   Voi eikä! Sehän kävi mainiosti! Kannatti nähdä uinta :P Hyvä siis, että joku muukin on taipuvainen uniin!

   Poista
 3. Ihan super ihanat pannat ja koirat<3

  -Linda

  VastaaPoista
 4. Alustavasti kyselen täällä että oisko mahdollista saada tilattua borzoille tuollasta kettukuosista pantaa? Aivan ihana!

  Jos on, niin laittelen viestiä muuta kautta lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuu tietty eli laitahan mulle sähköpostia tulemaan (heljakeskilusa@gmail.com), niin suunnitellaan lisää :)

   Poista
 5. Heippa!

  Missäpäin te treenasitte tottista täällä pohjanmaalla? Jossain yksityisessä porukassa? Mulla on nyt gronttutyttö, joka on mulle tosiaan ensimmäinen harrastuskoira, eikä vielä ole tuttujakaan tuolta harrastuspuolelta. Kurssille ollaan joka tapauksessa menossa, mutta hakua ja tottista olisi tosiaan tarkoitus treenata, mutta kun ei yhtään tiedä, että missä treenata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Me treenattiin tottista vähän ympäri Pohjanmaata, lähinnä keskittyen Kauhajokeen ja Seinäjokeen :) Yksityisessä porukassa, mutta myöskin ihan julkisessa ryhmässä. Laita vaikka viestiä mulle sähköpostiin tai Faceen, niin voin kertoa lisää!

   Suosittelen kyllä, itse tykkäsin ihan sikana treenata siellä! :) Niin kannustavaa porukkaa, kun itsekin olin vielä aloitteleva! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)