keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Tampere KV

Tuntuu niin hassulta kirjoittaa jo yli kuukauden takaisista jutuista, mutta kun haluan kertoa teille kaikkia juttuja mitä ollaan blogihiljaisuuden aikana tehty, niin ei siinä paljon muu auta kuin kaivella vanhoja! Tuntuu, että tästäkin näyttelystä on jo ikuisuus, vaikka tosiasiassa ei siitä ole edes kovin kauaa. Tässä välissä on vain tapahtunut niin mahdottomasti, että en oikeesti pysy edes itse kärryllä kaikesta - voin kertoa, että teille on luvassa isoja uutisia lähiaikoina ;-) Nyt kuitenkin palaan näyttelyjuttujen pariin!

Matkasin kerrankin näyttelyyn yksin - se kun järjestettiin vappuna, jolloin kaikki varteenotettavat kaverit oli tietenkin edellisenä iltana olleet juhlimassa eikä aamuherätys ollut heille oikein mieleen. Oli toisaalta mukava lähteä yksin matkaan, sillä sai lähteä paikanpäälle just silloin kun itse halusi ja sai lähteä kotiin just silloin, kun halusi. Paikalle päästyämme meidät ohjattiin hienosti parkkiin ja heti viereisestä autosta eräs beussi-ihminen jo meidät bongasi. Päästiin sitten yhdessä näyttelypaikalle sisään ja käytiin tsekkaamassa oikea kehä. Parit tutut tuli siinä jo tervehdittyä sekä kojut kierrettyä läpi. Ihme kyllä mukaan ei tarttunut mitään, hyvä mä! Martta tuumasikin, et on ihan mälsää olla näyttelypaikalla mun kanssa - se löi joka kerta maate, kun pysähdyin jonkun kanssa juttelemaan tai hipelöimään pantoja kojulla. Oon niin ylpeä ja onnellinen tuosta neidistä, kun se osaa ottaa iisiä, vaikka ympärillä on melua, erilaisia hajuja, koiria ja ihmisiä. Sitä ei varmaan yhtään stressais vaikka pommi räjähtäis vieres :-D En tajua miten tuo on edes mahdollista, vaikka ite oon tällänen stressipylly koiratapahtumissa..haha!
Lopulta tuli meidän vuoro astua kehään. Martalla oli hieman väsynyt moodi meneillään, mä kun melkein herätin sen kehän laidalta unilta! Ei paljoa neitiä stressannut toisinkuin mua :-D Kehässä neiti meni hyvin, mutta loppuajasta ei olisi millään malttanut seistä paikoillaan. Tuomarina oli  Jochen H Eberhardt, eli tälläkertaa miestuomari. Tiukan oloinen, vaikkakin selkeä ja mukava. 

Tuloksena JUN-EH JUK3. Arvostelu hyvin Marttamainen - tää on ilmeisen hitaasti kypsyvä tapaus niinkuin äitinsäkin! 
"Friendly bitch, which should have a cleaner rectangular format and a better front-angulation. Feminine head with correct details, medium reach of neck. Topline not firm yet. Moderately padded feet, good rearangulation needs to learn an extended trot. Nice temperament." 

Oli mukavaa, että teitä blogin seuraajia tuli useita moikkailemaan! On jotenkin hämmentävää, että joku tietää meistä paljonkin, mutta me ei tiedetä teistä juuri mitään - mutta oli niin ihanaa nähdä kasvoja nimimerkkien takaa, kiitos siis teille kaikille♥ Toivottavasti näämme jatkossakin!

Nyt lähti juuri itseasiassa pari päivää sitten ilmoittautumiset Pori KV:seen 31.7 ja Nokian ryhmänäyttelyyn 6.8 - kivaa tekemistä ja reissaamista siis tiedossa vielä tällekin vuodelle!

10 kommenttia:

 1. Mä olen mahdollisesti tulossa Porin KV:seen kuvailemaan :D Katsotaan bongaako kameran linssi teidät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oujee! Tuuhan moikkaamaan, jos bongaat meidät haahuilemasta :-D

   Poista
 2. Voi olla, että itsekin tulen Pori KV:seen pällistelemään, kun kerran samalla paikkakunnalla on. :)

  VastaaPoista
 3. Älä pliis sano et sun suuri uutine o uus koira :-/ Ei sillä et oisit nii tyhmä et ottaisit keskenkasvusen koiran rinnalle toisen mut niih. Vähä semmost kuvaa saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi asioita pitää yrittää ennakoida ja tulla tälläisiä kirjoittelemaan? Olen kuitenkin aikuinen ihminen ja osaan tehdä itse tietoisia päätöksiä, joten pärjään hyvin ilman valintojeni halveksumista. Kiitos :)

   Poista
 4. Teillähän meni oikein mukavasti! :)
  Me ei harmiksi tulla kumpaankaan noista näyttelyistä :(

  -Vilna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, meni kyllä kivasti :) Voi itku, ehkä me kuitenkin vielä nähdään jossain :)

   Poista
 5. Hirvee mankuja anonyymi, etköhän sä Heljä osaa hoitaa koirasi parhaalla mahdollisella tavalla niinkuin tähän mennessäkin. Ihanaa jos tulee pentu, odotan innolla! :)
  T. Ainaisen pentukuumeen omistaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit sanat suustani! :) Kiitos niistä! Ja tosiaan, pentu taisi tupsahtaa taloon..:P Tsemppiä sulle pentukuumeeseen!

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)