maanantai 20. huhtikuuta 2015

Lauman oudot ja hassut tavat

Jokaiselta koiralaumalta löytyy varmasti mitä hassumpia tai oudoimpia tapoja. Jokainen koira kun on erilainen persoona, joten väistämättäkin erilaisia tapoja löytyy useampia. Niitä tulee useimmiten esille ihan arkipäiväisissä tilanteissa, mutta välillä tapoja huomaa esimerkiksi vähän vieraammassa tilanteessa. Nyt muutaman kuukauden kolmen koiran kanssa eläneenä alkaa jo meidän arki muotoutua rutiininomaiseksi, eli tavat alkavat pikkuhiljaa kehittyä. Tässä meidän lista hupsuista tavoista:
1. Martta tykkää tulla suihkuun mukaan. Jos en päästä sitä suihkuverhon taakse, niin neiti tulee suihkuverhon alta sitten mukaan pesulle. Välillä komennan pois suihkusta, niin menee matolle nukkumaan ja räppää tassuillaan valuvaa vettä..
2. Suihkusta tullessa mulla on 3 koiraa kimpussa nuolemassa sääriä kuiviksi
3. Martta ei tarvi meillä vesikuppia kun juo aina suihkun lattialta vettä...joisi varmaan vessanpytystäkin jos saisi, haha :-D
4. Vartalorasva on enemmän kuin pop! Jos meinaan rasvata jalkani, naamani ja käteni, niin mun pitää salamana sujahtaa peiton alle tai vaatteisiin, jos meinaan saada jotain rasvaa jäämään ihollenikin..
5. Martta on hoksannut, että mut saa aamulla lähtemään aamupissalle jos tulee nuolemaan naamaa ihan hulluna..voitte varmaan arvata kuinka mukavaa on herätä tuommoiseen märkään kuolapussailuun!
6. Meillä kaikki koirat on tosi aamu-unisia - ne ei haluais kömpiä ylös aikaisin aamulla (Martan kanssa kyllä käydään aamulla ulkona ja saa samalla aamuruuan), mutta sen jälkeen kipitetään takaisin nukkumaan jos vain mahdollista. Villaneidit lötköttäis sängyssä mukana vaikka yhteen asti päivällä, eikä olis kiire mihinkään. Senkin pikku unikeot
7. Kerttu on maailman laiskin syömään luuta, itse!! Se tuo aina luunsa pideltäväksi ja järsii siinä sitten luutaan vaikka koko päivän. Neiti on myös huomannut, että kylässä olevat vieraat ovat yleensä helppo nakki laittaa luiden pitelijäksi ;-)
8. Kerttu tutkii aina ruokaostokset. Välillä pitääkin olla tarkka, jos ostaa vaikka leipää paperipussissa, ettei se leipä kerkeä saada hampaanjälkiä ennen ruokaostosten purkamista..

9. Hertta on superahne - mahaan menis vaikka pyöröpaalien kelmut tai tupakantumpit, jos ei vahtisi. Myös kaninpapanat ja naapurinkissan jätökset on parhaita. Lisäksi niissä on myös kiva pyöriä..
10. Hertta ei ikinä pyydä ulos - se vain menee oven eteen odottelemaan, että jokin tulisi avaamaan oven ja päästämään hänet tarpeilleen.
11. Aamurutiineina villoilla on naaman ja korvien pesu. Villat pesee naaman tosi nätisti, kun taas Martta kuolaa sen ihan täysin..
12. Martta ja Hertta odottaa kaikessa rauhassa lupaa ruokakupille, mutta Kerttu korjailee istuma-asentoaan ja hytkyy ihan jatkuvasti. Jos lupaa ei kuulu samantien, niin alkaa pieni vikinä ja vinkuna..

Onko teidän koirilla hassuja tai outojakin tapoja - mitä? Vai onko meidän koirat vain outoja mörköjä, kun omistavat tälläisiä tapoja? Antakaa äänenne kuulua! :-)

PS. Minulla on ollut yhtä kiirettä nyt pari viimeistä viikkoa töiden, koirien, koulun ja mätsärin järjestämisen kanssa, joten Racinelin tuotepaketti on jäänyt arpomatta. Viivytän arvontaa vielä vajaan viikon ajan eli aikaa kommentoida ja näin osallistua arvontaan on pe 24.4 klo 21.00 asti. Arvon voittajan viikonlopun aikana. Meidän lupaama Hertan Kurikan Kamu-voittokisa pärähtää käyntiin, kunhan saadaan tämä ensin pois alta :-) Kiitos ymmärryksestä teille♥

41 kommenttia:

  1. Kyllä kaikilla koirilla on varmaan omat hassut tapansa. Meillä Eka pyytää takapihalle raapimalla takapihan ovea. Ellei heti aukea, niin raapimisen tahti kiivastuu. Ulkopuolella odottaa ihan hiljaa sisään pääsyä ja jos ei heti huomata, niin sitten haukahtaa kerran. Lenkille lähtöä odottelee hiljaa oven edessä maaten, mutta kun huomaa että lähdetään niin hyppiminen alkaa. Jänisten papanat on meilläkin herkkua ja tähän aikaan vuodesta pitää käydä juomassa joka ojasta, joka matkalta löytyy. Ekan herkkuruokaa on tavallinen lenkkimakkara. Nappulat ovat tällä hetkellä ihan pannassa, mutta luut ovat myös herkkua ja erilaiset lihatikut. Lisäksi joka ilta hampaiden puhdistukseen annetaan Denta stick ja se on suuri hetki. Sitä tullaan perässä hakemaan. Kurjin tapa Ekalla on ollut, että vieraiden jalkoja pitää aina vähän yrittää nylpyttää. Silloin meillä yleensä häkki heilahtaa ja poika on hetken karanteenissa. Tätäkään ei tapahdu aina eikä kaikille. Narttukoirista Eka ei juurikaan välitä, vaikka niillä olisi juoksutkin. Haistaa kirsun ja jatketaan matkaa. Muutenkaan hän ei kaipaa kavereita. On muutama hyvä kaveri, joiden kanssa on kiva lenkkeillä, mutta painimista meillä ei harrasteta. Olemme ajatelleet, että kun Eka oli ensimmäisen puolitoista vuotta tarhassa emänsä kanssa, se on varmaan näissä asioissa ollut kovassa koulussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Koirille kertyy kyllä vuosien varrella mitä oudoimpia ja hupsuja tapoja :-)

      Kuulostaa mukavilta tavoilta ja nuo vähän "kurjemmatkin" ovat helposti hallittavissa, eli ei oo mitään hätää :-) Joskus nimittäin tavoistakin voi kertyä aika riesa..

      Poista
  2. Sinut on haastettu :) ---> http://vuonna2014.blogspot.fi/2015/04/haastetta-pukkaa_20.html

    VastaaPoista
  3. Mun Riemulla on sellanen jännä tapa, että se aina innostuessaan/halutessaan leikkiä, alkaa murista ihan hulluna :D . Riemu ei myöskään ikinä sisällä leiki treenipatukalla, se vaan järsii sitä kuin jotakin luuta ;)

    VastaaPoista
  4. Mulla on 1,5v urossheltti ja se on välillä varsinainen riiviö :D Jos se ei ole mielestään saanut tarpeeksi huomiota osakseen niin se käy varastamassa kiellettyjä tavaroita. Pyykkitelineeltä sukkia, eteisestä pipoja ja hanskoja, makuuhuoneesta vaatteita, lipaston tms. päältä irtotavaraa kuten nenäliinoja, silmälasit(!)... Se nauttii siitä, että sitä jahdataan :)

    Sohvalle viereen tullessaan sen täytyy raapia ihan hullun lailla ensiksi sohvaa ennen kuin voi käydä makaamaan :D

    Kakalle mennessään se menee aina pissausasennon kautta eli nostaa ensin jalkaa, josta se kääntää nopeasti kyykkäämään! :D Ilmeisesti ei tiedä kumpi hätä on tulossa :D

    Poitsu on myös hirveän kova nuolemaan, se tykkää ilmeisesti niin paljon että pitää omat ihmiset ja vieraammatkin nuolla märäksi. Nämä nyt ensimmäisenä tulivat mieleen, mutta kyllä se joka päivä jotain hassuja tempauksia järjestää joille saa nauraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, voi ei! Teidän herra on oppinut ihan selvästi "vetämään oikeista naruista" saadakseen huomiota ;-)

      Meilläkin etenkin Hertta kuopsuttaa ja kuopsuttaa sohvaa, ennenkuin voi käydä maate. Välillä tosi raastavan ärsyttävää, kun neiti hyörii ja pyörii siinä edestakaisin, kun yrität tehdä töitä koneella tai vaikka katsoa tv:tä :-D heh!

      Teidän herra ei näköjään oo ihan varma kumpi hätä on tulossa, eli pitää testata kummatkin asennot ennen oikean asennon löytymistä!

      Koirilta löytyy kyllä aina läjä hauskoja ominaisuuksia ja piirteitä. Niitä ei välillä itse huomaakaan jos ei rupea oikein urakalla miettimään ja pähkäilemään :-D

      Poista
  5. Khihii meilläkin pikku villis juo suihkun lattialta aina veden, mutta vesikupilla käy niin harvoin että välillä pitää käskeä juomaan:D

    Pissahädän iskiessä meilläkin maataan tai istutaan rauhallisesti ovella, mutta kun huomaa että nyt lähdetään, alkaa ravaaminen ja vinkuminen. Huippurasittavaa välillä! Mutta aamulla ei oo ikinä kiire ulos, se on luksusta!;)

    Yksi hauska tapa on se kun meijän Rommi-koira "tanssii" sohvatyynyjen kanssa ja tulen huoneeseen, se lopettaa saman tien ja alkaa kuikuilemaan ikkunasta ulos niin kuin olisi sitä kiltisti tehnyt koko ajan:D

    Rommi näkee lenkillä jo kaukaa sitä ihastelevat vastaantulijat ja haluaa tervehtiä niitä kaikkia, mutta "tylsät" ihmiset ohitellaan kiltisti....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeij, Martta ei oo siis ainut joka käy suihkun lattian kuivaamassa :-D Hassu tapa!

      Joo meillä Hertta on vähän samanoloinen sitten - istuskelee tai pyörii oven edessä (mutta ei koskaan pyytämällä pyydä ulos= ei vinku tai vikise), mutta kun itse menee ovelle päin, niin alkaa hyöriminen ja pyöriminen :-D Laita siinä sitten kenkiä jalkaan ja takkia niskaan kun hyörii kuin väkkyrä ympärillä..Aamu-unisuus on kyllä ihan luksusta♥

      Onpas Rommi ovela - se ei halua ilmeisesti näyttää sulle tanssiliikkeitään - se ihan selkeesti harjoittelee koiratanssia ;-)

      Rommi osaa myöskin tän söpöilyn taidon - kyllähän tuollaista karvatassua nyt jokaisen vastaantulijan kuuluisi ihastella♥

      Poista
  6. Anteeks tytöt... tuo olj sittä niin mukava juttu ja aehe että vohkasin sitä ommaannii plokkiin :)
    Meellä näkkyy tyttöen kansa olovvan joetae samoja tapoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa ollenkaa, pikemminkin ihanaa, että kelpas♥ Me käydään lukemassa mamman kanssa, kunhan keritään :-)

      Hih, mähän sanoin et oltais samanlaisia vekkuleita karvatassuja...;-)

      Poista
  7. Hihi, tosi hauska postaus :D Nanan hauskoin tapa on se, että se ryntää vaikka toisesta päästä taloa syvästä unesta paikalle, kun kuulee että keittiössä kaavitaan jotain astiaa. Usein se saa esim puurokattilasta jämät, siitä tämä tapa. Lisäksi syötyään jotain erityisen hyvää, Nanalla on tapana kantaa ruokakuppiaan ympäri kämppää lisäaterian toivossa... Melkein puolet labbista, ja sen huomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Haha, hassu Nana :') Meillä kanssa tykätään puurosta ihan älyttömästi ja aamupuuron jämät eksyvätkin usemmiten koirien suuhun..meillä villat tunnistaa omenaporan äänen, sillä syksyllä tuli annettua paljon omenoiden syönnin yhteydessä omenanpaloja ja niistä tulikin nopeasti neitien herkkua :-)

      Nana on ihan selvästi nälkäinen ja ruokaa vailla - ihan selkeästi labbiksen pohjaton vatsa ;-)

      Poista
  8. Meillä tyttö osaa koputtaa ulko-oveen kun tahtoo sisälle :)
    Myös käsien nuoleminen on pop! (ainakin Mintun mielestä..)
    Samoin kissojen, ihmisten, sohvan ja lelujen kirputtaminen..
    Sängyn allekkin pitää ängetä nukkumaan, missään muualla ei kelpaa nukkua yöunia.
    Silloinkin kun oma mama puhuu jonkun kanssa ja toinen sattuu lässyttämään tai korottamaan ääntään saati nauramaan yllättäen, Minttu komentaa olemaan hiljaa.
    Pienempänä Minttu harrasti naapureiden pallojen hakemista. Meiltä löytyi siis suurin osa naapureiden palloista koripalloista pieniin käsipalloihin.. Kyllä hävettää. Kauimmaiset pallot pieni ihme on hakenut kilometrin päästä. Onneksi tämä on jäänyt nyt vanhemmalla iällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas teilläkin hupsuja tapoja! Veikeä neiti :-) Meillä Marttakin välillä kirputtaa ja on tosi kiva, kun se tekee sitä välillä vieraillekin..raukat välillä säikähtävät, vaikka neiti tekeekin sen tosi hellästi :-D

      Teidän ei oo ainakaan tarvinnut käydä pallokaupoilla, kun Minttu hoitaa homman kotiin! :-D Minttuhan on sitten oikein seikkailemalla seikkaillut palloa etsien..

      Poista
  9. Meillä Selma tietää pääsevänsä sänkyyn aamulla, kun jomman kumman omistajan herätyskello soi. Jos makuuhuoneen ovi ei aukea heti, alkaa oven kevyt raapiminen ja epämääräinen vikinä :D. Aamulla se myös tarkastaa, että paistaako sohvalle aurinko ja siirtyy sinne makoilemaan jos paistaa. Ihmettelin joskus, miten voi olla niin vaikeaa opettaa koira menemään maahan. Kävi ilmi, ettei nahkavatsaa voi laskea kylmälle lattialle, joten siitä johtui "levitoiminen" :D. Näin meillä! Tää oli muuten kiva postaus lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :)

      Voi pikku-Selmaa - se näyttää tietävän tarkkaan, koska voi sänkyyn tulla ilostuttamaan :P Auringossa makaaminen on kyllä jännä, sillä meillä Kerttu ja kissat harrastaa tuota. Ihan sama paistaako aurinkoa pienen vai ison alueen verran sisälle, niin siinä pitää maata. Sitten läähätetään ja ollaan kuumissaan, mutta ei lähdetä kuitenkaan siitä millään pois..Ihmeellisiä otuksia :-D



      Poista
  10. Tosi kiva postaus! Voinko käyttää ideaa omassa blogissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo, ihanaa, että postaus on mieleinen! :-) Ja saat toki - linkkaahan minulle valmis postauksesi niin käyn sitten lukemassa mitä hassuja tapoja teiltä löytyy :P

      Poista
  11. Meillä on myös sama juttu tuon rasvan kanssa :D Samoin meidän sijaiskotilaista Lunaa kuvailee hyvin toi kohta 6. Todella kiva postaus ja löysin monta samaa tapaa, mitä munkin hurtat tekevät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Superjuttu, että teiltä löytyy samoja tapoja! Ei siis ollakaan niin "kummajaisia" mitä luultiin ;-)

      Poista
  12. Villan kohdalla postausta lukiessani yksi tapa nousi heti mieleen :D, nuorempana kotikotona asuessani veljelläni kävi paljon kavereita, mutta ilmeisesti yhdestä ei villa tykännyt kun useamman kerran kävi kakkimassa sen kengän sisälle vaikkei muuten tehnyt sisälle mitään :D nopeasti poika oppi nostamaan kenkänsä turvaan. :')toisen kaverin rastat oli myöskin nuoren villaneidin herkkua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mitä ihmettä - onpas villoilla näköjään olemassa hauskoja tapoja! Ei tainnut se poika montaa kertaa unohtaa kenkiä eteisen lattialle..:-D On nämä vaan ihme otuksia♥

      Poista
  13. Meillä kans nuollaan jalkoja suihkun jälkeen ja käsirasva maistuu super hyvälle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mikähän tuossa rasvassa oikein on kun näin monia koiria se viehättää :-D

      Poista
  14. Hauskoja koiria sulla, sekä mukava blogi, liityin lukijaksi!☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitämme <3 Tervetuloa mukaan seurailemaan elämäämme - toivottavasti viihdyt :-)

      Poista
  15. Haha, tätä postausta oli hauska lukea! Enpä ole ennen törmännyt koiraan, joka haluaa väkisinkin tunkea mukaan suihkuun. :D
    Itse mietin jo aikaisemmin tällaisen postauksen toteutusta, sillä Essiltäkin sattuu noita oudoiksi luokiteltavia tapoja löytymään. Osa niistä on samantapaisia kuin tämän kolmikon, ainakin toi suihkun jälkeen kuivaksi nuoleminen - vaikka Essi kyllä nuolisi mielellään ihan milloin vaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Nytpä oot törmännyt sellaiseenkin koiraan, haha :-D

      Eikä, teiltäkin löytyy siis samoja tapoja kuin meiltä! Toivottavasti innostut tekemään tälläisen postauksen - toisten koirien outouksia on nimittäin hauska lukea :-)

      Poista
  16. Meillä Enne ja Eetu kumpikin örisee aina kun käy nukkumaan :D
    Sehän vähän kuin collieiden tapa, kun ne aina risee, mutta nuo ovat kuitenkin beuccuja :)
    Collieiksi varmaan luulevat itseään XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti? Eikä! Ihanat Enne ja Eetu! :-D <3 Minkähän rotuisia ne luulee olevansa :P

      Poista
  17. Meidän toisella sheltillä on outo tapa syödä :D
    Se ottaa AINA neljä nappulaa ruokakupistaan suuhun ja vie ne eteiseen. Sitten se laittaa ne suoraan riviin, haukkuu niille, vaihtaa niiden paikkaa kerran ja sitten vasta syö ne. Tätä jatkuu niin kauan kunnes kuppi on tyhjä, muttahän ei suostu syömään loppuun jos kupissa on enää jäljellä kolme nappullaa, silloin se alkaa nurista ja sille pitää antaa yksi nappula lisää, että saadaan neljä täyteen :D
    Toinen shelttini on vaan niin hirveä possu ruoan suhteen eli nappulat lentää pitkin seiniä, kun Bobby syö.
    Meillä menee olkkarista ovi takapihalle ja siinä sitten televisiopöydän takana on iso ikkuna. Siinä Bobby sitten hyppii niin kauan, että näen sen haluavan sisälle :D

    Meidän Wanha rouva Idefux taas menee ihan sekasin, kun se näkee, että otetaan remmi ja panta naulakosta. Kiva sitten siinä yrrittää laittaa pistolukkopantaa riehuvan 30kg seropin kaulaan :D
    Idestä ei kyllä uskoisi sen täyttävän jo 16v, niin virkeä se on ja jaksaisi juosta kävyn perässä varmaan koko päivän. Idessä on rotuina: saksanoaimenkoira, belgianpaimenkoira ja labradorinnoutajaa. Ulkonäöltään kuin musta saksanpaimenkoira <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahhaha, voi vitsi mua rupesi aivan naurattamaan kun kuvittelin tilannetta mielessäni :-D Millä se voikin osata ottaa juuri neljä nappulaa aina mukaansa? Mistähän on muuten tälläisen tavan kehitellyt :P

      Mä niiiiiiiiin ymmärrän tuon Idefuxen tavan ärsyttävyyden :-D Tai en mä tiedä ärsyttääkö se edes, mut lähinnä huvittava! Meillä kans Martta välillä sekoaa, etenkin jos neiti tajuaa, että ollaan menossa treeneihin :)

      Voi mikä sekoitus <3 Kaunis neiti varmasti! Ja niin hyvässä kunnossa, vau <3 Mukavia ja rentoja talvipäiviä toivotellessa teille! t. Heljä ja koirat

      Poista
  18. Meidän toisella sheltillä on outo tapa syödä :D
    Se ottaa AINA neljä nappulaa ruokakupistaan suuhun ja vie ne eteiseen. Sitten se laittaa ne suoraan riviin, haukkuu niille, vaihtaa niiden paikkaa kerran ja sitten vasta syö ne. Tätä jatkuu niin kauan kunnes kuppi on tyhjä, muttahän ei suostu syömään loppuun jos kupissa on enää jäljellä kolme nappullaa, silloin se alkaa nurista ja sille pitää antaa yksi nappula lisää, että saadaan neljä täyteen :D
    Toinen shelttini on vaan niin hirveä possu ruoan suhteen eli nappulat lentää pitkin seiniä, kun Bobby syö.
    Meillä menee olkkarista ovi takapihalle ja siinä sitten televisiopöydän takana on iso ikkuna. Siinä Bobby sitten hyppii niin kauan, että näen sen haluavan sisälle :D

    Meidän Wanha rouva Idefux taas menee ihan sekasin, kun se näkee, että otetaan remmi ja panta naulakosta. Kiva sitten siinä yrrittää laittaa pistolukkopantaa riehuvan 30kg seropin kaulaan :D
    Idestä ei kyllä uskoisi sen täyttävän jo 16v, niin virkeä se on ja jaksaisi juosta kävyn perässä varmaan koko päivän. Idessä on rotuina: saksanoaimenkoira, belgianpaimenkoira ja labradorinnoutajaa. Ulkonäöltään kuin musta saksanpaimenkoira <3

    VastaaPoista
  19. En tiedä mistä Nemi on kehitellyt tuon tavan, mutta uskon, että Idefixiltä :D
    Ide oli kans nuorempana ihan samankainen kaveri noiden nappuloiden suhteen.
    Mustikanvarvuista mustikoiden repiminen on myös pop :)

    Idefix on kyllä melkoinen teräsmummo <3
    Ideä ei kyllä muut koirat yhtään kiinnosta. Naapurissa asuu kaksi jämtlanninystykirvaa ja ne pomppii ja räyhään aina häkissää kun joku menee ohi. Mutta kun me mennään siitä ohi ja ne aloittaa rähinän Ide vain vilkaisee niitä varoittavasti ja heti ne hiljenee :D
    Harmi vain, että Ide on iän myötä tullut melkein kuuroksi :(

    -Aamu (pitäähän sitä nimikin laittaa, että erottuu joukosta :P)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin mahdollista! Eipä noista koirista ikinä kyllä tiedä :P

      Mustikanvarvut on meillä kanssa suosiossa, mutta auta armias kun villikset keksivät toissa syksynä, että mustikoiden syömisessä pääsee helpommallakin - ne tunkivat päänsä suoraan sankoon. No, voit sitten arvata oliko sanko sen jälkeen kumossa...:-D

      Teräsmummo Idefix <3 Ihana Ide, noin sitä pitää! :-D Ihan huippukäytöstä! No voihan - onneksi kuurouden kanssa pärjää arkielämässä kuitenkin ihan hyvin, vaikka ikäväähän se aina tietysti on :S Nyt vain pitkää ikää, kyllä tuollainen teräsmummo jaksaa painaa vielä vuosia <3

      Ihanaa, että kerroit nimesi :) Pääsen mäkin vähän kärryille teistä anonyymeistä, niin on helpompi jatkossa tunnistaa teitäkin:P

      Poista
    2. Joo meilläkin sangosta mustikoiden syöminen on kans pop!

      Kyllä se Ide pärjää hyvin kuuronakin. Kaupungilla ihmisvilinässä voi kulkea huoletta ilman remmiä ja vihellyksestä se tulee heti takaisin. Ide on kyllä ihan kun siitä tietää, että se ei vastaan tulijoista piittaa vaan kävelee vain eteenpäin.

      Joo, pitihännsitä nyt oma nimikin tietysti kertoa, kun näitä anonyymeja on niin paljon ;S
      Onnistuin mä yhden blogin kommenttiin kirjoittamaan veljeni nimen, lol.
      Teemu tuli vaan niin luontaisesti sinne = D
      Aamu ja Teemu kuulostaa vaan niin samanlaisille, että jompi kumpi tulee vaan aina siitä ekana.

      Teemu kyllä katto mua sen jälkeen vähän vihaisena, mutta se on muutenkin niin nirppanoka =D

      -Aamu

      Poista
    3. Haha jep :-D

      Oi teillä menee sit superhyvin tuon kuurouden kanssa. Ilmeisesti Ide kuulee kuitenkin korkeampia ääniä vielä jonkun verran, vai? :)

      Voi onpa teillä mukavat nimet! :) Ja on kyllä tosi hienoa, että myös te anonyymit erottaudutte, pysyn mäkin sit vähän paremmin kärryillä kuka tälläkertaa kommentoi :P

      Teemu vai Aamu - sama se kumpi :P

      Poista
  20. Kyllä Ide joo kuulee aika hyvin korkeita ääniä onneksi :D

    Joo, sama se kumpi :D

    Mulla kun on kommentin kirjoittamisen jälkeen aina tapana tarkistaa kirjoitusvirheet yms. ennen lähettämistä, mutta silloin kun siellä luki Teemu ajattelin, että nyt tää on hyvä ja löhetin sen. Sitten myöhemmin olin, että hetkonen Teemu :D

    Kiitos kehuista! <3

    -Aamu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonni, onneksi niin :)

      Hahah, jep :-D Toi on kyllä aina niin paha, kun tajuaa juuri lähetettyään virheensä! Ei siinä enää sitten paljon voi tehdä asialle mitään :D

      Hih <3 Eipä mitään :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)