perjantai 9. lokakuuta 2015

Eksyksissä Tampereen seudulla

Ja niin vain kävi, et ajeltiin tiistaina Martan kanssa Tampereelle käymään. Tarkoituksenani oli hoitaa yks työjuttu sekä hakea kauan metsästämäni koiraveräjä autoon. Päätin kuitenkin, että miksen ottaisi myös Marttaa joukkoon ja tutustuisi samalla alueen koiraihmisiin sekä koiriin. Meillä kun on edessä luultavasti muutto sinnepäin tulevana keväänä, joten on ihan hyvä jo tässä vaiheessa tutustua eri koiraihmisiin sieltäkin suunnalta. Ei oo ehkä sitten niin karu isku muuttaa sinne, jos tuntee sieltä jo pari ihmistä :-) En vain tiedä mitä meidän elämästä tulee, kun nyt on voinut vain melkein päästää koirat vapaana ulos pissalle tai kun nyt lenkkipolut ja treenikentät on niin lähellä, että sinne on voinut jopa kävellä - hetkenpäästä, kun asia ei ehkä olekaan niin.

Aikatauluni Tampereen reissulle oli hieman hassu, sillä olin menossa sinne arkena ja vielä päivällä. Siispä aikataulut meni heti kumoon parin koiraihmisen kanssa, mutta onneksi saatiin sovittua treffit Jennyn ja aussie Ilon kanssa. Oon seurannut Jennyä jo silloin kun hänellä oli vielä villakoira ja nyt aussien myötä heidän tekemisiään on tullut seurattua vielä aktiivisemmin. Oli siis todella kivaa päästä tutustumaan heihin ihan kasvokkainkin - nyt kun heitä on tullut seurattua vain tämän netin kautta :)
Ilo ja Martta moikkasivat toisiaan pikaisesti hihnoissa ja sit lähdettiinkin porukalla semmoiselle pienelle lenkkipolulle kävelemään. Polku kiemurteli pitkin ja poikin sekä maasto oli muutenkin ihanan vaihtelevaa. Neidit löysivät nopeasti yhteisen sävelen ja saivat juosta melkein koko lenkin vapaana yhdessä leikkien. Loppulenkistä pysähdyttiin hetkeksi sänkipellolle kuvailemaan ja koirat juoksivatkin siinä samalla sitten kilpaa!

Myös meillä omistajilla juttu lensi ja omasta mielestäni meillä oli oikein mukavaa..On aina jotenkin niin kiva tavata koiraihmisiä, kun niiden kanssa saa huoletta puhua kaikenmaailman koirajuttuja eikä kukaan kommentoi, että "onks sun aina pakko puhua vaan koirista?" :-D

Jennyn ja Ilon tapaamisen jälkeen suuntasin koiravejäjä-ostoksille. Sen jälkeen oli ihan pakko käydä testaamassa Martan käyttäytymistä keskustan vilinässä ja poikettiin me vielä lopuksi sitten Kalevan Mustiin&Mirriin. Martta oli ihan supermahtava - se kulki mun rinnalla remmi löysänä ja seurasi mun toimintaa. Ei reagoinut ihmisiin tai muihin koiriin. Neiti käyttäytyi ihan täydellisesti♥ Siksipä neiti saikin Mustista&Mirristä palkaksi herkkuja ja uuden Kongin vinkupallon. Martta kantoikin pallon itse kaupasta autoon..
Kotimatkalla mulla oli mukanani väsynyt koira. Ja tietysti myös se koiraveräjäEn tiedä oonko rakastunut vai rakastunut, sillä toi koiraveräjä on niiiiiin kätevä! Se on ollut nyt autossa muutaman päivän ja en vaihtaisi sitä kyllä enää pois. Kelatkaa kuinka helppoa mullakin tulee olemaan treeneissä, kun takaluukku saa olla huoletta auki ja kesälläkin voin lähteä koira mukanani kauppaan lomareissulla ilman pelkoa siitä, että koira pakahtuu sinne kuumuudesta tai että se on varastettu.. 

Nyt pitää vaan toivoa, ettei tää teini keksi muuttaa auton sisustusta treenien aikana niinkuin jonkun muun beussi oli tehnyt beussifoorumilla :-D Koiraveräjästä on varmasti tulossa esittelyä jossakin vaiheessa..


Kiitos Jennylle ja Ilolle seurasta sekä kuvista!

8 kommenttia:

 1. Toi kommentti "Onks sun aina pakko puhuu vaan koirista" on tullut jokusen kerran kuultua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahha! Hyvä, että joku muukin :-D

   Poista
  2. Jep. Kuullostaa tutulta :D

   Poista
  3. Ihanaa, että joku muukin on saanut kuulla tuota lausetta elämänsä aikana muutakuin minä :-D heh!

   Poista
 2. Kiva jos tänne muutatte! :) Meistä ainaki saa seuraa ainaki ku aikataulut passaa ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla! Tekin kuulutte meinaan näihin blogituttaviin, jotka ois kiva nähdä myös kasvotusten :-)

   Jos vakituinen duunipaikka irtoo sieltä suunnalta, niin luultavasti sinne ois sit edessä muutto. Asiassa on vielä pari muuttujaa muutenkin, mutta katsotaan miten käy! Ainakin sielläpäin tulee kyllä kuljettua muutenkin duunijuttujen takia, joten eiköhän saada joskus aikataulut passaamaan yhteen ja nähdä :)

   Poista
 3. "Onko sun pakko puhua aina vain koirista?" -lause on kyllä niiin tuttu :D Kiva, että olette päässeet tutustumaan ennalta mahdollisesti tulevaan asuinalueeseenne! Itse olen myös muuttanut kotoa landelta koirieni kanssa Helsinkiin, ja on kyllä ollut melkoinen muutos ravata rappuja pitkin ulos ja kävellä jonkun matkaa ennen kuin voi päästää koirar irti!! Mutta onneksi siihen on melko nopeasti tottunut, vaikka kyllä sitä varsinkin sairaspäivinä kaipaisi sitä omaa pihaa :-)
  Onkos sulla muuten joku erityinen syy pitää sekä pantaa että valjaita samaan aikaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, ihanaa saada vertaistukea! Tuota lausetta kuulee nimittäin aina sillointällöin :P

   Superhienoa kuulla kokemuksia landelta muutosta kaupunkiin! Meillä suurimmat haasteet tulee olemaan varmasti kaupunkielämään tottumisessa - koiria kun ei voi päästää ihan joka paikassa irti ja sitten kun ovea avatessa onkin edessä rappuset. Saas nähdä miten meidän tottumisen kanssa käy - totutaanko vai ei :)

   Itseasiassa nyt kun kysyit, niin ei ole sen suurempaa syytä tälle yhdistelmälle. Ei vaan tuu ikinä poistetuksi tuota pantaa kaulasta, se kun kaulassa Martalla lähes koko ajan. Valjaat on meillä yleensä lenkillä päällä, kun niissä on koiran kivempi kulkea ja itsekin tykkään vielä niissä mielummin koiraa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)