sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Kivaa eläintenpäivää!

On taas 4.10 ja näin ollen eläintenpäivä. Nopeasti se vuosi vaan menee näiden maailman ihanimpien karvatassujen kanssa. Lauman nuorin jäsen, Martta itseasiassa viettääkin meidän kanssa ekaa vuottaan ja on kotiutunut porukkaan mainiosti. Neidistä on tullut jo osa meitä Ollaan tiivis porukka, tapahtui mitä tahansa. Me ei lannistuta pienistä ja annetaan kaikkemme pitääksemme lauman kunnossa.
Tänään oltiin aamupäivällä koirahieronnassa, päivällä koirat touhailivat aktivointipelien kanssa ja nyt illalla vain ollaan oleiltu sekä koirat on nauttinut rustoluita. Muistakaahan tekin nauttia eläintenpäivästäTai jokainen päivähän on eläintenpäivä, mutta tänään on muistettava eläimiä niiden tärkeydestä vielä ehkä hivenen enemmän..

8 kommenttia:

 1. Hyvää eläintenpäivää teille!<3

  Mun eläintenpäivää on vietetty vähän vähemmän iloisesti kipeänä ollessa:( Ja koirakin on joutunut tyytymään vaan pikku lenkkeihin:( Onneksi eilen koira pääsi metsään riehumaan irti 9h (metsästyreissu) niin se oli vähän kuin meidän eläintenpäivä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti, sitä samaa myös teille <3

   Voi itku :/ Nyt on kyllä kaikenmaailman flunssia sun muita liikkeellä eli moni on samassa tilanteessa kuin sä. Itse oon ihme kyllä pystynyt välttämään flunssan, vaikka yleensä ensimmäisenä oonkin kipeenä.

   Nonni, eli koirallasi oli eilen jo aikainen eläintenpäivä! Eikö se vähän niin mene, että jokainen päivä on eläintenpäivä <3 Tämä päivä vain ehkä muistuttaa kaikkia vielä siitä kuinka tärkeitä eläimet meille oikein onkaan, vaikka eihän tuollainen tosi asia pääse kyllä oikein unohtumaankaan :) Mutta sitten kun parannut, niin varmasti pystyt taas olemaan koirasi kanssa kuten normaalistikin ja nauttimaan kaikesta ihanasta! :) Pikaisia paranemisia sinne!

   Poista
  2. Voi kiitos paranemis toivotuksiata! Piristi iltaa<3

   Haha mä oon aina se kuka tulee viimisenä kipeeks mutta näin päin tällä kertaa;)

   Nyt vaan koira kainalossa nukkumaan!

   Poista
  3. Hih! Toivottavasti ne myös auttavat ;-)

   Voi ei, eli pää on kääntynyt ihan kallelleen asiassa - mun tässä ehkä kuuluisi olla kipeänä huonon vastustuskykyni kanssa eikä sun! :-D

   Nukkuminen auttaa parantumaan...ja varsinkin jos on koira kainalossa <3 se on ihaninta, kun saa sen rakkaimman ottaa kainaloon mukaan sairastamaan :)

   Poista
 2. Hyvää eläintenpäivää teillekin! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos ja samoin! Ihana yhteiskuva tyttösistä :) Meidän eläintenpäivää on vietetty metsälenkin ja herkuttelujen parissa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin teille ja kiitos hurjasti kehuista <3 Teidänkin eläintenpäivä kuulostaa aivan loistavalta, vau! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥ Jos kommenttiboksia ei näy, niin sivun päivittäminen pitäisi auttaa :)